تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 37 از 37

نام تاپيک: اورکلاک با استفاده از نیتروژن

داره خودمونی میشه Agena FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

البته اين پردازنده به دليل ضريب بازش راحت تر اور ميشه ولي اون قضيه ضريب QPI هنوز پابرجا هست

اون 4.5 فقط براي يك مسير هست چون اطلاعات در اين رابط بصورت رفت و برگشت محاسبه ميشه كه مجموعش ميشه بيش از 9 گيگاترنسفر

اون ضريب 32 امكان نداره كم بشه چون اصلا ساختار پردازنده بدين صورت هست.اگر هم جايي مي بينيد كه كمتر شده به علت اين هست كه از پردازنده XE استفاده شده و بجاي افزايش BCLK ضريب پردازنده را بالا بردن. البته نميشه اسمش را نقص كلي گذاشت ولي در ركورد گيري ها محدوديت ايجاد مي كنه
    مثال ميزنم بهترين رگوردي كه من از I7 980 ديدم نزديك 6 هست در حالي كه 965 از 7 هم عبور كرده

پردازنده در اين ولتاژ پايدار شده البته فرمول خاصي نيست ولي كسي كه به اين ركورد ها ميرسه از پردازنده اي با بچ نامبر مرغوب استفاده مي كنه كه كمتر ولتاژ بخوره و دماي كمتري داشته باشه!!!

پ.ن : اگر قصد خريدن پلتفرم i7 9XX را داري به نظر من يا 920 بگير يا 930 و با يك خنك كننده خوب مثلا چيزي بين 3.8 تا 4.3 اورش كن چون تا اين فركانس خوب جواب ميدن و نيازي نيست حتما 1.5 ميليون پول بايت 980 بدي
    ببخشید این بچ نامبر چی هست ؟ پردازنده مرغوب منظورتون چیه از نظر علمی ؟ و در آخر پردازنده های مرغوب برای اورکلاک دمای پایین تری گفتید دارند ، چرا ؟ میشه یک توضیح بدید

میشه روی بلاک دیاگرام به من توضیح بدید این QPI که رفت و برگشتی هست ؟

من توی بایوس یک گزینه QPI Slow Mode هم میبینم ، اون چیه ؟

ممنون که وقت میگذاری

2. این کاربر از Agena FX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

ببخشید این بچ نامبر چی هست ؟ پردازنده مرغوب منظورتون چیه از نظر علمی ؟ و در آخر پردازنده های مرغوب برای اورکلاک دمای پایین تری گفتید دارند ، چرا ؟ میشه یک توضیح بدید
    خوب اين بچ نامبر شماره اي هم كه سطح كيفيت پردازنده را تعيين مي كنه
    معمولا پردازنده ها در كارگاه توليدي(منظورم همون شركت اينتل يا AMD هست و يك وقت با كارگاه بستني آلاسكا اشتباه نشه)در سه رده كيفي توليد و راحي بازار ميشن شامل A و B و C كه رده A داراي دماي كمتر هست كه باعث ميشه در فركانس هاي بالاتر ولتاژ كمتري بگيره و به اصطلاح پايدار تر باشه
    البته هر سه رده تست هاي كيفي را با موفقيت پشت سر ميذارن و در اوركلاك متوسط هم هيچ مشكلي ندارند

میشه روی بلاک دیاگرام به من توضیح بدید این QPI که رفت و برگشتی هست ؟
    اين رابط بين پل شمالي و پردازنده هست و برعكس نسل قبلي(FSB) اطلاعات بصورت بسته فرستاه ميشه كه همزمان همونطور كه ميفرسته دريافت هم مي كنه
    پس فركانسي كه محاسبه ميشه در نرم افزار نصب فركانس واقعي هست پس بايد در 2 ضرب بشه

من توی بایوس یک گزینه QPI Slow Mode هم میبینم ، اون چیه ؟
    البته بايد يكم بيشتر توضيح بدين
    ولي فكر مي كنم فقط مربوط به پهناي مسير ميشه كه روي 16 بيت قرار ميگيره ولي سرعت نهايي تغييري نمي كنه و مي تونيد خودتون هم تستش كنيد و در CPU-Z فركانس QPI را بعدش بررسي كنيد

