تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 40 از 40

نام تاپيک: خرید گوشی تا 1 میلیون

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

11

دوباره سلام ببخشید هی پست می دما !
    ویرایش : سوتی داده بودم

قیمت این موتورولا و evo 4g و incredible رو کسی داره ؟

موتورولاي جديد احتمالا با قيمت حدود 800هزار وارد بازار بشه .
    evo 4g بايد بالاتر باشه / اما evo 4g رو بيخيال ! بهترين گوشي htc فعلا" همون incredible هست كه البته عمرا" به پاي milestone xt برسه .

2. این کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Akom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

قیمت این موتورولا و evo 4g و incredible رو کسی داره ؟
    تو ایران که من ندیدم هنوز ! اگه هم باشه چون رسمی نیستن قیمتشون خیلی بالا باید باشه.
    دوما
    اگه یه گوشی بهتر -از اچ تی سی- که توی بازار باشه بگین ممنوم میشم.
    1: منظور من از زده این بود که معرفی کرده و هنوز ایران نیومدن اما به عقیده ی من که حتی desire هم ازش بهتره چه برسه به گوشی هایی که دارن میان!
    2. هر چی هم باشه اصلا به پای اپل نمیرسه
    3. وقتی میشه صبر کرد گوشی های خیلی حیلی بهتری بیان چرا الکی نکسوس وان بگیریم.
    اینم یه سواله: چرا رادیو نداره؟ مشکل واسه آندروید هست یا عمدا نذاشتن؟

4. این کاربر از Akom@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Dark.Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ها؟!

پيش فرض

موتورولاي جديد احتمالا با قيمت حدود 800هزار وارد بازار بشه .
    evo 4g بايد بالاتر باشه / اما evo 4g رو بيخيال ! بهترين گوشي htc فعلا" همون incredible هست كه البته عمرا" به پاي milestone xt برسه .
    گوشیه خوبیه ولی عمراً به گالکسی برسه
    ال سی دیش که کوچیکتره و کیفیتش خیلی پایینتره ... تاچشم فک نمیکنم به گالکسی برسه
    رام 512 در برابر 2 گیگ
    16 گیگ مموری داخلی
    بلوتوث 3
    فیلم برداری 30 فریم
    سی پی یو و شتاب دهنده گرافیکی
    باتری خیلی قویتر

برتری موتورولا هم دوربینشه و hdmi

به نظر من همون i9000 بهتره ... هم به زودی وارد بازار میشه هم قیمتش پایینتره ... برتریهاشم که گفتم

6. این کاربر از Dark.Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

گوشیه خوبیه ولی عمراً به گالکسی برسه
    ال سی دیش که کوچیکتره و کیفیتش خیلی پایینتره ... تاچشم فک نمیکنم به گالکسی برسه
    رام 512 در برابر 2 گیگ
    16 گیگ مموری داخلی
    بلوتوث 3
    فیلم برداری 30 فریم
    سی پی یو و شتاب دهنده گرافیکی
    باتری خیلی قویتر

برتری موتورولا هم دوربینشه و hdmi

به نظر من همون i9000 بهتره ... هم به زودی وارد بازار میشه هم قیمتش پایینتره ... برتریهاشم که گفتم
    ميرسه خوبم ميرسه
    به نظر من ال سي دي خيلي بزرگ دليل بهتر بودن نيست /
    از نظر رزوليشن هم ميلستون 480 x 854 pixelsهست و 54 پيكسل بيشتر از گالاكسي داره /
    -
    cpu و gpu در هر دو گوشي يكيه ,و برتري به هم ندارن
    cpu گالكسي بيشتر اوركلاك شده كه زياد مهم نيست چون هر دو تا يك مقدار ميتونن افزايش سرعت داشته باشن و همين الان بچه ها ميلستون رو خيلي راحت اوركلاك ميكنن تا 1.2 گيگاهرتز
    مقدار ram هر دو گوشي 512 مگابايته /
    تعجب ميكنم رم گالاكسي كي 2گيگ شده !!!
    -
    گالاكسي دو مدل داره 8 و 16 گيگ كه خيلي خوبه
    در عوض ميلستون xt هم 8 گيگ كارت حافظه تويه پك همراه گوشي داره .
    -
    دوربين xt يك دوربين حرفه ايه با فلش زنون و كيفيت استثنايي. گالاكسي در برابرش حرفي واسه گفتن نداره .
    پورت hdmi هم كه در ميلستون xt واقعا" عاليه كه متاسفانه گالكسي اين قابليت رو نداره كه خيلي عجيبه !

