تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 224 اولاول 123456781454104 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 2237

نام تاپيک: Need for Speed Hot Pursuit - نسخه PC

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

البته need for speed از موقعی که توسط blackbox ساخته میشه اینقدر گند شده اما امیدوارم که دیگه اینطور نباشه
    از امروز بریم دست به دعا برداریم این یکی رو هم خراب نکنن
    نوبیت خرابکاری بعدی احتمالا RTS هست و C&C 4 Generals !!!
    منظر خرابکاری های بعدی EA باشید !!!
    البته اگر شما نگاه بکنید می بینید که ea توی ساخت بعضی بازیاش از جمله c&c و nfs خیلی ضعیف کار کرده و به نظر من دلیلش جز بحران اقتصادی چیز دیگه ای نیست
    چون می دونید که همه چیز با پوا به نحو احسنت انجام میشه و به طور کلی هر چی پول و درآمد بازی سازا بیشتر باشه اونا هم بازیه بهتریو ارائه می دن
    همون طور که قبلا این اتفاق افتاد
    پس خیلی از ea ایراد نگیرین چون هیچ کارخونه ای دوست نداره بازیاییو بیرون بده که باب میل مردم نباشه
    اما خوب با این بحران مجبور میشه کاری کنه که خیلی هم افت نکنه

داره خودمونی میشه hacpdvp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

البته need for speed از موقعی که توسط blackbox ساخته میشه اینقدر گند شده اما امیدوارم که دیگه اینطور نباشه

البته اگر شما نگاه بکنید می بینید که ea توی ساخت بعضی بازیاش از جمله c&c و nfs خیلی ضعیف کار کرده و به نظر من دلیلش جز بحران اقتصادی چیز دیگه ای نیست
    چون می دونید که همه چیز با پوا به نحو احسنت انجام میشه و به طور کلی هر چی پول و درآمد بازی سازا بیشتر باشه اونا هم بازیه بهتریو ارائه می دن
    همون طور که قبلا این اتفاق افتاد
    پس خیلی از ea ایراد نگیرین چون هیچ کارخونه ای دوست نداره بازیاییو بیرون بده که باب میل مردم نباشه
    اما خوب با این بحران مجبور میشه کاری کنه که خیلی هم افت نکنه
    نظر شما محترمه ولی به نظر من
    EAبیشتر به جای پیشرف عنوان های معروف خودش بیشتر به فروش اونا فکر میکنه تا به کیفیتشون
    بعد تجربه موفق چند تا بازی تو فکر اینه که با دادن نسخه های بیشتر از یه عنوان اونم تو زمان کوتاه و فاصله کم از اسم اون بازی استفاده کنه و گیمر به خرید اون ترغیب کنه
    بعضی سیاست های EA که واقعا جالبه مثلا تو همین سری C&C پک های بعدی بازی اصلی جدا از بازی اصلی نصب میشن در واقع امثل یه بازی جدا نصب میشه و تمام فایل های بازی اصلی اصلا استفاده نمیشه و اونا دوباره رو هارد کپی میشن در واقع با اینکار حجم بازی رو زیاد کرد ن و لی بپک در واقع فاقد محتوا مناسبه .با حجم زیاد ولی محتوا کم و Campaagin کوتاه . . روی کیفیت بازی کار نشده و فقط هدف منتشرکردن بازیه
    تمام پک های بعدی سری Red Alert Generals Tiberium اینجوری بودن
    تو سری NFS هم این اواخر چقدر سریع پشت سر هم دارن NFS میدن بیرون خب معلومه روشون کار نکردن بعد موفق بودن Froza اومدن خواستن NFS رو شبیه اون کنن ولی چیزی که طرفداران NFS میخوان یه شبیه سازی نیست
    به خاطر هیجان و گیم پلی بازی هست که NFS مشهور شد
    دلیل بهعدی هم اینه که به گیم پلی بازی های قبلی وفادار نمیمونه و تغییرات زیاد از حد هست
    البته قبول دارم که تغییرات باید باشه تا بازی از کسل کنندگی بیرون بیاد ولی خب حدی هم داره
    تغییراتی که تو AC II انجام شد باعث محبوبیت بیشتر این عنوان شد چون به اندازه و به جا بود
    به نظرم EA به جای اینکه بیشتر با زیاد کردن تعداد عموان هاش به فکر فروش نسخه های بیشتر باشه بهتره با کیفیت بهتر فروش بیشتر رو بدست بیاره

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

سلام بر همگی
    یعنی امسال هم HOT PURSIUT به بازار میاد و هم WORLD ؟
    این 2 تا بازی داخل شهره یا پیست مسابقه ؟

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

6

سلام بر همگی
    یعنی امسال هم HOT PURSIUT به بازار میاد و هم WORLD ؟
    این 2 تا بازی داخل شهره یا پیست مسابقه ؟
    سلام؛

دوست عزیز، جواب سوالاتی رو که پرسیدین به راحتی میتونید در صفحات قبل پیدا کنید!

ببینید نید فور اسپید ورلد یه بازی کاملا آنلاین هست. که اونم داخل خیابان هستش. نسخه هات پورسویت هم که همونطور که از اسمش پیداست داخل شهره.

5. این کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه The Black Dahlia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    هر جا اینترنتم به راه باشه !

