فق asus
مدل am405 هم ارزونه هم عالي. فروش اين مدلش هم كم نبوده
فق asus
مدل am405 هم ارزونه هم عالي. فروش اين مدلش هم كم نبوده
عدسی با اسپلیتر فرق می کنه ، اسم خارجی این عدسی چیه؟
عکسی از عدسی دارید بذارید ، تو ایران پیدا میشه؟
راستی مارپیچ بودن سیم های تلفن فکرمی کنم برای جلوگیری از ایجاد نویز هستش
زوج مارپيچ بدون حفاظ: متداول ترين نوع كابل زوج مارپيچ مي باشد
استانداردهاي زوج مارپيچ بدون حفاظ 5 رسته مي باشد :
رسته اول :به كابل تلفن زوج مارپيچ بدون حفاظ رايج كه مي تواند تنها صدا را حمل نمايد اطلاق مي گردد .
در آمریکای شمالی ، زوج مارپيچ بدون حفاظ متدوالترین کابل برای سیستم های تلفن می باشد
مارپیچ بودن ، نویزهای الکتریکی حاصل از زوجهای همجوار و از سایر منابع از قبیل موتورها ، رله ها و ترانسفورماتورها را خنثی می سازد
Last edited by DrXoX; 10-06-2010 at 13:51.
بهتره خودتون یک نگاه بیاندازید
تنها نکته مهم اینکه از لحاظ اقتصادی برای منزل مقرون بصرفه نیستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by farshin.rezaei; 10-06-2010 at 15:24.
سلام
من مودمم d-link هست و بعد از چندین سال جدیدا خیلی مشکل به هم زده به طوری که بfirmware به چند نسخه مختلف عوض کردم یا چندین بار پیکربندی و تنظیم اما باز مشکلات جدیدش باقی موند و راهی پیش رو نگذاشت جز تعویض و خرید یک مودم نو.
هزینه می خوام تقریبا 200-250 هزار تومان کنم که مشخصاتی مثل وایرلس ، چند پورت lan بودن و بردی نزدیک 300 متر داشته باشه.(چون برای دو طبقه می خواستیم استفاده کنیم) و چون می خوام این همه هزینه کنم(دانشجویی دیگ) حداقل عمری 4 ساله فکر کنم خوب باشه و چیزی نباشه که بخوام هر لحظه ببرم تعمیرگاه یا پشتیانبی و قطعی زیاد داشته باشه.
چند مدل توی بازار دیدم که می خواستم نظرتون رو بدونم
tp-link-w8970
با مشخصات زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یک مودم وایرلس bufalo
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و البته چند تا d-link هم بودن که در این انجمن که خوندم زیاد دوستان ازش تعریف نمی کنن می خواستم بدونم دلیلی بر رد مود d-link دارن یا تنها نقل از دیگران هست.
متشکر و سپاسگذار از توضیحاتتون پیشاپیش هستم
کلا نظر من اینه که دی لینک بهتر از باقی است اما بازم میگم بعضی مودم ها خیلی عالی کار میکنند که دی لینک یکی از آنها است اینو به تجربه دیدم.
سلام
به نظر شما چه مودمی با مشخصاتی که در بالا اشاره کردم رو خریداری کنم بهتر هست؟
اگر پول کافی داری مودم های لینکسیس به خصوص دو مدل زیر خیلی قوی و عالی هستند:
Linksys by Cisco X2000 یا Linksys by Cisco X3000
اما اگر نمی خوای خیلی هزینه کنی به نظرم مودم های ASUS بهترین گزینه باشه چون هم کیفیت بالایی دارند و هم وایرلس قوی و هم کانفیگ راحت و به اسانی Firmware شان قابل اپدیت است.
در بین برندهای D-Link،Tp-Link و Tenda هم مودل های خوبی یافت میشه اما باید تحقیق کنی چون برخی مدل های این برندها کارایی خوبی ندارند و یا خرابی بالایی دارند و یا دچار خطاهای نرم افزاری می شوند.
البته برخی از برند های خیلی عالی متاسفانه در ایران موجود نیستند مثل NetGear و Buffalo
پیشنهاد منم D-Link هست گرچند که TP-Link اسم بیشتری درآورده ولی با تجربه کارکرد با هر دوشون میگم که دی لینک مستحکم تر و مقاوم تره
من مدتی که Zyxel دارم تا حالا که خوب جواب داده اما Tp-link و D-link هم خوبن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)