- بلوتوث گالاكسي ورژن 3 هست كه فعلا" نميدونم چه چيز جديدي ارائه ميده
    اما سرعت 3g در ميلستون xt بالاتره با HSDPA, 10.2 Mbps .
    -
    در كل هر دو خيلي عالي هستن و نميشه گفت اين يكي به راحتي از اون مدل برتره !

8. این کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Dark.Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ها؟!

پيش فرض

ميرسه خوبم ميرسه
    به نظر من ال سي دي خيلي بزرگ دليل بهتر بودن نيست /
    از نظر رزوليشن هم ميلستون 480 x 854 pixelsهست و 54 پيكسل بيشتر از گالاكسي داره /
    -
    cpu و gpu در هر دو گوشي يكيه ,و برتري به هم ندارن
    cpu گالكسي بيشتر اوركلاك شده كه زياد مهم نيست چون هر دو تا يك مقدار ميتونن افزايش سرعت داشته باشن و همين الان بچه ها ميلستون رو خيلي راحت اوركلاك ميكنن تا 1.2 گيگاهرتز
    مقدار ram هر دو گوشي 512 مگابايته /
    تعجب ميكنم رم گالاكسي كي 2گيگ شده !!!
    -
    گالاكسي دو مدل داره 8 و 16 گيگ كه خيلي خوبه
    در عوض ميلستون xt هم 8 گيگ كارت حافظه تويه پك همراه گوشي داره .
    -
    دوربين xt يك دوربين حرفه ايه با فلش زنون و كيفيت استثنايي. گالاكسي در برابرش حرفي واسه گفتن نداره .
    پورت hdmi هم كه در ميلستون xt واقعا" عاليه كه متاسفانه گالكسي اين قابليت رو نداره كه خيلي عجيبه !

- بلوتوث گالاكسي ورژن 3 هست كه فعلا" نميدونم چه چيز جديدي ارائه ميده
    اما سرعت 3g در ميلستون xt بالاتره با HSDPA, 10.2 Mbps .
    -
    در كل هر دو خيلي عالي هستن و نميشه گفت اين يكي به راحتي از اون مدل برتره !
    امروزه همه گوشیا به سمت ال سی دی بزرگ میرن و این برای اکثر کاربرا یه برتریه
    رزولوشن موتورولا تاثیری تو کیفیت نداره و فقط عرض صفحه رو کم میکنه که خیلیا نمیپسندن و تعداد 800x480 ها بیشتره مثله desire و nexus
    gpu که کلاً فرق داره پس جوک گفتی ... power VR 530 در برابر power VR 540 که پر قدرتترینه و گالکسی و ویو اولین گوشیا هستن که از این چیپ با قدرت فوق العاده 90 میلیون triangle در ثانیه استفاده میکنن ... در حالی که 530 قدرتش به 20 هم نمیرسه و 535 هم که 28 ه
    cpu هم درسته core یکیه ولی شما باید پلتفورمو در نظر بگیری ... اگه اینجوریه خب x10 سی پی یوش 1 گیگاست مثله گالسکی ولی تو تست خیلی کم میاره ... پس اینم یه جوک دیگه بود که گفتی
    میدونی اگه سی پی یو موتورولا رو به 1.2 اور کنی باتریش چقدر جواب میده و چقدر داغ میکنه ؟
    بعدشم این که میگی اور میکنی خب گالکسی رو هم میشه اور کرد ... اگه مایلستون از 600 به 1.2 اور میشه خب گالکسیم از 1 به 2 اور میشه
    من نگفتم رم گفتم رام ... رام موتورولا 512 ه که فوقش 200 300 تاش خالیه و واسه نصب نرم افزار کم میاره ولی مال گالکسی 2 گیگه که 1.8 گیگ خالی داره ... دیگه خودت حساب کن
    در مورد مموری داخلی هم بحث شده قبلاً که مموری داخلی خرابیش خیلی کمتره و سرعتش خیلی بالاتره در ضمن اگه واسه گالکسی یه مموری 8 بگیری میشه 24 گیگ در برابر 8 گیگ موتورولا
    دوربینم شاید برای همه مهم نباشه مثله سایز صفحه نمایش ... بعدشم دوربین بهتر موتورولا با فیلم برداری بهتر گالکسی کنار میره ... دوربینای سامسونگم که همیشه بهترین بودن و مطمعن باش 8 موتورولا جلوی 5 سامی کم میاره
    بلوتوث 3 سرعت و برد خیلی بیشتری نسبت به 2 داره و قابل مقایسه نیست
    3g هم که گفتی به درد ایران که شاید تا قیامت نخوره تو کشورای دیگه هم فک نمیکنم سرعت 3g شون بالاتر از 7.2 باشه ... به هر حال کار به جای دیگه نداریم .... به درد ما نمیخوره .... به جاش بلوتوث 3 خیلی کاربرد داره

