بازی شیلی -هندوراس دیدینه
ما اهل هندوراس نیستیم شیلی تنها بماند
حالا وقتی قهرمان دور و نزدیک کونکاکاف اومد شیلی رو فرستاد قاطی باقالی ها متوجه میشین شما![]()
![]()
![]()
من واقعا در عجبم مدیریت این بخش چگونه اجازه میده این چنین افرادی به این راحتی بیان و امنیت بخش ها و تاپیک های خوب رو بهم بزنند، من مطمئنم این افراد در تاپیک های خودشون دچار بی نظمی های شدید شدن و تحمل دیدن نظم و قدرت این تاپیک و این تیم رو ندارن ... اصلا حالا که اینجوریه آث میلان سوراخه!ایتالیا هم سوراخه، فرانسه هم سوراخه، اصلا کل اروپا سوراخه ...!! D:
Only Honduras
الهی قربون اون لنگ و پاچت بشم...
Last edited by SI-SA; 07-06-2010 at 17:04.
ببخشید جریان چیه که نصفه روزه این تاپیک 4 صفحه رفته جلو و بعضیا دارن بد جوری برای این تیم love میترکونن ؟( جو گیر که نشدین احیانا ؟
)
چند لحظه صبر کنید واستون توضیح میدم که چطوری این تیم انقدر پرطرفدار شده، توضیح میدم، اونم به روایت تصویر!
انقد واستون عجیبه ؟
به هر حال هر کسی طرفدار یه تیمی هست دیگهاینم یه تیمه واسه خودش
خوب، یه دوستی پرسیدن که چه شد که این تیم انقدر محبوب شد، و البته خیلی ها هم نپرسیدن ولی خیلی دوست دارن که بدونن! از اونجا که ما به عنوان طرفداران جان بر کف، خودمون رو مامور و مسوول می بینیم تا تبلیغات لازم رو انجام بدیم، می خوام به شما بگم که ، هندوراس یه تیمه .. .
واسه بزرگا
واسه جوونا
واسه نوجوونا
واسه کوچیکا
ادامه دارد...
Last edited by SI-SA; 07-06-2010 at 17:48.
ببخشید جریان چیه که نصفه روزه این تاپیک 4 صفحه رفته جلو و بعضیا دارن بد جوری برای این تیم love میترکونن ؟( جو گیر که نشدین احیانا ؟
)
به قول یکی از دوستای ایتالیاییمون تو تاپیک آلمان هر چه قدر هم یک تیم ضعیف باشه باز هواداراش دوسش دارن![]()
این قبول کردنش سخته برای شما
؟
واسه پسرا !
واسه دخترا!
واسه شنگولا!!
حتی واسه غمگینا که آب دماغشونو بگیرن!
واسه کچلا !
واسه مجهول الهویه ها!
همچنان ادامه دارد...
Last edited by SI-SA; 07-06-2010 at 17:33.
با وجود چنین هوادرانی من ایمان دارم که این تیم از بقیه پیشی میگیره و افسانه ای میشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)