تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 46

نام تاپيک: *** مانیتوری برای مطالعه ***

داره خودمونی میشه moj2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من تا حالا فکر می کردم فقط من این مشکل رو دارم اما ظاهرا خیلیا این واسشون مهمه که در خوندن ای بوک و ... چشماشون اذیت نشه.
    پیشنهاد می دم دوستان از زدن تاپیک های مشابه (که چند موردش رو در انجمن دیدم) خود داری کنند و تمام مباحث راجع به مانیتور مناسب مطالعه و ... را در همین تاپیک مطرح کنند. چون تا حالا به لطف دوستان نکات خوبی مطرح شده.

اما در مورد بحث ریزولیشن و ریز و دشتی نوشته ها به تفصیل بحث شد. و بهترین و عملی ترین راه حل در این مورد، راه حلی که دوستمون مطرح کرده:
    من برا خودم یه نوع استدلال کردم زمان خرید برای انتخاب رزولیشن وقطر مانیتور.گفتم انداره قطر مانیتور رو به رزولیشن تقسیم میکنم یه عددی بدست میاد که هر چی بزرگتر باشه اندازه متن بزرگتره اینجوری چند تا مانیتور که مد نظرم بود رو بررسی کردم 2286 رو انتخاب کردم.
    البته یه اشتباه لپی کرده: باید می گفت: یه عدد بدست میاد که هرچی کوچکتر باشه اندازه متن بزرگتره.
    ریزولیشن صفحه نمایش رو به این صورت می نویسند: 900 × 1600 یعنی 1600 پیکسل در عرض مانیتور وجود داره و 900 پیکسل در طول. اگه این دو عدد رو در هم ضرب کنیم عدد 1440000 بدست میاد که در واقع تعداد پیکسلهای موجود در این صفحه نمایش است. حالا اگه بخواهیم ببینیم در هر اینچ مربع چند پیکسل و جود داره باید طول و عرض مانیتور را در هم ضرب کنیم تا مساحت مانیتور بدست بیاد بعد عدد 1440000 رو تقسیم بر مساحت مانیتور می کنیم تا ببینیم در هر سانت مربع یا اینچ مربع چند پیکسل وجود داره (فکر کنم این همون ppi هست که آقای sir payman گفتند) و به این صورت مانیتورها رو با هم مقایسه کنیم.
    اما مشکلی که هست اینه که ما طول عرض مانیتور ها رو نداریم. و اینکه مثلا میگن این مانیتور 22 اینچ است. همان قطر مانیتور رو اعلام کردند. پس باید یه خط کش بگیریم و توی مغازه ها طول و عرض مانیتور ها رو اندازه بگیریم؟
    اینجاست که می رسیم به راه حلی که آقای mehdi_halla مطرح کردند: بعد از اینکه دو عدد مربوط به تعداد پیکسلهای طول و عرض مانیتور را (در این مثال 900×1600) در هم ضرب کردیم و عدد 1440000 را بدست آوردیم آن را تقسیم به اندازه مانیتور (در این مثال 22 اینچ) می کنیم. که عدد بدست آمده هر چه کوچکتر باشد نشان دهنده تعداد کمتر پیکسل نسبت به اندازه صفحه نمایش می باشد که بزرگتر شدن متن را در پی خواهد داشت.
    آخیش خسته شدم

2. 3 کاربر از moj2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه moj2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من این مانیتور رو پسندیدم:

LG E1940S

• 18.5" Wide
    • 1360 x 768
    • f-Engine
    • (5,000,000:1) DFC
    • Mega Contrast
    • 5ms
    • LED

مشخصا خوبی داره هم ال ای دی هست و هم اندازه مناسبی برام داره و مهمتر از همه اینکه بر اساس اون فرمولی که قبلا دادم عدد 56458 بدست آمد که نسبت به خیلی از مانیتور ها عدد کوچکتر هست یعنی نوشته ها بزرگتر هستند. برای مقایسه چند مدل از LG رو همراه با اعدادی که با همین فرمول حساب کردم، براتون می زارم:
    E2040S: 72000
    E2250T: 96446
    E2050T: 72000
    L1755SE: 77101
    W1942SK: 68210
    Last edited by moj2000; 21-06-2010 at 23:46.