10. 2 کاربر از Dark.Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Sign Marker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تو ایران که من ندیدم هنوز ! اگه هم باشه چون رسمی نیستن قیمتشون خیلی بالا باید باشه.

1: منظور من از زده این بود که معرفی کرده و هنوز ایران نیومدن اما به عقیده ی من که حتی desire هم ازش بهتره چه برسه به گوشی هایی که دارن میان!
    2. هر چی هم باشه اصلا به پای اپل نمیرسه
    3. وقتی میشه صبر کرد گوشی های خیلی حیلی بهتری بیان چرا الکی نکسوس وان بگیریم.
    اینم یه سواله: چرا رادیو نداره؟ مشکل واسه آندروید هست یا عمدا نذاشتن؟
    اولاً
    اسم اين بخشی که الان داريم توش پست ميديم مشاوره برای خريد هستش نه مشاوره برای تحقيق ! پس اصولا بايد راجع به گوشی های صحبت کنيم که توي بازار هستن نه گوشی های که قرار بيان يا حتی هنوز معرفی رسمی هم نشدن !
    ثانیا
    عملا هيچ تفاوت عمده اي بين desire و nexus نيست ، desire ورژن ديگه از نکسزه که صرفاً به خاطره قطع سود مشترک از فروش نکسز بين اچ تی سی و گوگل به بازار اومده ...
    تفاوت های کوچيکيم که با هم دارن به خاطره جذب مشتری و خراب نکردن بازار همديگه است .
    ثالثا
    من خودم هنوز هم به اپل علاقه دارم و گوشی دومم قطعا اپل خواهد بود ولی اصلاً و ابدا نميتونين به اين قطعيت بگين اصلا به پای اپل نمیرسه
    اگه بخواين مقايسه کنيم که چندين صفحه ميشه صحبت کرد ، ولی شک نکنيد صرف نظر از اينکه اپل يه گوشی فوق العاده است ولی خيلی از امکاناتش تو ايران بلا استفادس.
    صرفا به خاطر اينکه قرار به اين دوستمون مشاوره بديم واسه خريد چند تا از مزيت های عمده نکسز نسبت به ایفونو ميگم

1. سيستم عامل ايفون يه تحولی تو دنيای گوشی موبايل به وجود اورد... اما امروز اندرويد - که مهم ترين مزيتش open source بودنش ه- خودشو به عنوان سيستم عامل آينده معرفی کرده ...

2. صفحه نمايش AMOLED بزرگتر نکسز با رزوليشن خوبش ميتونه به راحتی با ايفون رقابت کنه و بزرگترين مزيتش نسبت به صفحه نمايش های TFT مصرف کمتر باطری ، عمق رنگ بهتر و چندين مزيت ديگس ... البته اين چيزی از فوق العاده بودن صفحه نمايش ايفون کم نميکنه.