پيش فرض

EAبیشتر به جای پیشرف عنوان های معروف خودش بیشتر به فروش اونا فکر میکنه تا به کیفیتشون
    بعد تجربه موفق چند تا بازی تو فکر اینه که با دادن نسخه های بیشتر از یه عنوان اونم تو زمان کوتاه و فاصله کم از اسم اون بازی استفاده کنه و گیمر به خرید اون ترغیب کنه
    بعضی سیاست های EA که واقعا جالبه مثلا تو همین سری C&C پک های بعدی بازی اصلی جدا از بازی اصلی نصب میشن در واقع امثل یه بازی جدا نصب میشه و تمام فایل های بازی اصلی اصلا استفاده نمیشه و اونا دوباره رو هارد کپی میشن در واقع با اینکار حجم بازی رو زیاد کرد ن و لی بپک در واقع فاقد محتوا مناسبه .با حجم زیاد ولی محتوا کم و Campaagin کوتاه . . روی کیفیت بازی کار نشده و فقط هدف منتشرکردن بازیه
    تو سری NFS هم این اواخر چقدر سریع پشت سر هم دارن NFS میدن بیرون خب معلومه روشون کار نکردن بعد موفق بودن Froza اومدن خواستن NFS رو شبیه اون کنن ولی چیزی که طرفداران NFS میخوان یه شبیه سازی نیست
    دلیل بهعدی هم اینه که به گیم پلی بازی های قبلی وفادار نمیمونه و تغییرات زیاد از حد هست
    البته قبول دارم که تغییرات باید باشه تا بازی از کسل کنندگی بیرون بیاد ولی خب حدی هم داره
    تغییراتی که تو AC II انجام شد باعث محبوبیت بیشتر این عنوان شد چون به اندازه و به جا بود
    به نظرم EA به جای اینکه بیشتر با زیاد کردن تعداد عموان هاش به فکر فروش نسخه های بیشتر باشه بهتره با کیفیت بهتر فروش بیشتر رو بدست بیاره
    یادش بخیر وقتی ea بهترین بود
    من هنوز خاطره ی بازی های ps1 رو دارم.....

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من کاملا با نظر شما موافقم
    آخه چرا EA داره این کارو میکنه
    به نظر من اگر به جای اینکه همین طور عین ماشین جوجه کشی NFS بده بیرون بیاد یه بازیی بیرون بده که توی همون چند روز اول رکورد بازیای ماشین سواریو بشکنه و کی گفته که NFS حتما باید هر سال بازی بده بیرون به نظر من اگر واقعا می خواد موفق بشه بیاد روی بازی 3 4 سال کار کنه (مثل خیلی از بازیا) ولی بجاش بازیی که میده بیرون بهترین باشه و امتیاز 10 رو از 10 بگیره

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اشتباه شد لطفا پاک شود

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان اون عکساییو که براتون گذاستم همش in game بود
    در ضمن فکر کنم این بازی ساخته شده و فعلا دارن روش ار می کنن تا اشکالاتشو بر طرف کنن
    این سه تا تریلر رو حتما دانلود کنید و نگاه کنید تا متوجه بشد که این بازی تا 50% ساخته شده و اون عکسهایی رو هم که بهتون دادم in game بودن
    با توجه به این تریلر ها متوجه میشید که توی این بازی همونطور که قبلا گفته شد ماشین ها قابلیت خراب شدن دارن و تصادفات یکی از ویژگی های این بازی هست
    (این تریلر ها رو به غیر از یکیشون دوستمون توی صفحه اول قرار داده پس می تونید از همونجا دانلود کنید)
    اما من لینک دانلود از gamespot رو هم براتون می زارم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آره بازی تا حد زیادی ساخته شده تا حدی که تو نمایش E3 موقع معرفیش دو نفر رو سن یه تعقیب و گریز درست درمون اجرا میکنن(آنلاین بودنشم فکر کنم یه چیزی تو مایه هایه همون ورلد بود چون هر حساب کاربری ای یه عکس مخصوص به خودشو داشت و بعد هم موقع بازی اطلاعات شخص رو میداد)بازی هم فکر کنم تو جاده هایه بین شهری باشه (البته فکر کنم)

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

سایت دانلود این بازیو ندارین به همراه کرکش؟
    م خودم از تورنت دانلود کردم
    برای کرک:
    gamecopyworld.com

به نظر من هم بازی تو جاده هستش اونطوری که سری های قبلی Hot Pursuit و البته تریلر نشون میده اینجوریه

واسه رفع اشکالات بازی هم که معمولا بعد از انتشار بازی اقدام می کنن به نظرم الان باید روی منو هاش و AI و چیزای دیگه کار کنن و البته PORT کنن رو PC و PS3 و WII

خدا بخیر کنه SHIFT و PROSTREET که چنگی به دل نمیزنن جفتشونو 70% رفتم حالم بهم خورد
    باز خوبه UnderCover رو میشد یه بار تا اخر بازی کرد

در مورد Online و NFS WORLD هم بهیچ وجه فکر نکنید که هیچوقت انجام نمیشه بدون خریدن بازی کردشون
    حداقل یه بازی درست حسابی بدن بیرون دلمون به حالشون بسوزه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •