تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 9 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 81

نام تاپيک: سوال در مورد عصب کشی دندان ( نزدیک بود بی هوش بشم)

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

عزیز حتما باید ازون دکتر شکایت کنی اون دکتر خودش خوب میدونه چیکار کرده که ازت پولی هم نگرفته...اگه میخوای این

اتفاق برای بقیه پیش نیاد ازون دکتر شکایت کن ..شایت غرامت هم بتونی ازش بگیری یا مجوز طبابت رو باطل کنی...(البته فک نکنم غرامت تو ایران معنی داشته باشه)

موفق باشی
    راست میگی بخدا !

وقتی بهم گفت برو بیرون ! گفتم باشه پس اجرتتون روبردارید گفت نه نمیخام!

برو بیرون!

به قرآن مجید دردی که کشیدم باورنکردنی بود ! یعنی الان فکر میکنم بازم میترسم برم دندونپزشکی !

یعنی اومدم خونه تا 2 ساعت راه میرفتم تو شوک بودم لباسم رو عوض نمیکردم !

بعد موتورم رو برداشتم رفتم بیرون تازه گریم گرفت !

سرم داشت میترکید اعصابم نابود شد ! اونروز خیلی عصبی بودم تا شب روانی بودم !

یعنی خاطر شده بد جور!

اگه این دندذونم رو به خوبی و خوشی یکشنبه پر بشه تا آخر عمرم هر روز مسواک میزنم.

بعد یه حرفهایی از بچه ها دلگرمی میده بهم !

یکی گفت من رفتم عصب کشی دردش اندازه 1 آمپول پنسیلین بود!

همین حرف دلگرمی میده..

من پیشه درمانگاه خیریه ای که رفتم انگار 1000 تا آمپول پنسیلین رو با هم بزنن بهت !

اصلا دردش فرق داره رویه عصب زد با مته عصبی که خوب بیحس نشده !

شبش رفتیم تو پارک بعد دوستم گفت شوخی میکنی درد نداره !

با کلید رو دستم خطی کشیدم که الان باد کرده و خون هم اومد به بزرگی 30 سانت گفتم ببین این درد

نیست درد تو اعصاب دندونه هیچ دردی نداره با کلید بکشی رو پوست خونی بشه !

گفتم برو چاقو بیار بکش ! گفتم 100 تا چک بزن منو اگه چیزی گفتم 2 تا زد دید نه بابا روانی شدم !

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

عزیز حتما باید ازون دکتر شکایت کنی اون دکتر خودش خوب میدونه چیکار کرده که ازت پولی هم نگرفته...اگه میخوای این

اتفاق برای بقیه پیش نیاد ازون دکتر شکایت کن ..شایت غرامت هم بتونی ازش بگیری یا مجوز طبابت رو باطل کنی...(البته فک نکنم غرامت تو ایران معنی داشته باشه)

موفق باشی

همچین خبرایی نیست ، اولا کلی باید هزینه شکایت کنه ، بعدش هم رای نهایی رو کمیته پزشکان به نفع پزشک میده و یارو تبرئه میشه.

3. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

همچین خبرایی نیست ، اولا کلی باید هزینه شکایت کنه ، بعدش هم رای نهایی رو کمیته پزشکان به نفع پزشک میده و یارو تبرئه میشه.
    نه بابا شکایت کیلو چنده !

اون پزشک هم حق داره وقتی کلا 70 تومن میگرفت واسه عصب کشی خوب بی حسی هم کم میزنه دیگه

هر کی پول نداره بایدم از درد دیوونه بشه! مثل من

وگرنه دندونپزشک هست تو تهران 20 تومن میگیره فقط ویزیتت کنه ببینه دندونت مشکلش چیه !

500 تومن میگیره عصب کشی کنه ! با بهترین مواد بی حس کننده اعصاب.... نفهمی چی گذشت!

فقط پول !

ولی یه مثل قدیمی هست که به پزشکا میگه ک

* هر کی از پول گذشت از پل گذشت *

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگه به حقوق شهروندی خودمون آشنا باشیم ...هیچ وقت ازین مسایل به این راحتی نمیگذریم ...

من نظرم اینه که شکایت کنید ... همین که طرف یه همچین پرونده ای هم براش تشکیل شه حتی اگه به قول شما نتیجه نداشته

باشه ..بازم کافیه ...چون دفه بعد که این کارش تکرار شد و ینفر مثل شما ازش شکایت کرد ... دخل خودشو مجوز طبابطش میاد...

