سلام
از بخرج افتادن پرادو vx2006 چیزی میدونید در کل خودتون میخریدین یانه نظرتون حجته برام.اگه نه چی میخریدین؟ممنوووووووووون
سلام
از بخرج افتادن پرادو vx2006 چیزی میدونید در کل خودتون میخریدین یانه نظرتون حجته برام.اگه نه چی میخریدین؟ممنوووووووووون
بستگی به نوع نگهداری داره پرادو ماشینی نیست که به زودی خرا بشه سعی کنید در موقع خرید کم کارکرد باشه در مورد اینکه ما چه میخریدم من خودم علاقه خاصی به پرادو دارم منم بودم اینو انتخاب میکردم!
دوست عزیز
سواری سورنتو3300 سی سی اتوماتیک 49700000 بد نیست ماشینش
هیوندا سانتافه اتوماتیک 52900000 تومان است
خیلی پول به ماشین نده به نظر من مزدا 3 بخر چون ایمن ترین ماشین در ایرانه بقیه پولتو نگه دار بازم میل خودت هرجور خودت میدونی
قیمتشم تیپ 3 35500000 تومان است
جنسیس کوپه هم بد نیست.
مزدا 3 در میانم خودرو های داخلی ایمن ترینه! اما خب اونطوریا هم که شما میگید نیست!دوست عزیز
سواری سورنتو3300 سی سی اتوماتیک 49700000 بد نیست ماشینش
هیوندا سانتافه اتوماتیک 52900000 تومان است
خیلی پول به ماشین نده به نظر من مزدا 3 بخر چون ایمن ترین ماشین در ایرانه بقیه پولتو نگه دار بازم میل خودت هرجور خودت میدونی
قیمتشم تیپ 3 35500000 تومان است
هر ماشین رو نمیشه به یک ماشین خلاصه کرد هرکس سلیقه خاصی داره نه تنها در مورد ماشین بلکه در مورد همه چیز
لذت سواری شاسی بلند یه چیز دیگست که پرادو باشه و لذت سواری مزدا3 یه چیز دیگست!
در ضمن لطفا به تاریخ و زمان پست توجه کنید و به پست های قدیمی جواب ندهید![]()
سوناتای 2011 اومده تو بازار؟
بله اومده
قیمتش دور بر 50 میلیون هستش.
من نمیگم کیفیت ساخت ماشین های امریکایی با کیا یکیه اما نسبت به سال های گذشته 90% افت کرده!
در ضمن کیفیت ساخت موتور های امریکایی هم باز خیلی افت کرده اما از لحاز تکنولوژی در سطح بالایی قرار داره و حرف اول رو میزنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)