نمیخوام بحث بیخود بکنم.ولی بهم برخورد گفتی ملت ساده.
ما ملت ساده نیستیم
بزار یه مثال برات بزنم.
اگر شما برای مهمانتان یه ظرف ماست خیار ویه ظرف نون پنیر گذاشتی.قاعدتا مهمان شما از یکی از غذاها خواهد خورد.در این صورت شما میتوانید بگویید به به چه مهمان متواضعی دارم من.!!!
وقتی در زمانه ای زندگی میکنی که تمام شرایط وامکانات محدود وانحصاری واغلب گزینه ها اجباری،باشد،اون وقت شمابه جبر زمانه مجبور به انتخاب خواهید بود.وچاره ای نخواهید داشت.
مثال:
خدمت سربازی اجباری است.
رفتن به خدمت فقط وقت تلف کردنه.اما اگر من برم خدمت میشم آدم ساده؟یا مجبورم برم تا زندگیم قفل نشه؟
مثال:
دیدن شبکه های صدا وسیما.
دیدن این شبکه ها برای حتی آدم های ناسالم هم توصیه نمیشه.حالا در فلان جای کشور که ماهواره ندارن،ودارن صداوسیما رومیبینن روباید چی بگیم؟ناسالم؟ساده؟
مثال:
قیمت واقعی پراید200دولاره!!!!!
حالا اگه شما اون رو به قیمت بیش از7000دولار بخرید.باید به شما گفت آدم ساده؟
مثال:
تعرفه های موبایل استانداردو واقعی هستن؟خیر وقیمت واقعی انها خیلی کمتر است.حالا من به شما بگم چون موبایل داری آدم ساده ای هسیتی؟فقط بخاطر پول زوری که از تومیگیرن به شما تهمت ساده بودن بزنم؟
بین مجبور بودن وساده بودن کلی فرق هست.
خیلی از مردومی که smsمیدن از روی تفریح این کار رو میکنن.
دوست من فکر میکنم فیلم (اره)رو دیده باشی!
ملت ما مجبورند بین بد وبدتر یکی رو انتخاب کنن.مسئله همینه.
حالا شما میگی اینجا smsندید،جیب یه عده بیخود پر میشه!!! یا همگی سرکارمون گذاشتن!!!!
یه سوال مخابرات محتاج این پول ناچیز smsهای فوتباله؟
یه سوال صدا وسیما همه روفقط طی این برنامه سر کار گذاشته؟
همه ما خوب میدونیم درامد یک دقیقه مخابرات ده برابر اینsmsهاست.
همه ما خوب میدونیم صداوسیما برای شعور ملت هیچ احترامی(عملا)قائل نیستند.
لپ مطلب اینکه وقتی کسی مجبور باشه کاری رو بکنه،نمیشه مورد سرزنش قراربگیره.
من کاری به این ندارم smsدادن باعث تایید برنامشون میشه یا نه.من به روحیه مردوم مظلومون فکر میکنم،که شاید فقط برای سرگرمی،فراموش کردن مشکلات،خنده،.........توی مسابقه شرکت میکنن.
اگه به مسئله اینطوری نگاه کنیم،اونوقت کسی روساده نمیپنداریم.
باهوشترین،بااستعدادترین،ب افرهنگترین ملت دنیا که قدمت چندین هزار ساله داره
ایرانیان هستند.
بله ملت من وتو.