6. 2 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sozuki7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    بخدا من درکت میکنم
    پارسال 23/11دندونم خیلی درد میکرد اسیاب
    و رفتم دکتر و بهم گفت اول عید بیا
    رفتم اول عید امدم دیدم تعطیل نوروزی هست و رفته مسافرت
    دندونم همچنان درد میکرد شب نمیخوابیدم گریه میکردم از عصب
    رفتم دکتر پروفن بهم داد باز چاره ندارم یخ گذاشتم روی دندونم به مدت 5 دقیقه خوب میشد و بعد بدتر میشد
    ساعت4 بود دوست دخترم زنگ زد و بهم گفت چیه صدات عوض شده همه چی بهش گفتم
    گفت برو بیمارستان و پیش دکتر زایمانمن که کلی درد داشتم اینجا خندم امد بعد از کلی باهام حرف زد رفتم پیش دکترخانم زایمان و دید من با این وضع بودم گفت من اجازه ندارم همچون چیزهایی بهت بدم بعد با کلی گریه و التماس یک امپولی بهم زد که حس کردم به اسمون پریدم از درد یک جیغی زدم که همه امدن تو اتاق زایمان فکر دیگه ایی کردن بعد از 2دقیقه دیدم سرم کلا بیهوش شدم امدم خونه تا ساعت 2بعدازطهر بیهوش بودم وباز درد تحمل بکن
    تو یک سهری هستیم که اونموقع هر دندانپزشکی تعطیل بودن اخر مجبور شدم تحمل کنم
    رفتم دارخونه قرصهای بزرگ بهم داد همون مورفن نمیدونم پروفن که میخوردم یکمی تسکین میکرد و بعد از 3ساعت دوباره درد داشتم و اینجاست روزی 24قرص تموم میکردم
    اخر یکی از دوستام امد بهم گفت من داروی این دارم گفتم چیه گفت شب یک سری بیا طرفم
    من هم با دلخوشی شب ساعت 8 اونجا رفتم و وسایلاش اورد و یک منقل اورد و بافور در اورد و یک تریاک ربع کیلویی در اورد و مشغول شد و بعد بهم گفت بیا جلو من هم که گفتم اهلش نیستم و......خوشم نمیاد از این چیزها اخر بهم گفت مجبورت نمیکنم ولی برای دندونت خوبه هر جور راحتی.من هم که خیلی درد داشتم مجبور شدم بکشم.بکش و بکش .الان میخوام بلند بشم نمیتونم کل بذنم بی حس هر طور که شد سوار موتور شدم و طرف خونه راه افتادم نه میتونستم شام بخورم و نه زهر مار فقط اشامیدنی اب میوه و....گرفتم خوابیدم.نه تا ساعت 3 الی 4 شب بیشتر دوم نیوردم باز بیدار شدم از درد داشت میموردم دوباره سوار موتور بشو و برو اتاق زایمان.خانم دکتر کسی دیگه بود هرکاری کردم ثبول نکردم اخر دم در نشستم و گریه کردم و دلش واسه من شکست و منو اورد تو و یک امپول بی جس زد و راه افتادم .دیگه مستقیم نیومدم خونه تاکسی داربست گرفتم و مستقیم به بندرعباس .صبح ساعت 6رسیدم و رفتم بیمارستان و همه دندونپزشکها ادرسشون گرفتم و تو یک برگی نوشتم و از صبح تا ظهر دنیال این دندون پزشکها همشون شلوغ بودن و از هرکی میخواستم میگفت بعد از 15 یا 17فروردین نوبت میدادن
    اینجاست که من بیخیال شدم و امدم شهرمون
    ساعت 2ظهر رسیدم شهر دردم شروع شد.5شنبه بود 4 الی 5تا قرص پروفن خورم 2الی3تا کدویین و تا دلت بخواد پانادول خوردم نیم ساعت طول کشید خوابیدم ساعت 6 بیدار شدم درد همچنان اضاف میشد
    دم در خونه استاده بودم که برادرم با دوستاش امدند دیدم حالم اینطوریه باز رفتیم دکتر و هیچ کاری نکرد همش قرص و امپ.ل بهم داد
    هیچی امدم خونه یکی از دوستام تو کار مشروبات هست بهم زنگ زد و ازم فرکانس ماهواره خواسته بود بهش دادم و ازش یک ویسکی خواستم که بهم بیاره بیچاره همون لحظه ابسلوت ودکا میگیره میاره همراه مزه اش
    نشستم تا ساعت 1 میخورم بعد نمیدونستم چجور خواب رفتم مست مست شدم تا ساعت 5روز بعد بیدار شدم این کار باز تکرار کردم تا 15روز طول کشید بعدش رفتم دندونم درست کرد
    پارسال برای من عی نبود همش درد میکشم تا الان اسم دندون بیاد از زندگیم بدم میاد
    از تو هم میخوام برو پیش دندونپزش دیگه این مثل اینکه وارد نبوده

