برادر شما دیگه چرا؟ شما که سرچشمه نشستین و از حوض کوثر بدون کنتور دارین استفاده میکنید!! حالا اگه من بگم باز یه حرفی![]()
برادر شما دیگه چرا؟ شما که سرچشمه نشستین و از حوض کوثر بدون کنتور دارین استفاده میکنید!! حالا اگه من بگم باز یه حرفی![]()
سلام
بعد از سه روز که پول شارژو ریختم سرویسم وصل شد !
512 پیشگامان - اصفهان
ieeeman درست میگه
من یه سایت پیدا کردم که سرورش تو نروژ نزدیک همون TromsA هست.با cmd پینگشو گرفتم اومد زیر 300 ([/COLOR])کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پست اول رو ویرایش کردم روش cmd رو هم گذاشتم.
البته چون اینجا بیشتر میخوایم مقایسه کنیم همین روش pingtest.net رو پیشنهاد میکنم.
راستی قرار شد همه از سرور TromsA (بالای اروپا) تست بگیرن ها !
پارس آنلاین 128 کرمان:
البته تا دیروز پریروز سرعت دانلودش رو 1280 بود نامردا کمش کردن.
کی گفته پینگ پارس آنلاین بالاست؟ کی گفته 2 روز طول میکشه تا سایت باز کنه؟
بهترین پینگو پارس آنلاین داره !![]()
128 مخابرات
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/hadi/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]http://www.pingtest.net/result/18118999.png
صبانت 128 تهران با 5 گیگابایت محدودیت حجمی ماهیانه .VS ایستیکبار جهانی و یاوه گویان شرق و غرب با 2 ترابایت محدودیت حجمی ماهیانه...
.VS
همگی مال همین الان هستن که میتونید بالاشون ببینید...![]()
Last edited by Cleeev; 04-06-2010 at 08:09.
من همون 128 رو به این بی بندو بارای نامسلمونِ کافر ! ترجیح میدم.
ولي دوست عزيز براي من همچين پينگش بدك نيست بالا رو نگاه كن
این دومیه مال کجاست؟
بلاد کفر که نیست؟
متأسفانه مال همون بلاد کفر و مرکز اعمال زشت و معروف به مهد توخالی و استکبار زده ای به اسم فغانسه هستش...![]()
گوگل را با چند پینگ میکنید شما. مال من معمولا بالای 500 هست.فقط بعضی وقتا بین 11 تا 1 شب میاد رو 250 کمترم نمیشه
.
قبلا شاتل داشتم البته تو تهران اولش پینگش بین 120 تا 150 بود اواخر پینگش خیلی زیاد شده بود شده بود 200.
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
گوگل را با چند پینگ میکنید شما. مال من معمولا بالای 500 هست.فقط بعضی وقتا بین 11 تا 1 شب میاد رو 250 کمترم نمیشه
.
قبلا شاتل داشتم البته تو تهران اولش پینگش بین 120 تا 150 بود اواخر پینگش خیلی زیاد شده بود شده بود 200.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)