منظورم منم ثابت کردن چیزی نبود ... همینطوری به یه بخشیش اشاره کردم .
منظورم منم ثابت کردن چیزی نبود ... همینطوری به یه بخشیش اشاره کردم .
بعضی از کابرهای فروم electronicarts.co.uk ، گفتن احتمال داره EA برای نسخه PC از Directx 10 یا Directx 11 استفاده کنه !
تا همه PC بازها مجبور بشن از ویندوز ویستا یا سون استفاده کنند !
البته این یک فرضیه هست و هنوز هیچ چیزی مشخص نیست !
1.من دیدم این دوستمون نوشته من هم نقل کردم.
2.بله که نکست نیستن یا شما Next بازی نکردین یا تو توهمی.شما بیا FIfa رو روی Ps3 بازی کن اونقوت معنی Next-Gen رو میفهمی.
FIFA چه ربطی به next-gen بودن PES در PC داره؟!2.بله که نکست نیستن یا شما Next بازی نکردین یا تو توهمی.شما بیا FIfa رو روی Ps3 بازی کن اونقوت معنی Next-Gen رو میفهمی.
PES در کنسول های XBOX360 و PS3 که اشتباها به next-gen معروفند، فرقی با PC نداره. پس PES در PC هم next-gen به حساب میاد.
__________________________________________________ _____
__________________________________________________ _________
__________________________________________________ ________________
اطلاعات تکمیلی در مورد Personality+ ، سیستم جدید پاسکاری و پلتفرم های تاییده شدهی FIFA 11
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدEurogamer FIFA 11 Preview
احتمال پشتیبانی FIFA 11 از 3Dکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
PES هنوز هم برای سازندگان FIFA یک تهدید به حساب میآید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
احتمال پایین پشتیبانی FIFA 11 از NATAL/Moveکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Yi Yi; 09-06-2010 at 14:50.
هی من به خودم فشار میارم جواب شما را ندم به نظر نمیشه تعریف شما از NEXT GENERATION چی هست برادر من؟2.بله که نکست نیستن یا شما Next بازی نکردین یا تو توهمی.شما بیا FIfa رو روی Ps3 بازی کن اونقوت معنی Next-Gen رو میفهمی.
-------------------
خوب به نظر میرسه اطلاعات نسخه PC فردا منتشر میشه البته امیدوارم!
بعد این Adam تو سایت WENB گفته که دارندگان PC بسیار خوشحال خواهند شد!فعلا منتظر باشیم ببینیم چی میشه
Last edited by joey jordison; 09-06-2010 at 13:56.
ببین عزیز من خودم Ps3 دارمهر روز هم دارم فیفا رو توش بازی میکنم نکت جنریشن رو هم به خوبی با هاش اشنایی دارم و اصلا اون فیفایی که من تو Ps3 بازی میکنم با اون Fifa یا Pes تو کامپیوتر یکی نیس.
پس یعنی Pes هم نکست نیست.
تمام
جر و بحث نکنید خواهشا" بیشتر مطالب تخصصی رو بزارید اگه فیفا نکست بیاد عالی میشه حسین جان منتظر شما میمونیم ببینیم فیفا میخواد امسال چکار کنه
عزیزم من خودم هم Ps3 دارم و میدونم اون فیفا روی Ps3,X360 که میبینید با pes فرق داره البته بایدم فرق داشته باشه!چون دوتا بازی یکی نیستند!ولی کلا تعریف شما از Next Gen خیلی جالب بود!یعنی چون Pes شبیه اون فیفای PS3 نیست پس میشه Current Gen!!!ببین عزیز من خودم Ps3 دارمهر روز هم دارم فیفا رو توش بازی میکنم نکت جنریشن رو هم به خوبی با هاش اشنایی دارم و اصلا اون فیفایی که من تو Ps3 بازی میکنم با اون Fifa یا Pes تو کامپیوتر یکی نیس.
پس یعنی Pes هم نکست نیست.
تمام
جالبه
اقا اگه به داشتنه من PS3 و Xbox360وPC رو دارم
اينجا تاپيك فيفا هست نه Next Generation فيفا توي پي سي با كنسول فرق داره Soccer خيلي فرق نداره تمام
دوست عزیز اشتباه شما همین جاست ، شما نباید Fifa PC رو با FIFA کنسول مقایسه کنید ، چون فیفا PC مربوط به نسل قبل هست (PS2 .XBOX) اما فیفای کنسولی مربوط به نسل بعد هست (البته باید دیگه بگیم نسل حال)
از اون طرف هم شما باید PES روی کنسولها رو با PES نسخه PC مقایسه کنی ! (البته این دوتا دقیقا یکی هستن)
نه اینکه فیفای کنسولی رو با PES کامپیوتر مقایسه کنی ! آخه چه ربطی به هم دارن ! مگه ملاک نکست جن بودن PES شباهت داشتن با فیفای کنسوله ؟
Last edited by Locker; 09-06-2010 at 15:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)