8. 2 کاربر از sozuki7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام
    بخدا من درکت میکنم
    ..............
    دندونم درست کرد
    پارسال برای من عی نبود همش درد میکشم تا الان اسم دندون بیاد از زندگیم بدم میاد
    از تو هم میخوام برو پیش دندونپزش دیگه این مثل اینکه وارد نبوده
    دندونت رو کشیدی یا عصب کشی کردی ؟؟؟

چقدر خرجش شد؟؟

درد داشت؟؟

بیمارستان رفتی یا پزشک خوب؟؟

داره خودمونی میشه sozuki7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دندونت رو کشیدی یا عصب کشی کردی ؟؟؟

چقدر خرجش شد؟؟

درد داشت؟؟

بیمارستان رفتی یا پزشک خوب؟؟
    سلام
    نه عزیز اول تراشید و خیلی درد داشتم و بعد پر کرد یک دندون مصنوعی گذاشت الان ازش راضی هستم
    بهترین پزشک شهر رفتم120 هزار ازم گرفت+10هزار ویزیت
    از شما هم میخوام دکتر خوب بری چون خیلی وقت میبره و هر 5 دقیقه بایدامپول مسکن به دندونت بزنه

11. این کاربر از sozuki7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام دوستان...

رفتم دندونپزشکی اما...

قبل رفتم به دندونپزشکی 1 پروفن با یه آموکسیسیلین خوردم ......رفتم یه آمپول دکزامتازون هم زدم....

بعد رفتم دندونپزشک 3 تا آمپول بیحسی زد.......و قشنگ دنونم بیحس شد ولی دفعه قبل دندونم حس داشت برای همین

درد گرفت....

بعد..

تا خواست کار شروع کنه مثل نوار ویدئو دندونپزشکی قبل رو یادم میومد که یهو زد و من تا 5 روز مشکل اعصاب داشتم....

بعد هنوز شروع نکرده و دستشو کرد تو دهنم گفتم نمیخام.. نمیتونم...و اومدم بیرون .

دیگه واقعن حقمه درد بکشم و تا آخر عمرم باید روزی 2 بار پروفن بخورم .اما همش تقصی دندونپزشک قبلی بود

چون دفعه قبل مثله یه بچه خوب رفتم آروم نشستم و شروع کرد به کار و یهو زد تو عصبم بدون دندونم خوب بیحس بشه

این دکتر هم گفت باید بری بیمارستان بیهوشت کنن وگرنه اصلا هیچ دکتری نمیتونه دندونت رو عصب کشی کنه خیلی میترسی.

پایان.

---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------

با روزی 2 تا پروفن تا آخر عمر سر میکنم....

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سلام دوستان...

رفتم دندونپزشکی اما...

قبل رفتم به دندونپزشکی 1 پروفن با یه آموکسیسیلین خوردم ......رفتم یه آمپول دکزامتازون هم زدم....

بعد رفتم دندونپزشک 3 تا آمپول بیحسی زد.......و قشنگ دنونم بیحس شد ولی دفعه قبل دندونم حس داشت برای همین

درد گرفت....

بعد..

تا خواست کار شروع کنه مثل نوار ویدئو دندونپزشکی قبل رو یادم میومد که یهو زد و من تا 5 روز مشکل اعصاب داشتم....

بعد هنوز شروع نکرده و دستشو کرد تو دهنم گفتم نمیخام.. نمیتونم...و اومدم بیرون .

دیگه واقعن حقمه درد بکشم و تا آخر عمرم باید روزی 2 بار پروفن بخورم .اما همش تقصی دندونپزشک قبلی بود

چون دفعه قبل مثله یه بچه خوب رفتم آروم نشستم و شروع کرد به کار و یهو زد تو عصبم بدون دندونم خوب بیحس بشه

این دکتر هم گفت باید بری بیمارستان بیهوشت کنن وگرنه اصلا هیچ دکتری نمیتونه دندونت رو عصب کشی کنه خیلی میترسی.

پایان.

---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------

با روزی 2 تا پروفن تا آخر عمر سر میکنم....

14. 2 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ►► ◘ ◄◄

پيش فرض

منم یه بار تجربه کردم یارو امپول بی حسی زد ولی بی حس نشد و داشت دندونمو میکشید توی دندونمم خالی شده بود یارو اون چنگککشو کرد توی دندونم که ببینه بی حس شده یانه نشده بود دیگه بعدش که یه قطره ماده بی حسی ریختش توی همون قسمتی که سوراخ شده بود کاملا بی حس شد .
    پس نتیجه میگیرم بدون هیچ ترسی برو پیش یه دندون پزشک دیگه

16. این کاربر از alidata2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •