آخه n8 ديگه آخر گوشيهاي نوكياست ديگه . چيز بهتري نداره بخوايم باهاش مقايسه كنيم .
تنها هم رده اين گوشي htc evo هست كه باز هم هيچ حرفي در برابر اين گوشي موتو نداره![]()
آخه n8 ديگه آخر گوشيهاي نوكياست ديگه . چيز بهتري نداره بخوايم باهاش مقايسه كنيم .
تنها هم رده اين گوشي htc evo هست كه باز هم هيچ حرفي در برابر اين گوشي موتو نداره![]()
بله ان8 آخرت کمرا فون های تو بازاره
ولی چون موتو 12 مگا پیکسلی نداره
باید 8 یا 5 اش رو با 12 نوکیا مقایسه کنیم ؟
البته
بسیار خوشحالم که موتو داره یه کارایی میکنه ولی این دلیل نمیشه همچین مقایسه هایی بکنید
راستی خبر از اون موتو باز قدیمی پی سی(آپاچی)
نیستش
دیدینش سلام بهش برسونید
بهتره يك سر به اينجا بزنيد .
http://www.engadget.com/2010/06/07/iphone-4-vs-the-smartphone-elite-evo-4g-n8-pre-plus-and-hd2/
آيفون 4 تمام گوشي ها از قبيل n8 و htc evo رو سوسك كرده![]()
و چى؟ اينکه نوکياست؟
يو اس بى هاست خيلى خوبه! ولى ...
موافقم
بى خيال مقايسه بشيد!
شديدا اپيدمى اسپم زنى شايع شده!
...
بکس
موتورولا از نظر پشتيبانى قطعه تو ايران چطوره؟
البته علی جان الان واسه 2.2 توی نکسس هم usb host رو درایورش رو ایجاد کردن , احتمالش هست با اومدن 2.2 واسه این سینیضمنا خیلی چیزا یادتون رفت
یو اس بی هاست و ....(اون یکی میله بود این سینی) بهش اضافه بشه.
علی من خبرش رو page 2 همین تاپیک دقیقا 43 دقیقه بعد از اعلام verizon گذاشتم و همون موقع هم نوشته بود 720pیه سوتی ویزون داده بود جالبه
اسکرین رو زده بود 720 که البته الان دیدم اصلاحش کرده
120 درصد تایید میشه. خدایی تا حالا از این مقایسه های بچه گانه که زنده باد فلان گوشی, یا دیگه روی کدوم برند کم شد فقط اسپم تولید شده, نمونش همین الان که دوستمون پست دادن iphone کل همه ی گوشی ها رو خوابونده!!!!ولی کلا مقایسه احمقانه ای هستش
ان8 یا دورید !
تا حدود 2ماه پیش فیتکو رسما پشتیبانی میشد اما فعلا فقط سامی هست که پشتیبانی رسمی میشه. اگه خدای نکرده قطعه ای بخوای کلی دردسر داره واست. البته به مرور زمان و با اومدن گوشی توی بازار این وضع خیلی بهتر میشه.موتورولا از نظر پشتيبانى قطعه تو ايران چطوره؟
هادی آلمان و داور و پودولسکی رو سلام برسون![]()
خوب معلومه كه بايد سوسكشون كنهاگه اين كار رو نميكرد بايد تعجب ميكرديم .
با اون سي پي يو خفني كه داره و ...
اما خوب درويد ايكس كه بياد ديگه آيفون 4 .......
از كجا معلوم . شايد 8 موتو از 12 نوكيا بهتر از آب در بياد !بله ان8 آخرت کمرا فون های تو بازاره
ولی چون موتو 12 مگا پیکسلی نداره
باید 8 یا 5 اش رو با 12 نوکیا مقایسه کنیم
البته وقتي صحبت از يك ابر اسمارت فون ميشه كسي زياد به دوربينش اهميت نميده و 5يا8 براش كافيه .
به نظر من نقطه ضعف بزرگ n8 سي پي يو هست . شايد 100مگاهرتز بيشتر داشت عالي تر ميشد .
در نهايت ما نفهميديم كه اين n8 يك اسمارت فونه يا كمرا فون يا شايد مالتي مديا ؟!
اگه فن بوي هاي نوكيا بگن خوب ميشه .