4. 3 کاربر از moj2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من تا حالا فکر می کردم فقط من این مشکل رو دارم اما ظاهرا خیلیا این واسشون مهمه که در خوندن ای بوک و ... چشماشون اذیت نشه.
    پیشنهاد می دم دوستان از زدن تاپیک های مشابه (که چند موردش رو در انجمن دیدم) خود داری کنند و تمام مباحث راجع به مانیتور مناسب مطالعه و ... را در همین تاپیک مطرح کنند. چون تا حالا به لطف دوستان نکات خوبی مطرح شده.

اما در مورد بحث ریزولیشن و ریز و دشتی نوشته ها به تفصیل بحث شد. و بهترین و عملی ترین راه حل در این مورد، راه حلی که دوستمون مطرح کرده:

البته یه اشتباه لپی کرده: باید می گفت: یه عدد بدست میاد که هرچی کوچکتر باشه اندازه متن بزرگتره.
    ریزولیشن صفحه نمایش رو به این صورت می نویسند: 900 × 1600 یعنی 1600 پیکسل در عرض مانیتور وجود داره و 900 پیکسل در طول. اگه این دو عدد رو در هم ضرب کنیم عدد 1440000 بدست میاد که در واقع تعداد پیکسلهای موجود در این صفحه نمایش است. حالا اگه بخواهیم ببینیم در هر اینچ مربع چند پیکسل و جود داره باید طول و عرض مانیتور را در هم ضرب کنیم تا مساحت مانیتور بدست بیاد بعد عدد 1440000 رو تقسیم بر مساحت مانیتور می کنیم تا ببینیم در هر سانت مربع یا اینچ مربع چند پیکسل وجود داره (فکر کنم این همون ppi هست که آقای sir payman گفتند) و به این صورت مانیتورها رو با هم مقایسه کنیم.
    اما مشکلی که هست اینه که ما طول عرض مانیتور ها رو نداریم. و اینکه مثلا میگن این مانیتور 22 اینچ است. همان قطر مانیتور رو اعلام کردند. پس باید یه خط کش بگیریم و توی مغازه ها طول و عرض مانیتور ها رو اندازه بگیریم؟
    اینجاست که می رسیم به راه حلی که آقای mehdi_halla مطرح کردند: بعد از اینکه دو عدد مربوط به تعداد پیکسلهای طول و عرض مانیتور را (در این مثال 900×1600) در هم ضرب کردیم و عدد 1440000 را بدست آوردیم آن را تقسیم به اندازه مانیتور (در این مثال 22 اینچ) می کنیم. که عدد بدست آمده هر چه کوچکتر باشد نشان دهنده تعداد کمتر پیکسل نسبت به اندازه صفحه نمایش می باشد که بزرگتر شدن متن را در پی خواهد داشت.
    آخیش خسته شدم
    عجب فرمول باحالي
    حال كردم

6. این کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouryakhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

E1940S

[LIST][*]18.5" Wide [*]1360 x 768

مشخصا خوبی داره هم ال ای دی هست و هم اندازه مناسبی برام داره و مهمتر از همه اینکه بر اساس اون فرمولی که قبلا دادم عدد 56458 بدست آمد که نسبت به خیلی از مانیتور ها عدد کوچکتر هست یعنی نوشته ها بزرگتر هستند. برای مقایسه چند مدل از LG رو همراه با اعدادی که با همین فرمول حساب کردم، براتون می زارم:
    انتخابت ظاهرا منطقی هست فقط یه نکته:این مدل پایین ترین سری LED ال جی هست (پسوندش 40 هست) ومطمنا نسبت به سری های بالاتر مثل E2050S کیفیت و زاویه کمتری داره
    حداقل در مورد LCDها که این قانون صدق میکنه،مثلا خودم با W1941S کار کردم خداییش زاویه دیدش بیشتر از 120 معنی نداشت!اونم با یه تصویر با رنگ های سرد و بی روح...،البته مطمئنا اینطور مشکلات تو مدلی که گفتی در این حد نیست بالاخره LEd هست، ولی قاعدتا تو LEd ها کمترین کیفیت رو داره خلاصه گفتم حواست باشه.

