بحث بی مورد و بی ربط به موضوع تاپیک
باز هم تعصب و کل کل و گاها توهین.
تاپیک کامل پاکسازی شد
بحث بی مورد و بی ربط به موضوع تاپیک
باز هم تعصب و کل کل و گاها توهین.
تاپیک کامل پاکسازی شد
خوب دوستان اين هم آندرويد 2.2 روي موتو درويد / ميلستون
Motorola Droid gets early Android 2.2 ROM, ready to download... now
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا نیاز بود..........![]()
دوستان عزيزاين خبر رو داشته باشين
باز هم برتري ميلستون در برابر گوشي هاي اچ تي سي nexus و evo و incredible در نبرد گرافيكي
Motorola Droid Takes Down Nexus One, EVO, Incredible in Graphics Battle
Using an app from GLBenchmark, the guys over at Android and Me] have taken the 4 big dogs of the Android world and matched them up in a head-to-head battle over graphics performance. When I say the big dogs, I mean the EVO 4G, Nexus One,"]Droid Incredibleand the 7 month old Motorola Droid. Who wins? Your Motorola Droid of course. Even with a meager 550MHz processor and just 256MB of RAM, our baby is still the best thanks to a fantastic GPU that HTC products can’t seem to compete with.
Video action:
-
در اين آزمايش كه ويدئوش هم در منبع هست آزمايشي روي برترين آندرويدهاي جهان انجام شده و هر چهار مدل در كنار هم يك برنامه رو اجرا كردن و بنچ مارك گرفته شده براي نشون دادن عملكردهاي گرافيكي .
در حاليكه به نظر مياد گوشي هاي htc خيلي قوي تر باشن اما اين ميلستون/درويد بود كه حتي با اينكه 7ماه بزرگتر از رغيباشه در اين نبرد پيروز شده !؟
بله ميلستون شما با 550mhz سي پي يو و 256مگابايت رم هنوز بهترينه و از پس 1گيگاهرتزي هاي htc به خوبي بر مياد
-
So if the original Droid can still hang with the best of them, what about the Droid 2 and Xtreme that should be out next month? Can you say, “Moto Takeover”
Oh and feel free to download the GL Benchmark app and run your own tests. Let’s see what kind of scores we can put up with our new Froyo Droids
خوب حالا كه ميلستون هنوز توانايي رقابت با بهترينها و جديدترينها رو داره پس droid2 و shadow/ xtreme ديگه چه خواهند بود!!! كه احتمالا" ماه آينده ميان بيرون .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
به نظر من اگه 3 ماه صبر کنی و فعلا گوشی لازم نباشی ان 8 گوشی بسیار خوبیه که تقریبا امکانات زیادی هم داره/الان 21 خرداده و ان 8 دوم شهریور ریلیز میشه.2 ماه دیگه گوشی ریلیز میشه و به نظر من تا 3 ماه دیگه قیمتش به 500 تومن میرسه.
ممنون فایر جان. قبول دارم که مایلستون حرکت پر قدرتی از موتو بوده که جای بحث داره
مرسی عزیز. والا می خواستم این ماه گوشی بگیرم ولی فعلا با همین 9500 که پنج ساله دارمش میسازم و تا اومدن N8 صبر می کنم. البته دیگه حوصله ندارم صبر کنم تا ارزون بشه. تا بیاد سریع میگیرمش
گوشي HTC Desire جايزه پرطرفدارترين گوشي سال 2010 را دريافت کرد. اين گوشي در کنگره جهاني موبايل بارسلونا معرفي شد و توسط بسياري از اپراتورها در سراسر جهان عرضه شد و در همه جا از فروش بسيار خوبي برخوردار بود. لازم به ذکر است که گوشي HTC Desire با عنوان جواهر دو قلوي Nexus one نيز نام برده مي شود.
N8 که هنوز نیومده ولی معلومه از همه سرتر باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)