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خوب اين بچ نامبر شماره اي هم كه سطح كيفيت پردازنده را تعيين مي كنه
    معمولا پردازنده ها در كارگاه توليدي(منظورم همون شركت اينتل يا AMD هست و يك وقت با كارگاه بستني آلاسكا اشتباه نشه)در سه رده كيفي توليد و راحي بازار ميشن شامل A و B و C كه رده A داراي دماي كمتر هست كه باعث ميشه در فركانس هاي بالاتر ولتاژ كمتري بگيره و به اصطلاح پايدار تر باشه
    البته هر سه رده تست هاي كيفي را با موفقيت پشت سر ميذارن و در اوركلاك متوسط هم هيچ مشكلي ندارند

اين رابط بين پل شمالي و پردازنده هست و برعكس نسل قبلي(FSB) اطلاعات بصورت بسته فرستاه ميشه كه همزمان همونطور كه ميفرسته دريافت هم مي كنه
    پس فركانسي كه محاسبه ميشه در نرم افزار نصب فركانس واقعي هست پس بايد در 2 ضرب بشه

البته بايد يكم بيشتر توضيح بدين
    ولي فكر مي كنم فقط مربوط به پهناي مسير ميشه كه روي 16 بيت قرار ميگيره ولي سرعت نهايي تغييري نمي كنه و مي تونيد خودتون هم تستش كنيد و در CPU-Z فركانس QPI را بعدش بررسي كنيد
    ببین عزیزم این موضوعی که شما میگی در مورد بچ نامبر اصلاً درست نیست .

پردازنده ها بعد از یکسری از تست های کیفی که انجام میشه با توجه به Electron Leakage شون تقسیم بندی میشند که میتونند یک پردازنده Retail باشند و حرارت تولیدی را فن استوک میتونه Dissipate کنه یا خیر . پردازنده هایی که به نظر شما مرغوب ترند با ولتاژ کمتری پایدار میشند ولی ربطی به اون بحث نداره و معمولاً دمای بالاتری هم نسبت به پردازنده های عادی دارند . یعنی VID کمتری دارند ولی گرم تر هستند .

در مورد QPI هم اتفاقاً Multiplier بسته ای نداره . اون مقداری هم که شما فرمودید 18 هست نه 16 و گزینه های معمول 18 ، 20 و 24 هست که در پردازنده Extreme Edition به طور دیفالت ضریب 24 و در پردازنده های معمولی 18 هست . البته این ضریب نتیجه را به صورت Mhz میده . در Slow Mode هم در بعضی از مادربرد ها توانایی تنظیم 12x هم هست .

والا 980 هم که شما میگی من روی 6.3 گیگاهرتز باهاش تست پاس میکنم و طرفای 6.5 ولید میتونم بگیرم . رکورد جهانیش هم 7.1Ghz هست . و QPI محدودیتی روی این پردازنده ایجاد نمیکنه . هر چند روی پردازنده های دیگه هم محدودیت QPI نبود روی اکثر مادربرد ها و در پردازنده های قدیمی تر مثل W3540 مشکل تحمل و پایداری BCLK بالای 240 برای مدت زیاد بود .

ممنون که کمکم کردید .
    Last edited by Agena FX; 29-07-2010 at 15:45.

5. 2 کاربر از Agena FX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ميشه لطفا لينك يا شات از CPU-Z براي من بذاريد؟
    حالا يا ركورد خودتون يا مثلا هر ركورد ديگه اي از اين پردازنده داريد بذاريد!!

البته من ركورد معتبر مي خوام مثلا اين را نگاه كنيد‌:

من اين را از CPU-Z گرفتم
    اگر بريد به سايت CPUID و ركوردها را نگاه كنيد اولين ركورد هست ولي اين ركورد ايراد داره(اميدوارم خودتون ايرادش را متوجه بشيد چون كسي كه توضيحاتي در مورد الكترون ليكيج ميده بايد اين ايراد را مثل برق متوجه بشه)

در مورد i7 980X هم ركوردهاش (البته قابل اعتماد) چيزي حدود 5 تا 5.5 هست (البته مشخص هست كه يك 6 هسته اي به 7 نخواهد رسيد) اين ها بهترين رگوردي هست كه من ديدم

متاسفانه تشخيص ركورد واقعي يك پردازنده غير XE خيلي راحت هست ولي تشخيص اين ركورد براي پردازنده ضريب باز سخته

من منتظر ديدن ركورد شما هستم
    Last edited by ess_1362; 29-07-2010 at 20:38.

7. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام دوستان..
    فقط یک نکته اضافه کنم که رکورد Intel i7 980X حدودا 7040MHZ به طور رسمی هست که توسط اورکلاکر Hicookie ثبت شده و یک رکورد 7.2GHZ هم هست که توسط اورکلاکر ایرانی مقیم ایتالیا به نام HIWA ثبت شده که ایشون روی فرکانس 6.93GHZ تونستند تست PiFast پاس کنند با این پردازنده...

