من تا حالا فکر می کردم فقط من این مشکل رو دارم اما ظاهرا خیلیا این واسشون مهمه که در خوندن ای بوک و ... چشماشون اذیت نشه.
پیشنهاد می دم دوستان از زدن تاپیک های مشابه (که چند موردش رو در انجمن دیدم) خود داری کنند و تمام مباحث راجع به مانیتور مناسب مطالعه و ... را در همین تاپیک مطرح کنند. چون تا حالا به لطف دوستان نکات خوبی مطرح شده.
اما در مورد بحث ریزولیشن و ریز و دشتی نوشته ها به تفصیل بحث شد. و بهترین و عملی ترین راه حل در این مورد، راه حلی که دوستمون مطرح کرده:
البته یه اشتباه لپی کرده: باید می گفت: یه عدد بدست میاد که هرچی کوچکتر باشه اندازه متن بزرگتره.
ریزولیشن صفحه نمایش رو به این صورت می نویسند: 900 × 1600 یعنی 1600 پیکسل در عرض مانیتور وجود داره و 900 پیکسل در طول. اگه این دو عدد رو در هم ضرب کنیم عدد 1440000 بدست میاد که در واقع تعداد پیکسلهای موجود در این صفحه نمایش است. حالا اگه بخواهیم ببینیم در هر اینچ مربع چند پیکسل و جود داره باید طول و عرض مانیتور را در هم ضرب کنیم تا مساحت مانیتور بدست بیاد بعد عدد 1440000 رو تقسیم بر مساحت مانیتور می کنیم تا ببینیم در هر سانت مربع یا اینچ مربع چند پیکسل وجود داره (فکر کنم این همون ppi هست که آقای sir payman گفتند) و به این صورت مانیتورها رو با هم مقایسه کنیم.
اما مشکلی که هست اینه که ما طول عرض مانیتور ها رو نداریم. و اینکه مثلا میگن این مانیتور 22 اینچ است. همان قطر مانیتور رو اعلام کردند. پس باید یه خط کش بگیریم و توی مغازه ها طول و عرض مانیتور ها رو اندازه بگیریم؟
اینجاست که می رسیم به راه حلی که آقای mehdi_halla مطرح کردند: بعد از اینکه دو عدد مربوط به تعداد پیکسلهای طول و عرض مانیتور را (در این مثال 900×1600) در هم ضرب کردیم و عدد 1440000 را بدست آوردیم آن را تقسیم به اندازه مانیتور (در این مثال 22 اینچ) می کنیم. که عدد بدست آمده هر چه کوچکتر باشد نشان دهنده تعداد کمتر پیکسل نسبت به اندازه صفحه نمایش می باشد که بزرگتر شدن متن را در پی خواهد داشت.
آخیش خسته شدم
.gif)