3. سی پی يو 1 گيگاهرتزی نکسز با رم 2 برابر نسبت به ايفون

4. دوربين ، (هر چند واسه من اصلاً پارامتر مهمی نيست ولی واسه خيلی ها دورين ميتونه خيلی مهم باشه)

و البته مشکل های خاص ايفون مثل بلوتوس ، multi tasking ,سر خود بودن باطری ، درد سر های جيلبريک ، مشکل آنتن دهی و خيلی چيز های ديگه ....
    ولی بازم ميگم نميشه گفت ايفون بده نکسز خوبه يا بر عکس ... هر کسی با توجه به نيازش اون چيزيو که ميخواد ميگيره
    اگه دسترسی به اينترنت بی سيم داری و یه گوشی واسه entertainment ميخوای ايفون ... اگه يه گوشی به روز با امکانات خوب و البته با کلاس ميخوای نکسز

در جواب دوستمون که گفتن تعصب داری : برادر من ... ما اينجا اومديم که به همديگه کمک کنين ، اچ تی سی که مال پدر من نيست که بخوام تبليغ بيجا کنم ، چون خودم هم شرايطی مثل دوستمون داشتم و واقعاً مردد بودم ، اومدم بهشون پيشنهاد دادم . البته منتظر ليست بلند بالای شما هستم

ببخشيد پستم طولانی شد

12. این کاربر از Sign Marker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

1. سيستم عامل ايفون يه تحولی تو دنيای گوشی موبايل به وجود اورد... اما امروز اندرويد - که مهم ترين مزيتش open source بودنش ه- خودشو به عنوان سيستم عامل آينده معرفی کرده ...

2. صفحه نمايش AMOLED بزرگتر نکسز با رزوليشن خوبش ميتونه به راحتی با ايفون رقابت کنه و بزرگترين مزيتش نسبت به صفحه نمايش های TFT مصرف کمتر باطری ، عمق رنگ بهتر و چندين مزيت ديگس ... البته اين چيزی از فوق العاده بودن صفحه نمايش ايفون کم نميکنه.

3. سی پی يو 1 گيگاهرتزی نکسز با رم 2 برابر نسبت به ايفون

4. دوربين ، (هر چند واسه من اصلاً پارامتر مهمی نيست ولی واسه خيلی ها دورين ميتونه خيلی مهم باشه)

و البته مشکل های خاص ايفون مثل بلوتوس ، multi tasking ,سر خود بودن باطری ، درد سر های جيلبريک ، مشکل آنتن دهی و خيلی چيز های ديگه ....
    ولی بازم ميگم نميشه گفت ايفون بده نکسز خوبه يا بر عکس ... هر کسی با توجه به نيازش اون چيزيو که ميخواد ميگيره
    اگه دسترسی به اينترنت بی سيم داری و یه گوشی واسه entertainment ميخوای ايفون ... اگه يه گوشی به روز با امکانات خوب و البته با کلاس ميخوای نکسز

آیفون یک گوشی خاص هست ، اهداف خاصی هم از ساختش داشتن

سهم بیشتر بازار رو ios در اختیار داره ، شما میدونی هر هفته چند برنامه و بازی برای آیفون می آد ،؟ 15000 اپلیکیشن
    ios فقط روی آیفون نصب هست ولی اندروید روی خیلی از گوشی ها

کسی که آیفون می خره باید مسائل بعدیش رو هم تحمل کنه
    آیفون واسه بلوتوث بازی نیست ، سیاست اپل اینه ، شما بازی خریدی ، می خوای بلوتوث کنی ؟ کپی رایت ممنوعه ، بیا راحت از فروشگاه ما بازی رو بخر ... گرچه مشکل بلوتوثش هم حل شده
    مشکل مالتی تسکینگ حل شده

