برنامههاي جاوا رو كه بيشتر از 1 مگ هستند ميشه روش نصب بشه؟ مثلا نقشه تهران. چون تا اونجايي كه شنيدم اكثر گوشيهاي سامسونگ و ال جي اين محدوديت را دارند.
برنامههاي جاوا رو كه بيشتر از 1 مگ هستند ميشه روش نصب بشه؟ مثلا نقشه تهران. چون تا اونجايي كه شنيدم اكثر گوشيهاي سامسونگ و ال جي اين محدوديت را دارند.
بله نصب میشه و محدودیت نداره.
اگه اينطور باشه خيلي عاليه، چون گوشي شيكي است و باطريش هم كه خوبه. ولي يه سوال داشتم به نظرتون اين گوشي بهتره يا سوني اريكسون xperia x8 ؟ امكانات هر دوي آنها تقريبا شبيه همند. البته نسبت به اين سامسونگ يكم قيمتش بالاتره و تنها مزيتش هم اينكه كه سيستم عامل آندرويد داره. حالا نمي دونم داشتن سيستم عامل آندرويد چقدر به درد آدم مي خوره؟ اصلا برنامههاي فارسي براي آندرويد وجود داره؟ نظر شما چيست؟
با تشكر
Monte قرار بود كه با سيستم عامل بادا عرضه بشه
هنوز خبري نيست؟
بروبکس سامسونگی !یه نفر یه راه حل درست و درمون برای محدودیت حجمی توی نصب برنامه های جاوا بگه !!! یه سری از این کدهای *#------# هست ولی هیچکدومش کار نمی ده
![]()
من 2 ماه پیش تهیه کردم با گارانتی ماکروتل ... همون اول بردمش گارانتی چون سری اولشون اس ام اس خالی می فرستاد ... مموری همراهش نبود ... یه هدفون عالی 3.5 میلی متری تو گوشی همراهش بود ...
بعضی موقع ها ریست می شد یا هنگ می کرد ... منم فروختمش رفت![]()
یکی نیست جواب ما را بده !!!![]()
سلام دوستان
من ميخوام اينو بخرم. خيلي در موردش تحقيق كردم. ميدونم گوشي خيلي توپيه. فقط نميدونم بين اينو ، b3410w كدومو انتخاب كنم؟؟؟؟؟؟؟
راستي مونته ميتونه آفيسو نمايش بده؟
شما یا اینو بگیر یا Wave525
سلام کسی میدونه چرا opera mini جدیدا رو این گوشی کار نمی کنه ؟
من 5 / 5.1 و 6 رو امتحان کردم ولی هیچکدوم صفحه باز نمیکنه چیکار کنمش
این گوشی فلش پلیر داره؟و تنظیمات gprs این گوشی کوجا هست ؟
Last edited by AMIRH21; 24-03-2011 at 15:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)