همین عادل هم بود که 4 سال قبل توی بازی آخر گفت خداحافظ برانکو (و فکر کنم «خداحافظ علی دایی» هم هم گفت) . با اینکه خیلی بیشتر از سایر گزارشگر ها قبولش دارم اما این نوع رفتارش درست نیست . همه دیدیم که از 4 سال پیش که برانکو رفته چقدر تیم ملی ضعیف تر شده . به خاطر اینکه این همه ساله برنامه ی نود دستشه فکر میکنه ، که البته درست هم فکر میکنه شخص تاثیر گذاری توی فوتبال داخلیه.
راجع به افشین قطبی هم به نظر من بی انصافی میشه . مثلا راجع به خوشحالیش بعد از گل زدن به هنگ کنگ ، تو بازی دیشب هم دیدیم که مایکون بعد از گل به کره تقریبا داشت گریه میکرد ، آیا رسانه های برزیلی ازش انتقاد میکنن؟ یا کریس رونالدو بعد از گلش به ایران تو جام قبل ، هنوز خوشحالیش رو یادمه .
---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:35 PM ----------
یا مثلا توی برنامه ی آخری که قلعه نویی رو بعد از قهرمانی دعوت کرده بود ، آیا درسته بعد از قهرمانی یه برنامه بذاره که فقط از اول تا آخر راجع به مربی تیم قهرمان و تمام کارهایی که توی سال های اخیر کرده انتقاد کنه ؟ (که انتقاد هم بهش وارده)
به نظرم دلیلش اینه که همه ی رسانه های نوشتاری ، مجله ها روزنامه ها و غیره ، بلا استثنا از عادل فردوسی پور حمایت میکنن که اونم به خاطر قحط الرجال آدم حسابی توی رسانه ی ملیه !