اگه ديديش سلام من رو هم برسونراستی خبر از اون موتو باز قدیمی پی سی(آپاچی)
نیستش
دیدینش سلام بهش برسونید
قرار بود واسه يكي از گوشيهام فيرمور معرفي كنه
در كل گوشي هاي موتورولا زياد مشكل پيدا نميكنه . چون اغلب كيفيت بالايي داره . شخصا" تا الان بعد از چند سال كه چند مدل گوشي داشتم مشكلي نداشتم غير از يك بار كه اون هم بالاخره حل شد .بکس
موتورولا از نظر پشتيبانى قطعه تو ايران چطوره؟
اما در كل مثل برندهاي رند بازار پشتيباني نداره . حتي ورود گوشي هاي جديدش هم به صورت قاچاق و به سختي انجام ميشه .
همچین احمقانه هم نیستا...
مثلا بعضیا مثه من که میحوان تا سه ماه دیگه صبر کنن تا یه گوشی شاخ بگیرن باید از بین این و N8 و htc evo و... انتخاب کرد!!!
با اینکه از نظر سیستم عامل و دوربین و... با هم فرق دارن!!!
(هدف کل انداختن نیست ،بلکه خرید بهترین گوشی با توجه به نیازهای فردی و بودجه است)
8 بهتر از 12؟؟؟!!!
داش یه چیزایی میگیا...
اینطوری شدم:
100% تایید میشه!!!
گوشیه من به فنا رفت الان موتورولا v3 دستمه ، خداییش هنوزم باحاله!!!
ایشلا زود قاچاقشو بیارن که زودم ارزون بشه و زود واسه خریدنش تصمیم بگیریم...
سبز باشین...!!!![]()
Last edited by mohamadreza666; 18-06-2010 at 20:44.
اگه منظورتون از سوسک کردن
تعداد اون مربعات سبزه
ان 8 10 تا مربع سبز داره
اما آیفون 9 تا
ضمنا قیمت ان 8 نصف آیفونه !!!!
واقعا چیز بدرد بخوری این یو اس بی هاست[البته علی جان الان واسه 2.2 توی نکسس هم usb host رو درایورش رو ایجاد کردن , احتمالش هست با اومدن 2.2 واسه این سینی(اون یکی میله بود این سینی) بهش اضافه بشه.
فقط نمیدونم نکسس از لحاظ سخت افزاری این توان رو داره یا نه
ضمن این که ان 8 علاوه بر هارد های2.5 اینچی که آداپتور نمیخوان
با هارد هاییی که آداپتور برق هم لازم دارن کار میکنه
فکر میکنم دورید ایکس مشکلی از لحاظ سخت افزاری نداشته باشه
جانا سخن از زبان ما می گویی !120 درصد تایید میشه. خدایی تا حالا از این مقایسه های بچه گانه که زنده باد فلان گوشی, یا دیگه روی کدوم برند کم شد فقط اسپم تولید شده, نمونش همین الان که دوستمون پست دادن iphone کل همه ی گوشی ها رو خوابونده!!!!
من سوسکی جز آیفون اونم با این همه تبلیغات و بر چسب قیمتی 700 دلاری ندیدم!خوب معلومه كه بايد سوسكشون كنهاگه اين كار رو نميكرد بايد تعجب ميكرديم .
با اون سي پي يو خفني كه داره و ...
اما خوب درويد ايكس كه بياد ديگه آيفون 4 .......
سی پی یو اش هم در زمینه گرافیکی هیچ مالی نیست و تغییری با تری جی اس نداشته
پردازنده ی گرافیکیش هم که sgx535 هست نه 540 یعنی همون که توی 3gs استفاده شده و 28 میلیون مثلث در ثانیه پردازش میکنه
تو بچمارک سی پی یو ان8
تونسته 32 میلیون مثلث رو پردازش کنه اونم با فریمور اولیه !
با توجه به اندازه سنسور ان8از كجا معلوم . شايد 8 موتو از 12 نوكيا بهتر از آب در بياد !