به طور صد در صد با این حرف موافقم و کاملا تایید می کنه

در جواب دوستمون که گفتن تعصب داری : برادر من ... ما اينجا اومديم که به همديگه کمک کنين ، اچ تی سی که مال پدر من نيست که بخوام تبليغ بيجا کنم ، چون خودم هم شرايطی مثل دوستمون داشتم و واقعاً مردد بودم ، اومدم بهشون پيشنهاد دادم . البته منتظر ليست بلند بالای شما هستم
    شما یکبار دیگه پستت رو بخون
    جالبه همه هم همینو میگن ، مگه چند نفر در دنیا هستن که پدرشون کارخانه ای بزرگ دارن ؟ ،
    اگه یه گوشی بهتر -از اچ تی سی- که توی بازار باشه بگین ممنوم میشم
    شما به این نمی گی تعصب ؟

و در آخر کسی که آیفون می خره با سیاست های اپل باید راه بیاد ...
    آیفون گوشی ویژه ای هست که شما هیچوقت از اون خسته نمیشی
    Last edited by SIMON137; 11-06-2010 at 11:24.

14. این کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

امروزه همه گوشیا به سمت ال سی دی بزرگ میرن و این برای اکثر کاربرا یه برتریه
    رزولوشن موتورولا تاثیری تو کیفیت نداره و فقط عرض صفحه رو کم میکنه که خیلیا نمیپسندن و تعداد 800x480 ها بیشتره مثله desire و nexus
    gpu که کلاً فرق داره پس جوک گفتی ... power VR 530 در برابر power VR 540 که پر قدرتترینه و گالکسی و ویو اولین گوشیا هستن که از این چیپ با قدرت فوق العاده 90 میلیون triangle در ثانیه استفاده میکنن ... در حالی که 530 قدرتش به 20 هم نمیرسه و 535 هم که 28 ه
    cpu هم درسته core یکیه ولی شما باید پلتفورمو در نظر بگیری ... اگه اینجوریه خب x10 سی پی یوش 1 گیگاست مثله گالسکی ولی تو تست خیلی کم میاره ... پس اینم یه جوک دیگه بود که گفتی
    میدونی اگه سی پی یو موتورولا رو به 1.2 اور کنی باتریش چقدر جواب میده و چقدر داغ میکنه ؟
    بعدشم این که میگی اور میکنی خب گالکسی رو هم میشه اور کرد ... اگه مایلستون از 600 به 1.2 اور میشه خب گالکسیم از 1 به 2 اور میشه
    من نگفتم رم گفتم رام ... رام موتورولا 512 ه که فوقش 200 300 تاش خالیه و واسه نصب نرم افزار کم میاره ولی مال گالکسی 2 گیگه که 1.8 گیگ خالی داره ... دیگه خودت حساب کن
    در مورد مموری داخلی هم بحث شده قبلاً که مموری داخلی خرابیش خیلی کمتره و سرعتش خیلی بالاتره در ضمن اگه واسه گالکسی یه مموری 8 بگیری میشه 24 گیگ در برابر 8 گیگ موتورولا
    دوربینم شاید برای همه مهم نباشه مثله سایز صفحه نمایش ... بعدشم دوربین بهتر موتورولا با فیلم برداری بهتر گالکسی کنار میره ... دوربینای سامسونگم که همیشه بهترین بودن و مطمعن باش 8 موتورولا جلوی 5 سامی کم میاره
    بلوتوث 3 سرعت و برد خیلی بیشتری نسبت به 2 داره و قابل مقایسه نیست
    3g هم که گفتی به درد ایران که شاید تا قیامت نخوره تو کشورای دیگه هم فک نمیکنم سرعت 3g شون بالاتر از 7.2 باشه ... به هر حال کار به جای دیگه نداریم .... به درد ما نمیخوره .... به جاش بلوتوث 3 خیلی کاربرد داره
    كلا" جوك زياد گفتي
    و همه چيز رو هر جور خواستي واسه خودت پيچوندي/حالا من اگه بگم ماست سفيده شما ميگي نه سياهه !

