ولی این جمله بهترین جمله ای بود که من در وصف جام جهانی شنیدم:
ولی این جمله بهترین جمله ای بود که من در وصف جام جهانی شنیدم:
می تونیم خوشحال باشیم.. بذار اینقدر موفق شن تا سهمیه آسیا بشه 32 تیم !!!!!
بعد شاید ایران بره جام جهانی..!
نه بابا ، دیگه اینقدرها هم ضعیف نیستیم.
دوست عزیز دیگه نمیخوام بیشتر از این با شما بحث کنم همون طورم که گفتید شما اصلا براتون مهم نیست
ولی فکر کنم برایه خیلیا مهمه
یه چیز دیگه ژاپن و کره با ما اومدن جام جهانی 98 بعد از 10 سال الان این سطح از فوتبال رو ارائه میدن
اما ما چی......
این جمله شما دقیقا جمله مسولان کشوره که جایگاه فوتبال این مملکت رو در همین حد میدون
ما نه از نظر مالی و نه از نظر استعداد چیزی کم نداریم اما.....
چیزی که برایه ما دردناکه اینه (دلیل خاک بر سری) که تیم کشورمون تیم مالدیو نیست که کلا بی خیالش بشیم هر چند چند وقت دیگه بردن مالدیو هم برایه مسولان رده بالایه کشور موفقیت حساب میشه
ببخشید سر دلم بازشدو منم این حرفا تویه دلم مونده بود وباید میگفتم واقعا اگه در صحبتمان به کسی بی احترامی کردم عذر میخوام![]()
طبق گفته فیفا دو تاکشور توی آسیا فقط مردمش ژن فوتبال دارند(مثل برزیلی ها)
1-ایران
2-عراق
حیفه واقعا حیفه
ما چوب بی مدیریتی رو میخوریم
کاش میشد برای 4 سال بجای اینهمه بازیکن های در پیت خارجی یه مدیر خوب خارجی بیاریم
موفقیت تیمهای آسیایی به نفع ماست
1- اگر واقعا به فکر فوتبال کشور باشیم برای رقابت با اونها حداقل تو آسیا مجبوریم خودمون رو بالا بکشیم
2- اگر به فکر فوتبال نیستیم میتونیم نتایج بد تیممون رو ماسمالی کنیم و اگر روی حادثه اشتباها بتونیم یکی از این تیمها رو شکست بدیم تو بوق و کرنا کنیم که فلان تیم آسایی رو که فلان تیم قدرتمند دنیا رو برده شکست دادیم
معمولا تو کشور ما گزینه 2 صدق میکنه
باید از موفقیت تیم های آسیایی خوشحال باشیم...میدونید چرا؟
چون این مسئله به آقایون ثابت میکنه که اون تیم هایی که از آسیا به جلم جهانی رفتند لیاقت داشتند و اینطوری بگم :
ما لیاقت نداشتیم....ولی اونها از ما لایق تر بودند.
آقای نکونام گفته : بعضی از تیم های حاضر در جام جهانی از تیم ملی ایران ضعیف تر هستند.... چالبه نه؟
وقتی تو بازیکن تیم ملی اینقدر احساسی حرف میزنی و واقعیت رو قبول نمیکنی همون بهتر که در جام جهانی نیستی....
اگر شما خیلی قوی تر بودید پس چرا جام جهانی نرفتید؟ چرا از پس کره شمالی بر نیومدید؟
چرا جلوی 100 هزار نفر به عربستانی که از همیشه تاریخش ضعیف تر بوده باختید؟
باید خوشحال باشیم تا آقایون بفهمند که چقدر از اونها عقب موندیم.
تیم ملی ژاپن بعد از سال 1997 که مارو در بازی ای که در مالزی بود 3 بر دو شکست دادو رفت جام جهانی...
از بعدش در همه جام جهانی ها بوده.....
کره جنوبی هم که 7 دوره در جام جهانی بوده...اون هم پشت سر هم.....
پس ما خیلی بی لیاقت بودیم آقای نکونام....
حداقل میگفتی از چه تیمی قوی تر بودین.....
100 در صد باید خوشحال باشیم
پیشرفت آسیا یعنی پیشرفت فوتبال ایران
یعنی افزایش سهمیه آسیایعنی افزایش کیفیت لیگهای آسیایی یعنی...
این کره و ژاپن واقعا روون بازی میکنن هیچ نشانه ای ازاسترس توی چهره هاشون موقع بازیا دیده نمیشه. دمشون گرم.
سهمیه رو هم بر اساس قابلیت های تیم های ملی اون قاره میدن نه نتایج خوب اون قاره. اگه این جوری باشه که آمریکای جنوبی باید 16 تیم نماینده داشته باشه اروپا هم 16 تا.
آخه تا موقعي كه بازيكن خودشو لوس بكنه واسه حضور تو تيم مليش كه بهش نياز داره
يا يكي ديگه پولشو تو ليگ هاي آلمان و ....پاروو كنه
مربي از ستاره ها دعوت نكنه،... چطور بخوايم پيشرفت كنيم؟
مشكلات داخلي بايد حل شه
ولي خيلي بغضم مي گيره وقتي فكر مي كنم چرا بجاي ژاپن يا استراليا يا كره ايران نباشه .... !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)