لنزش و پیشینه دوربین های نوکیا
بعلاوه فلاش زنون ان8
اصلا منطقی به نظر نمیاد
دوست من سیمبین^3 سیستم عامل بسیار سبکی هستشبه نظر من نقطه ضعف بزرگ n8 سي پي يو هست . شايد 100مگاهرتز بيشتر داشت عالي تر ميشد .
که به سی پی یو با فرکانس بالایی احتیاج نداره
همین680 مگاهرتز بهترین نسبت کارایی به مصرف باتری رو میده
سی پی یو 600 مگاهرتزی روی 8910 خیلی عالی جواب میده
در حالی که برای پخش ویدئو های 720 30 فریم
و خروجی اچ دی ام ای و کارهای گرافیکی که همگی از وظایف جی پی یو هستند
ان8 به بهترین جی پی یو مجهز شده که این قدرت گرافیکی
4 میلیون مثل در ثانیه بیشتر از آیفون4 هستش
واسه مثال عرض میکنم قدرت گرافیکی 8910 سامسونگ با 8 میلیون مثلث بر ثانیه اس !
مهم ترین المانش برچسب 370 یورو قیمتشهدر نهايت ما نفهميديم كه اين n8 يك اسمارت فونه يا كمرا فون يا شايد مالتي مديا ؟!
اگه فن بوي هاي نوكيا بگن خوب ميشه .
اونم با این امکاناتش
اگه دوربین خوبی داشته باشه که خیلی عالیه...نیست ؟البته وقتي صحبت از يك ابر اسمارت فون ميشه كسي زياد به دوربينش اهميت نميده و 5يا8 براش كافيه .
دوست من شما کمرا فون بخوای اصلا به دورید نگاهی میندازی ؟
یا یه گوشی مبتنی بر آندو بخوای اصلا به آیفون یا ان8 فکر میکنی
به نظر من صرف داشتن یه قیمت اصلا ملاک درستی نیست
بعلاوه اینکه
فکر نمیکنم تگ قیمتی ان8 با هیچ کدام از مدل هایی که نام بردین برابر باشه(حدود 490 دلار )
شاد باشین
والا علی جان من که خودم اولویتم سیستم عامل و سرعت و اجرای برنامه و موزیکه...
حالا دوربین هم هرچی بالاتر بهتر اما اولویتهامو فدای دوربین نمیکنم!!!
توی ایران که با این قیمت نمیاد کلی طول میکشه که قیمتش متعادل شه!!!
بعد از متعادل شدن اختلاف قیمتاشون حداکثر روی 100 تومنه!!!
بعدشم اصلی ترین مسئله الان سیستم عامله که آندروید شناخته شده اما سیمبین جدید که روی ان 8 هست یه چیز مبهمیه و تا به بازار عرضه نشه نمیشه راجع به برتری این گوشیا نسبت به هم صحبت کرد...!!!
سبز باشی...!!!![]()
Last edited by mohamadreza666; 18-06-2010 at 23:07.
سيمبين كه به هنگ كردن معروف بود . اما ببينيم اين سري 3 چي از آب درمياد .دوست من سیمبین^3 سیستم عامل بسیار سبکی هستش
که به سی پی یو با فرکانس بالایی احتیاج نداره
فكر نكن . مطمئن باشفکر میکنم دورید ایکس مشکلی از لحاظ سخت افزاری نداشته باشه
درويد ايكس خيلي بالاتر از گوشي هاي فعليه كه موجود هستن يا در آينده ميخوان بيان .
مطمئن باشيد موفقيت اين گوشي بيشتر از ميلستون خواهد بود .
هر چند همين قيمت پايين مشكوكه! اما با اين حال زماني كه x6 با قيمت 700-800 هزار وارد بازار ايران ميشه نميشه از قيمت جهاني صحبت كرد . البته نوكيا عزيز دردونهء رژيم هست و با واردات بالا افت قيمتش سريعتره .مهم ترین المانش برچسب 370 یورو قیمتشه
بياييد همه با هم براي سلامتي قاچاقچيان وارد كننده گوشي هاي موتورولا دعا كنيمایشلا زود قاچاقشو بیارن که زودم ارزون بشه و زود واسه خریدنش تصمیم بگیریم...![]()
خدا به همراهتون
-------------
در حاشيه جام جهاني :
داورها حق آْلمان و آمريكا رو خوردن . انگليس هم خراب كرد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)