-
    اما فقط در مورد دوربين اينجا رو ببين كه 5mp موتورولا برتر از 8mp سامسونگه

Winner: Motorola ZINE ZN5!
    ------------ZN5 vs.Innov8

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. این کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Sign Marker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آیفون یک گوشی خاص هست ، اهداف خاصی هم از ساختش داشتن

سهم بیشتر بازار رو ios در اختیار داره ، شما میدونی هر هفته چند برنامه و بازی برای آیفون می آد ،؟ 15000 اپلیکیشن
    ios فقط روی آیفون نصب هست ولی اندروید روی خیلی از گوشی ها

کسی که آیفون می خره باید مسائل بعدیش رو هم تحمل کنه
    آیفون واسه بلوتوث بازی نیست ، سیاست اپل اینه ، شما بازی خریدی ، می خوای بلوتوث کنی ؟ کپی رایت ممنوعه ، بیا راحت از فروشگاه ما بازی رو بخر ... گرچه مشکل بلوتوثش هم حل شده
    مشکل مالتی تسکینگ حل شده

به طور صد در صد با این حرف موافقم و کاملا تایید می کنه

شما یکبار دیگه پستت رو بخون
    جالبه همه هم همینو میگن ، مگه چند نفر در دنیا هستن که پدرشون کارخانه ای بزرگ دارن ؟ ،

شما به این نمی گی تعصب ؟

و در آخر کسی که آیفون می خره با سیاست های اپل باید راه بیاد ...
    آیفون گوشی ویژه ای هست که شما هیچوقت از اون خسته نمیشی
    دقيقاً من هم همينو ميگم ...داشتن ايفون تو ايران صرفا به خاطر داشتن يکی از محصولات اپل لذت بخشه ...خود شما تا حالا چند بار پول بالای نرم افزار دادين ؟
    بله ، حرف شما راجع به بلوتوس کاملاً صحيحه ،ولی فک نميکنی تو ايران تنها چيزی که ممنوع نيست کپی رايته ؟
    نظرتون راجع به تعصب هم خيلی جالبه ... به باور من اين گوشی ،ميتونه انتخاب خيلی خوبی باشه دلايل زيادی هم دارم ، که خيلی از اونها شخصی ه و هر کسی با توجه به علايقش که نه تنها گوشی بلکه هر چيزيو ميخره... پس دليل نميشه هر کی هر چيزی پيشنهاد ميده بگيم تعصب داره ... شما يه بار پستتونو بخونين ، فک نميکنين حرفتون راجع به ايفون خيلی بيشتر متعصبانه است ؟
    من همچنن روی حرف خودم هستم ، منتظر ليست شما هم ميمونم ...
    با تشکر

18. این کاربر از Sign Marker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

دقيقاً من هم همينو ميگم ...داشتن ايفون تو ايران صرفا به خاطر داشتن يکی از محصولات اپل لذت بخشه ...خود شما تا حالا چند بار پول بالای نرم افزار دادين ؟
    بله ، حرف شما راجع به بلوتوس کاملاً صحيحه ،ولی فک نميکنی تو ايران تنها چيزی که ممنوع نيست کپی رايته ؟
    نظرتون راجع به تعصب هم خيلی جالبه ... به باور من اين گوشی ،ميتونه انتخاب خيلی خوبی باشه دلايل زيادی هم دارم ، که خيلی از اونها شخصی ه و هر کسی با توجه به علايقش که نه تنها گوشی بلکه هر چيزيو ميخره... پس دليل نميشه هر کی هر چيزی پيشنهاد ميده بگيم تعصب داره ... شما يه بار پستتونو بخونين ، فک نميکنين حرفتون راجع به ايفون خيلی بيشتر متعصبانه است ؟
    من همچنن روی حرف خودم هستم ، منتظر ليست شما هم ميمونم ...
    با تشکر
    من دارم میگم چرا باید آیفون خرید و چرا نباید خرید ، نگفتم که بهترین گوشی بازار هست و هیچ چیز از اون بهتر نیست ...
    خیلی گوشی ها هست که بسیار از گوشی مد نظر شما قوی هست.

20. این کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •