دیگه بهتر
همونlh500 در ضمن این مدل LH500است نه IH500
دیگه بهتر
همونlh500 در ضمن این مدل LH500است نه IH500
چرا سونی نخرم؟من lh500
رو پیشنهاد میکنم.
هم ترو موشن 200hz
صدای عالی
کیفیت رنگ عالی
طراحی زیبا
از همه مهم تر اگر با گارانتی می خواهید بخرید بهترین گارانتی ایران یعنی گلدیران که هر ساله داره جایزه مشتری مداری میبره.
پیشنهاد میکنم سونی هم نخرید .
b690هم مدل خوبی.
نداشتن کیفیت رنگ جالب.(مقایسه با lh500)
نداشتن روشنایی بالا (مقایسه با lh500)
صدای ضعیف (مقایسه با lh500)
شرکتی که داره پول مارکش میخوره برای لای جرز دیوار هم بدرد نمیخوره .
پشتیبانی بسیار ضعیف و ناوارد.
گرفتن پول اضافی بیشتر از کیفیت محصول.
درضمن به نظر من تولیدات سامسونگ خیلی ارزش خرید بیشتری نسبت به سونی دارند.
Last edited by jabarsink2000; 26-06-2010 at 22:38.
یعنی تو تفکیک رنگ ها الجی از سونی بهتره؟!
در مورد كيفيت lh500 و lh900 شكي نيست پنلهاي خيلي خوبي هستند در برند ال جي
منتها يكم بايد منصفانه تر در مورد سوني حرف زد همينطوره منم موافقم تا حدودي پول ماركش رو ميخوره منتها ابن به اين معنا نيست كه چون گرونه چيزي براي گفتن ندارند يا محصولات اين شركت زير سوال بره؟
مدلهاي خوب وبياد ماندني مثل x450 مثل w550
در مورد سري هاي جديدش ex و nx هم همينطور
يكم عادلانه تر قضاوت كنيم
در هر صورت انتخاب با شماست فرشاد جان من و بقيه دوستان نظرات خودمون رو ميديم ودر نهايت شماييد كه تصميم ميگيرين
مقايسه كنيد خودتون حتما قبل خريد
والا من بین مدل هایمورد كيفيت lh500 و lh900 شكي نيست پنلهاي خيلي خوبي هستند در برند ال جي
منتها يكم بايد منصفانه تر در مورد سوني حرف زد همينطوره منم موافقم تا حدودي پول ماركش رو ميخوره منتها ابن به اين معنا نيست كه چون گرونه چيزي براي گفتن ندارند يا محصولات اين شركت زير سوال بره؟
مدلهاي خوب وبياد ماندني مثل x450 مثل w550
در مورد سري هاي جديدش ex و nx هم همينطور
يكم عادلانه تر قضاوت كنيم
در هر صورت انتخاب با شماست فرشاد جان من و بقيه دوستان نظرات خودمون رو ميديم ودر نهايت شماييد كه تصميم ميگيرين
مقايسه كنيد خودتون حتما قبل خريد
1-SL800
2-W550
3-EX500
4-B690
5-LH500
خب همون اول SL800 رو گذاشتم کنار چون واقعا تصویر ضعیف داشت!(اینو از نزدیک هم دیدم!)
در مورد B690 هم که از خونه اصرار دارن بخریم اما من مقابل سونی نمیخوام سامسونگ بخرم!
پس موند سونی و الجی
در مدل سونی W550 و EX500 که EX گزینه منه!
پس در اخر میمونه EX500 و LH500
این دوستمون هم اصرار داره الجی منم تو دو دلی موندم!
فرشاد عزيز شما هم به حرف دوستمون گوش بده از نزديك ببين ومقايسه كن نهايت تصميمت رو بگير
اخه از نزدیک که نگاه میکنم نمیتونم تشخیص بدم!فرشاد عزيز شما هم به حرف دوستمون گوش بده از نزديك ببين ومقايسه كن نهايت تصميمت رو بگير
مثلا اگه بخوایم نمره بدیم از 20 شما به EX500 و LH500 چه نمره ای میدید؟!
ببخشید دوست عزیز من چند تا سوال از شما داشتم:؟
sl800درچه تصاویری مشکل داشت؟
این هم بگم که کار اشتبایی که بگید سامسونگ نمیخرم به خاطر سونی سامسونگ در این چن سال در عرصه تولید lcdخوب کار کرده.![]()
تصویرش رو که از نزدیک دیدم اون روشنایی و کیفیت رو نداشت اخه رو کاغذ خیلی خوبه اما از نزدیک که دیدم اون چیزایی که تو کاغذ نوشته بود رو ندیدم!sl800درچه تصاویری مشکل داشت؟
این هم بگم که کار اشتبایی که بگید سامسونگ نمیخرم به خاطر سونی سامسونگ در این چن سال در عرصه تولید lcdخوب کار کرده.![]()
در ضمن اگه sl800 عیبی نداره پس چرا شما lh500 رو پیشنهاد میدید؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)