همچنین رکورد چهار هسته ها هم مربوط به PhenomII X4 955 3.2GHZ هست که حدود 7.2GHZ هست..

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رکورد پردازنده های دو هسته هم حدودا 7GHZ هست و پردازنده هم PhenomII X2 555 هست (البته نفر اول با استفاده از UCC پردازنده رو به 4 هسته Unlock کرده)

کد:
    -------------------------------------------

در ادامه یکی از دلایل که اورکلاکر ها ایرانی (نسبتا) نمیتونند رکورد های عالی بزنند مربوط به بچ نامبر هایی هست که وارد ایران میشه و پردازنده هایی که از بازار تهیه میشه نسبتا دارای بچ نامبر هایی خوبی نیستند ..و معمولا رکورد هایی که توسط ایرانی ها زده میشه پردازنده از خارج کشور یا HandPick تهیه میشه و معمولا در فرکانس ها بالازیر Extreme Cooling تنها عاملی که امکان داره باعث بدست نیومدن یک رکرود نسبتا خوب باشه جدا از دانش اورکلاک بچ نامبر پردازنده هست که در اصل توانایی بالاتر رفتن از یک حد مشخصی رو نداره...و اینجاست که بچ نامبر این پردازنده رو محدود میکنه...و معمولا کسانی که رنکینگ های بالایی در سایت Hwbot.org دارند نسبتا به علم دانش اونها در رده های بالا ربطی نداره و به بچ نامبر پردازنده هایی که در اختیار دارند محدود میشه..
    مثلا ما روی همون تست Intel Pentium D 631 که 7.2GHZ زدیم (در تیم شهر سخت افزار) در اون مورد بچ نامبر مارو محدود کرد و نتونستیم به فرکانس های بالاتری دست پیدا کنیم یا مثلا خوده بنده که PhII 965 تا حدود 6.7GHZ رفتم در اون مورد بچ نامبر محدود بود...و از طرف دیگه رکورد Intel Xeon W3540 که توسط دو نفر از اعضا شهر سخت افزار زده شده پردازنده از خارج کشور تهیه شده بود و به طور اتفاقی یک بچ نامبر نسبتا خوب که منجر به WR شد...

البته پردازنده های Engineering Sapmle بحث جدا از این قضیه داره...

9. 3 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ميشه لطفا لينك يا شات از CPU-Z براي من بذاريد؟
    حالا يا ركورد خودتون يا مثلا هر ركورد ديگه اي از اين پردازنده داريد بذاريد!!

البته من ركورد معتبر مي خوام مثلا اين را نگاه كنيد‌:

من اين را از CPU-Z گرفتم
    اگر بريد به سايت CPUID و ركوردها را نگاه كنيد اولين ركورد هست ولي اين ركورد ايراد داره(اميدوارم خودتون ايرادش را متوجه بشيد چون كسي كه توضيحاتي در مورد الكترون ليكيج ميده بايد اين ايراد را مثل برق متوجه بشه)

در مورد i7 980X هم ركوردهاش (البته قابل اعتماد) چيزي حدود 5 تا 5.5 هست (البته مشخص هست كه يك 6 هسته اي به 7 نخواهد رسيد) اين ها بهترين رگوردي هست كه من ديدم

متاسفانه تشخيص ركورد واقعي يك پردازنده غير XE خيلي راحت هست ولي تشخيص اين ركورد براي پردازنده ضريب باز سخته

من منتظر ديدن ركورد شما هستم
    خدمت شما :

کد:
    رکورد 7.1 هم هست اگه دوست داشتید لینک میدم .

ببین عزیزم مشکلی نداره که شما تا امروز تا چه فرکانسی را دیده بودید ولی به هر حال این پردازنده تا 7.1 ولید داده و 6.9 هم تست پاس کرده ( به HWBOT.org برید . )

100% متوجه میشم .

بنده هم رکورد هام هست ، دوست داشتید براتون پی ام میکنم .

سوالی چیزی داشتید در خدمتم .

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

من اين ركوردها را ديدم
    البته ركوردها را قبول مي كنم
    ولي اين موضوع را كه QPI قابل كاهش هست را قبول نمي كنم ضمن اينكه در ركوردهايي هم كه به ثبت رسيده من نديدم كه مثلا براي 980 حدود 6.4 باشه و همه بالاي 7.5 بودن
    البته پردازنده ضريب باز هست چون اگر ضريب بسته بود حتما از 10 يا 12 هم رد ميشد

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •