تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 36 از 36

نام تاپيک: مسابقه ی اس ام اسی برنامه 1 جهان 1 جام و یک سوال !!

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

آقا حالا اینو بیخیال که تا دیقه 80 وقت گذاشتن. جوایزش خنده داره. ثبت نام مجانی در کلاسهای پارسه!!!
    آخه مگه چند نفر میخوان ارشد بخونن یا تو خونوادشون پشت کنکوری (از نوع ارشد) دارن
    حالا باز اینارو بیخیال
    مجریاشون خیلی مشنگن. انگار اومدن کارآموزی بگذرونن. مثه ربات حرف میزنن

---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------

همین الان صدر به این نکته که تا دقیقه 80 وقت گذاشتن صحبت کرد
    میگه تفکیک کنید کسی رو که دقیقه 1 پیش بینی میکنه با کسی که دقیقه 80!!!

2. این کاربر از SAEED_BARCELONA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان گول این تبلیغات رو نخورید و اس ام اس ندید.....
    من چند بار وسوسه شدم اس ام اس بدم ولی نفس لوامه بر اماره (یا برعکس) غلبه کرد و نفرستادم.
    من فقط برای یک برنامه اس ام اس میدم اون هم 90 هست که حدود دو یا سه سال هست که مرتب اس ام اس میدم.(چون ارزش برنامش رو داره.البته پولش حروم باشه برای مخابرات)
    ولی این برنامه ی یک جهان یک جام حتی ارزش دیدن هم نداره چه برسه به هزینه ی اس ام اس....

4. این کاربر از P.1052 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

نمیخوام بحث بیخود بکنم.ولی بهم برخورد گفتی ملت ساده.
    ما ملت ساده نیستیم
    بزار یه مثال برات بزنم.
    اگر شما برای مهمانتان یه ظرف ماست خیار ویه ظرف نون پنیر گذاشتی.قاعدتا مهمان شما از یکی از غذاها خواهد خورد.در این صورت شما میتوانید بگویید به به چه مهمان متواضعی دارم من.!!!
    وقتی در زمانه ای زندگی میکنی که تمام شرایط وامکانات محدود وانحصاری واغلب گزینه ها اجباری،باشد،اون وقت شمابه جبر زمانه مجبور به انتخاب خواهید بود.وچاره ای نخواهید داشت.
    مثال:
    خدمت سربازی اجباری است.
    رفتن به خدمت فقط وقت تلف کردنه.اما اگر من برم خدمت میشم آدم ساده؟یا مجبورم برم تا زندگیم قفل نشه؟
    مثال:
    دیدن شبکه های صدا وسیما.
    دیدن این شبکه ها برای حتی آدم های ناسالم هم توصیه نمیشه.حالا در فلان جای کشور که ماهواره ندارن،ودارن صداوسیما رومیبینن روباید چی بگیم؟ناسالم؟ساده؟
    مثال:
    قیمت واقعی پراید200دولاره!!!!!
    حالا اگه شما اون رو به قیمت بیش از7000دولار بخرید.باید به شما گفت آدم ساده؟
    مثال:
    تعرفه های موبایل استانداردو واقعی هستن؟خیر وقیمت واقعی انها خیلی کمتر است.حالا من به شما بگم چون موبایل داری آدم ساده ای هسیتی؟فقط بخاطر پول زوری که از تومیگیرن به شما تهمت ساده بودن بزنم؟
    بین مجبور بودن وساده بودن کلی فرق هست.
    خیلی از مردومی که smsمیدن از روی تفریح این کار رو میکنن.
    دوست من فکر میکنم فیلم (اره)رو دیده باشی!
    ملت ما مجبورند بین بد وبدتر یکی رو انتخاب کنن.مسئله همینه.
    حالا شما میگی اینجا smsندید،جیب یه عده بیخود پر میشه!!! یا همگی سرکارمون گذاشتن!!!!
    یه سوال مخابرات محتاج این پول ناچیز smsهای فوتباله؟
    یه سوال صدا وسیما همه روفقط طی این برنامه سر کار گذاشته؟
    همه ما خوب میدونیم درامد یک دقیقه مخابرات ده برابر اینsmsهاست.
    همه ما خوب میدونیم صداوسیما برای شعور ملت هیچ احترامی(عملا)قائل نیستند.
    لپ مطلب اینکه وقتی کسی مجبور باشه کاری رو بکنه،نمیشه مورد سرزنش قراربگیره.
    من کاری به این ندارم smsدادن باعث تایید برنامشون میشه یا نه.من به روحیه مردوم مظلومون فکر میکنم،که شاید فقط برای سرگرمی،فراموش کردن مشکلات،خنده،.........توی مسابقه شرکت میکنن.
    اگه به مسئله اینطوری نگاه کنیم،اونوقت کسی روساده نمیپنداریم.
    باهوشترین،بااستعدادترین،ب افرهنگترین ملت دنیا که قدمت چندین هزار ساله داره
    ایرانیان هستند.
    بله ملت من وتو.
    دوست خوب با قسمتی از حرف هات موافقم ولی...