آقا یه سوال:
    اگه یه مانیتور فول مثله 2261 رو بگیریم و رزولوشنش رو کم کنیم بذاریم رو 1680x1050 آسمون به زمین می یاد؟چی میشه؟چقدر تو کیفیت تاثیر داره در مطالعه؟تو بازی چی؟من گرافیکم 5750 هست تو رزولوشن فول با جزییات زیاد نمی کشه...اگه با جزییات جواب بدین که عالیه...

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

آقا یه سوال:
    اگه یه مانیتور فول مثله 2261 رو بگیریم و رزولوشنش رو کم کنیم بذاریم رو 1680x1050 آسمون به زمین می یاد؟چی میشه؟چقدر تو کیفیت تاثیر داره در مطالعه؟تو بازی چی؟من گرافیکم 5750 هست تو رزولوشن فول با جزییات زیاد نمی کشه...اگه با جزییات جواب بدین که عالیه...
    سلام
    اسمون که به زمین نمیاد ولی اگه رزولوشن زیاد باشه با جزیات کم نتیجه ای که میگیرید خیلی بهتر از رزولوشن کمتر با جزیات بیشتره
    یه بار امتحان کنید متوجه میشید
    مثلا مانیتور شما ب هصورت نیتیو 1600 در 1200 هست خوب؟
    حالا شما رزولوشن بازی رو میزارید رو 1280 در 960، الان کارت گرافیک یک تصویر 1280 در 960 ایجاد می کنه و به مانیتور میده
    مانیتور هم مجبور میشه تصویر رو Resize کنه و بزرگش کنه که کیفیت تصویر کاهش پیدا می کنه ولی چون هر دو رزولوشن 4 به 3 هستند خیلی مشکل پیش نمیاد
    ولی فرض کنید شما رو همون مانیتور رزولوشن رو بزارید رو 1440 در 900، اینجاست که فاجعه رخ میده و مانیتور باید یه تصویر 16 به 10 رو تبدیل کنه به 4 به 3 که باعث افت کیفیت شدیدی میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

انتخابت ظاهرا منطقی هست فقط یه نکته:این مدل پایین ترین سری LED ال جی هست (پسوندش 40 هست) ومطمنا نسبت به سری های بالاتر مثل E2050S کیفیت و زاویه کمتری داره
    حداقل در مورد LCDها که این قانون صدق میکنه،مثلا خودم با W1941S کار کردم خداییش زاویه دیدش بیشتر از 120 معنی نداشت!اونم با یه تصویر با رنگ های سرد و بی روح...،البته مطمئنا اینطور مشکلات تو مدلی که گفتی در این حد نیست بالاخره LEd هست، ولی قاعدتا تو LEd ها کمترین کیفیت رو داره خلاصه گفتم حواست باشه.

آقا یه سوال:

مدل 40 زاويه كمتري داره؟؟ نه بابا اين حرفتون كاملا غير واقعي و نادرسته
    1941 سري كريستال؟ كيفيت عالي داره.. زاويه ديدش مشكلي نداره.. حتما ميخواستيد بخابيد و فيلم ببينيد كه مشكل پيدا كردديد وگرنه زاويش كاملا عاديه و خوبه

ولی قاعدتا تو LEd ها کمترین کیفیت رو داره؟؟؟؟؟
    اين حرفتون كه ديگه هيچي .. كلا در موردش هيچي نميگم ولي جدي خنده دار بوداااا

درمورد 2261 كه رزولوشنشو كم كني....>> آسمون به زمين نمياد . ولي كيفيت واقعا بد ميشه. انگگار داري به يه صفحه تار نگاه ميكني.. اصلا نميشه باهاش كار كرد
    پول ميدي كه چشت سالم بمونه اونوقت با كم كردن رزولوشن ميخوواي همه چي رو تار ببيني

---------- Post added at 08:59 AM ---------- Previous post was at 08:57 AM ----------

LG E1940S

• 18.5" Wide
    • 1360 x 768
    • f-Engine
    • (5,000,000:1) DFC
    • Mega Contrast
    • 5ms
    • LED

من از طذاحي اين مدل خوشم مياد .. يه جورايي كلاسيكه 1940 .. نه؟؟؟

10. این کاربر از SandBanJo0nam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

فکر نمیکنید برای متون بهترین مانیتور 23 اینچ باشه؟ چون با 1080p هم مچ میشن و حروف کاملا نرمال نشون داده میشن!
    من فول اچ دی 22 دارم مجبورم زوم کنم همیشه

