تیمی که باعث حذف تیم ملی خودمون شد طرفداری داره ؟ این اسمش خیانت به کشوره خودمونه متاسفم واسه کسایی که این تیمو طرفداری میکنن
تیمی که باعث حذف تیم ملی خودمون شد طرفداری داره ؟ این اسمش خیانت به کشوره خودمونه متاسفم واسه کسایی که این تیمو طرفداری میکنن
دوست من،کره فعلا یکی از نمایندهای قاره ماست!![]()
اگر شما راجب کره اطلاعاتی داشتید، طرف دار تیم فوتبال آن نبودید و برای آن گریه می کردید. برای مردم بی پناه و به شدت منزوی، مردمی که حتی برای گرفتن دوچرخه هم باید از جنرالها اجازه بگیرند. مردمی که فقط دو وعده در روز غذا می خورند. این تیم، تیم قهرمانی نیست. تیمی نیست که از مردم شکل گرفته باشد. تیمی است که یک مشت جنرال کومونیست و زورگو تهیه کرده اند. واقعا متاسفم.![]()
آلمان در سال 1998 و مكزيك و پرتغال هم در سال 2006 باعث حذف تيم ما از جام جهاني شدن . آيا طرفداران اونها هم خيانت دارن ميكنن ؟
كسي كه ميخواد به ورزش علاقه داشته باشه و فوتبال رو پيگيري كنه بايد منطقي و واقع بين باشه
الان که این تاپیک واسه ی این تیم زده شده ، جا داره بگم مردم این کشور حتی اجازه استفاده از اینترنت ندارند!! چه برسه به اینکه بخوان مثل شما واسه خودشون تاپیک بزنند !اگر شما راجب کره اطلاعاتی داشتید، طرف دار تیم فوتبال آن نبودید و برای آن گریه می کردید. برای مردم بی پناه و به شدت منزوی، مردمی که حتی برای گرفتن دوچرخه هم باید از جنرالها اجازه بگیرند. مردمی که فقط دو وعده در روز غذا می خورند. این تیم، تیم قهرمانی نیست. تیمی نیست که از مردم شکل گرفته باشد. تیمی است که یک مشت جنرال کومونیست و زورگو تهیه کرده اند. واقعا متاسفم.![]()
ولی خوب بازم شاید بحث نامربوطی باشه ...
شک نکن که ما خائنیم ، در شرایطی که فوتبال ما از سرمربی گرفته تا اون ته تهای اعماق نیمکت نشینان ، صد میلیونی (روی کاغذ ، خارج از کاغذشم ما بی خبریم) درآمد دارن و دریغ از اینکه ذره ای احساس مسئولیت داشته باشن ، آره والا ما خائنیم که به این طفلکیای زحمت نکش مفت خور زورگیر ... پشت کردیم و شدیم طرفدار کره ...
بعد انگلیس حق کره شمالیه که قهرمان بشهملکه الیزابت حمایت قاطع خودش رو از بازیکنان زحمت کش کره اعلام می دارد
محسن اگر جام رو نگرفتین موشک ها اتمی رو بزن ایتالیا و آلمان رو بترکون![]()
Last edited by mx_2dar; 09-06-2010 at 13:48.
سلام
به شدت دارین به سمت جاده خاکی حرکت میکنید!
مثل اینکه یواش یواش اینجاهم داره به حاشیه کشیده میشه!
وقت رفتنه!عمو محسن،من کاری رو که باید بعنوان یک آسیایی انجام میدادم ، انجام دادم.
برای شما وکره شمالی آرزوی موفقیت میکنم.![]()
یه روزی ما نفر اول آسیا بودیم.ادعا میکردیم کره شمالی تو گروهمون اصلا حساب نمیکردیم.
حالا جفت کره ها رفتن جام اونا کجا رفتن ما هنوز داریم دعوا میکنیم که قطبی مقصره یا علی دایی.!!
من طرفدارشون نیستم برام هم مهم نیست چیکار میکنن.ولی آفرین به عرضشون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)