همه اینارو گفتی اما من نفهمیدم در اس ام اس دادن چه اجباری هست...چه جبری؟

در مورد در آمد مخابرات هم که میگی درسته ولی این هم درآمد زیادی براشون میشه...

اگر شنیده باشی در تعطیلات نوروز شرکت مخابرات علنا تعداد اس ام اس های رد و یدل شده بین مشترکانخودش رو و در آمدش رو میگه و این رو یک اعتبار برای خودش به حساب میاره...

پس این که فکر کنی مخابرات براش اهمیتی نداره یکم........

اگر براش در امدی نبود اینهمه ایرانسل برای آهنگ شنیدن و نتایج فرستادن و مناسب های گونان مداوم تبلیغات نمیکرد.

در مورد اینکه گفتی ما ملت ساده نیستم.....من سر حرفم هستم....ما ملت خیلی ساده ایم....

ساده به کسی میگن که زود باور هست و دیر به اشتباهاتش پی میبره....کسی که ازش سو استفاده میشه...

ساده به معنی کودن یا احمق نیست.........ساده یعنی زود باور......

ما ملت اگر فردا روی یک پاکت شیر 1000 تومن بزارن باز میریم توی صف و میخریم....
    و باز اونها به خودشون میگن چه مردمان خوبی.... گرون کردیم جیکشون در نیومد.....

پس فرداش 1000 تومن دیگه میزارن روی قیمت ها...

ولی اگر یک روز از اون شکممون بگذریم و شیر نخوریم......شیر ها میمونه روی دستشون و خراب میشه......

نهایتا خواست مردم رو اجابت میکنند........

حالا این اس ام اس ها هم همینه قضیش.....20 روز اگر اس ام اس ندن مررم به خدا نمیمیرن.......

نه افسردگی میگیرن ....نه سکته میکنن.......نه ناراحتی روحی و روانی.....

تا کسانی که اینهمه پول ملت رو جمع میکنند در خدمات رسانی خواست ملت رو اجابت کنن...

نه اینکه یه شرکت برای اینترنت بیسیم بیاد از خودش مودم اختراع کنه و با قیمت هایی که اصلا قیمتشون این نیست به ملت بفروشه...مودم های 100 تومنی و 200 تومنی.......

منظورم این چیزهاست....

6. 3 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

حالا که بحث ساده بودن یا نبودن فعاله، من یه داستانکی رو بگم که چند وقت پیشا پدرم اتفاقی واسم تعریف کرد! حالا نمیدونم صحت داره یا نه! خواهشا بخونید! چون واقعا جالبه!
    میگن تو یه شهری قیمت یه نون فرضا 50 سال بود که 20 واحد پولی اون شهر ارزش داشت! حاکم اون شهر دستور به کاهش قیمت نون میدن و نرخ جدید رو 10 واحد اون کشور اعلام می کنن! بالتبع با کاهش قیمت نون موج خرید افزایش پیدا میکنه دیگه!!! اما حاکم اون شهر دید که هیچ کدوم از مردم اون شهر نانی رو با نرخ جدید و ارزانتر نخریدند! این جریان هر روز ادامه پیدا می کرد و نان ها در نانوایی ها بیات می شد و آرد ها بدون اینکه خمیر بشن تو کیسه هاشون می موند! حاکم میاد واسه اینکه علت این کار رو بفهمه یه گرون از خبربیار خودش رو میفرسته بین مردم که از چند و چوند این جریان باخبر بشه! وقتی خبربیارهای حاکم جریان رو متوجه میشن، میان به حاکم میگن: مردم میگن اگه قیمت یک قرص نان با 10 واقعد پولی تموم میشده، حاکم 50 سال به ما نان رو 2 برابر میفروخته! حالا باید 50 سال نون رو رایگان بفروشه تا یر به یر بشه! خدا به همه ملت ها هوشیاری رو عطا کنه! آمین!