سوال:
    دوستان وقتی response time را روی fastest میزارید مشکل سایه دار شدن در حرکت دادن آبجکت ها یا هر چی را دارید؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

[QUOTE=SandBanJo0nam;5095986]مدل 40 زاويه كمتري داره؟؟ نه بابا اين حرفتون كاملا غير واقعي و نادرسته
    1941 سري كريستال؟ كيفيت عالي داره.. زاويه ديدش مشكلي نداره.. حتما ميخواستيد بخابيد و فيلم ببينيد كه مشكل پيدا كردديد وگرنه زاويش كاملا عاديه و خوبه

ولی قاعدتا تو LEd ها کمترین کیفیت رو داره؟؟؟؟؟
    اين حرفتون كه ديگه هيچي .. كلا در موردش هيچي نميگم ولي جدي خنده دار بوداااا

درمورد 2261 كه رزولوشنشو كم كني....>> آسمون به زمين نمياد . ولي كيفيت واقعا بد ميشه. انگگار داري به يه صفحه تار نگاه ميكني.. اصلا نميشه باهاش كار كرد
    پول ميدي كه چشت سالم بمونه اونوقت با كم كردن رزولوشن ميخوواي همه چي رو تار ببيني[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 08:59 AM ---------- Previous post was at 08:57 AM ----------

عژیژ دلم 1941 که سری کریستال نبید، حداقل منکه تو مشخصاتش چیزی ندیدم...بعدم دقت کن من مشکلاتشو در مقایسه با سری بالاتر مثل 60 گفتم...یعنی قبول نداری که مثلا سری 60 مثله 2261 وبخصوص 2262 کیفیت و زاویه و فن آوری جدیدتر و بهتری دارند؟!!!!!!

LG E1940S هم همینطور ،بازم همون استدلال بالاست و با LEDهای (نه LCD) سری بالاتر مقایسش کردم...کجاش خنده دار بید؟
    یه مثال ساده:شما گرافیکه 4850 رو بهتر از 5750 میدونید؟کدومو انتخاب می کنید؟

بابت سوال رزولوشن هم ممنون از دوستان..

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    اسمون که به زمین نمیاد ولی اگه رزولوشن زیاد باشه با جزیات کم نتیجه ای که میگیرید خیلی بهتر از رزولوشن کمتر با جزیات بیشتره
    یه بار امتحان کنید متوجه میشید
    مثلا مانیتور شما ب هصورت نیتیو 1600 در 1200 هست خوب؟
    حالا شما رزولوشن بازی رو میزارید رو 1280 در 960، الان کارت گرافیک یک تصویر 1280 در 960 ایجاد می کنه و به مانیتور میده
    مانیتور هم مجبور میشه تصویر رو Resize کنه و بزرگش کنه که کیفیت تصویر کاهش پیدا می کنه ولی چون هر دو رزولوشن 4 به 3 هستند خیلی مشکل پیش نمیاد
    ولی فرض کنید شما رو همون مانیتور رزولوشن رو بزارید رو 1440 در 900، اینجاست که فاجعه رخ میده و مانیتور باید یه تصویر 16 به 10 رو تبدیل کنه به 4 به 3 که باعث افت کیفیت شدیدی میشه
    مرسی،فک نمیکردم انقد فجیع شه..آخه تو CRT من اونقدر افت کیفیت نیست که محسوس باشه گفتم شاید LCD هم همینطور باشه...
    این مشکل فقط مال LCDهاست؟یا در LED هم هست؟

داره خودمونی میشه samsung021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

مدل 40 زاويه كمتري داره؟؟ نه بابا اين حرفتون كاملا غير واقعي و نادرسته

من از طذاحي اين مدل خوشم مياد .. يه جورايي كلاسيكه 1940 .. نه؟؟؟

مانيتوري است بسي NICEEEEE
    منم از قيافش خوشوم مياد

• صفحه نمايش گسترده
    • كنتراست 5,000,000:1
    • داراي بدنه مشكي براق
    • مجهز به تکنولوژي DFC
    • داراي نور پس زمينه LED
    • زمان پاسخدهي بسيار سريع (5ms)
    • مجهز به موتور پردازش تصوير

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by samsung021; 27-06-2010 at 13:04.

15. این کاربر از samsung021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •