شرمنده همینطوری میپرم وسط ولی اگه کسی فروشگاهی رو میشناسه که g73 رو بفروشه بهم معرفی کنه ... 100% میخوامش ..با پیغام خصوصی
شرمنده همینطوری میپرم وسط ولی اگه کسی فروشگاهی رو میشناسه که g73 رو بفروشه بهم معرفی کنه ... 100% میخوامش ..با پیغام خصوصی
منم دنبال g73 هستم تا چند هفته دیگه میرم سنگاپور از اون جا می خوام بگیرم. تنها لپتاپ بهتری که الان تو نظرم هست alienware هست که البته وقتی کاستومایزش کنیم خیلی شاخ و از طرفی دیگه زیادی گرون می شه ! یه برتری دیگه ایسوس اینه که تو تهران می تونی از گارانتی بین المللیش استفاده کنی ! به این نکته خیلی دقت کن. چون اگه alienware بگیری و یه موقع به مشکلی بخوری به این راحتی نمی تونی از گارانتی اون استفاده کنی
Last edited by reza_e13; 31-05-2010 at 13:41.
مگه ايسوس نمايندگي بين المللي داخل تهران داره ؟ شما پرسيدي ميشه يا نه كه اين كار را كرد؟
اره من یکی از دوستام سری گیم ایسوس داره و می گه که خیلی راحت از گارانتی بین المللی او تو تهران می تونه استفاده بکنه (و استفاده کرده) !
كارتنشو نگه ميدارنا
اگه بخواي بياره گمرك ميخوره
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------
داره
نمايندهاش تو سايت خود ايسوز هستن
کارتنشو نمیارم. برای استفاده از گارانتی انگار فقط از رو سریال خود دستگاه چک می کنند. همین
بچه ها راستي نگفتيد كجا ميشه قيمت G73 را در آمريكا ديد؟
بهترين كانفيگش چنده؟
كانفيگ تقريبي زير چنده:
ram 8GB
graphic:بهترينش
cpu:820QM with 8 mb cash
والا تا اونجا که من میدونم بهترینش همون JH هست با گرافیک 5870 (بهترین در حال حضر در دنیا /البته رو لپتاپ)
قیمتشم میتونی از سایتهای :
ebay.com
amazon.com
bestbuy.com
مشاهده کنی ... فکر کنم حدوده 1500-1600 دلاره !!!!
در ضمن من تا حالا ندیدم جی73 ایسوس سی پی یو 820 داشته باشه ...![]()
Last edited by hps2142; 03-06-2010 at 20:30.
گرافيك همونه
شما فقط ميتوني cpu 820بكني
با رم 8
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------
واسه گارانتي كارتونم لازمه
شما نگران اون نباش من يا نميخرم يا اگر بخرم با كارتون همه چيزش وارد مي كنم چون يكي برام ميارتش نه ميفرستتش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)