منم با اون دوستمون موافقم که از ماست که بر ماست! متاسفانه ما میام و فقط از یک بعد جریان رو میبینیم! اگه همه جانبه به همه قضیه ها نگاه کنیم که این نگاهمون از روی منطق باشه نه از روی تعصب، می فهمیم که خیلی از کارا که ظاهر درست و زیبایی دارند، کاملا غلط و اشتباهند! (مثل همین جریان sms زدن) مثلا به نظر شما آیا جاودانی و یا کارشناساش یا گزارشگر ها یا اون حاجیلو و احمدی که نقش پیام بازرگانی رو دارند، واقعا به مسابقه خودشون پیامک میزنند یا به چیزهایی که تبلیغ می کنند اصلا اعتقاد دارند؟؟؟
    راستی یه نکته ای! دقت کردید دیروز صدر هم همین جریان اس ام اس زدن تا دقیقه 80 رو مسخره کرد و گفت که ناعادلانست؟!!
    ببخشید پرحرفی کردم...
    یاعلی

8. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اس ام اس ها رو باید یک ربع قبل از بازی ببندند! درسته که درآمد ایرانسل و همراه اول میاد پایین : دی اما به درک! مهم نتیجه به دست اومدس!

اونی که وقتی میبینه دقیقه80 و مکزیک 2-0 از فرانسه جلوئه! با اینکه اول بازی فک میکرده فرانسه میبره اما به برد مکزیک رای میده!

کار خاصی انجام میده ؟ : دی نه جدن ننه بزرگ جاودانی هم میتونه دقیقه80 بگه کدوم تیم برنده س!

اصلن هدف درآمده! نه نظرسنجی! امیدوارم کلن به این برنامه ها sms ندید! حتی 90!

10. 3 کاربر از aRThaS_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

واقعا اگه میخوان یه مسابقه sms ـي باشه تا مردم توش شرکت کنن و شانسشونو امتحان کنن و ...
    بهترین کار اینه که به گونه‌ای طراحی بشه تا هر کسی که sms میفرسته یه عدد دو رقمی بفرسته
    که اولی نشان دهنده تعداد گلهای تیم میزبان ( یعنی اولی ) و دومی نشان دهنده تعداد گلهای تیم میهمان ( اینجا یعنی دومی) باشه
    و فرصت ارسال هم تا آغاز زده شدن سوت آغاز بازی.

و بعد طی مسابقه زیرنویس کنن که مثلا 500هزار تا کلا sms این بازی داشته و مثلا 200هزار نفر صفر-صفر پیش‌بینی کردن. و قرعه‌کشی تا این لحظه بازی بین این 200هزار نفر انجام میشه.
    وقتی یکیشون یه گل زد با زیرنویس تصحیح بشه که تعداد مثلا 100هزارنفر 0-1 پیش بینی کردن و ...
    همینجور تا آخر

اینجوری میدونین چه هیجانی بوجود میاد و دیگه اینجور خودشون رو هم ضایع نمیکنن و بدتر از اون گدایی sms
    و مثلا جایزه 5میلیونی هر بار درنظر بگیرن و حداکثر بین 10 یا 12 نفر تقسیم کنن.

مثلا اگه اینجوری میشد فکر میکنین چند نفر بازی آلمان و استرالیا رو با اون نتیجش پیش بینی میکردن.
    شاید 5 نفر و اون مبلغ بین اونا تقسیم میشد.

12. این کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •