تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 42

نام تاپيک: خرید سیستم تا 900تومن

اگه نباشه جاش خالی می مونه yekta33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

مدل اولی با دومی هیچ فرقی خاصی نداره ولی برای آرشیو کردن مدل اسنتیال رو استفاده کنید بهتره و کاراییه آرشیو کردنش از الایت بیشتره ولی مدل الایت فقط یه دیزپلی بهش اضافه شده و کار خاصی به نظر من انجام نمیده و همون مشخصات داخل دیزپلی رو در دسکتاپ مانیتور هم میشه توسط برنامه ی خودش بهش دسترسی داشت و به نظر من فقط پول اضافه دادن برای مدل اول هستش که تازه کار برای آرشیوش هم از اسنتیال ضعیف تره.جفتشون هم برای کار مداوم با PC و کار طولانی مدت ساخته شدن پس تفاوتی نیست.من مدل ELITE رو تو بازار زیاد ندیدم استفاده بشه و همه از ESENTIAL بیشتر استفاده میکنند که قیمت بهتری داره و در آرشیو کردن بهتر عمل میکنه و فکر کنم تنها مزیت بیشترش نسبت به الایت همینه که همه استفاده میکنند.الایت حدود 30 تومن باید گرونتر باشه.

حالا نظر خودتونه که بودجتون محدودیت داره یا نه.ولی معمولا همه دنبال پایین ترین قیمت و بالاترین کارایی هستند.
    خیلی ممنونم
    یکی از دوستان مورد دوم( ESENTIAL) از شرکت .. .... خریده115000تومن
    قیمت 90تا98میشه ادرس بدین؟ البته من توپاساژ ملاصدرا نرفتم شاید اونجا گیربیاد

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

115 تومن

دوست عزیز 6 روز پیش واسه یه بنده خدایی از تهران گیرم نیومد و مجبور شدم از کرج تهیه کنم که 103 تومن داد و مسلما تهران باید ارزونتر باشه.

من بازار ایران که بهتر هست رو توصیه میکنم.اونجا میتونید به این قیمت گیر بیارید.دیگه نهایتا 100 تومن باید باشه تهران نه 115 تومن.

3. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من حرف شیراز داشتم... فکر میکردم شما هم شیراز هستید بخاطر همین درخواست ادرس کردم

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

من تهرانم دوست عزیز

اتفاقا من هم فکر کردم شما تهران هستید

گفتم این اسم پاساژ ملاصدرا چقدر آشناست.نگو از آقا احسان که شیراز هستن شنیده بودم....گفتم تهران این پاساژش کجاست که ما ندیدیم.
    115 تومن در شهرستان ......خوبه......

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من مارک Western Digital My Book Essential Edition را خریدم سوال اینه :
    1-جطور ازقابلیتهای رمز گذاری و همینطور کلید استندبای استفاده کنم؟
    2-طبق تصویر زیردرایو k مگر نباید بشه برنامه اش را نصب کرد چون من روی درایوk دبل کلیک میکنم ولی برای نصب چیزی نمیاد!!؟؟
    3-من دقت نکردم ولی الان که نگاه کردم کلمه Edition نداره مهمه یا نه؟
    اصلا نیازی به نصب داره یانه چون بعداز خرید خودشون تست کردند وگفتند اگر نصب کنی بهتره!
    اگر جهت بهبود وامنیت وکارایی و... این هارد تجربه ای دارین زحمتش بکشین ... ممنون

داره خودمونی میشه H.P1366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    آقا من می خوام یکی از سیستم های دانشگاه رو ارتقاع بدم تا 600 تومن به نظرتون چی بگیرم خوبه
    کاربری ما طراحی بنر (اونم در ابعاد بزرگ) است و همچنین ادیت فیلم
    دوستان لطفا یکی کمک کنه زیاد وقت ندارم
    راستی سایتی هست که بشه توش انواع انواع کارت گرافیک ها یا سی پی یو هارو با هم مقایسه کرد مثلا برای لپ تاپ میشه به سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مراجعه کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

من مارک Western Digital My Book Essential Edition را خریدم سوال اینه :
    1-جطور ازقابلیتهای رمز گذاری و همینطور کلید استندبای استفاده کنم؟
    2-طبق تصویر زیردرایو k مگر نباید بشه برنامه اش را نصب کرد چون من روی درایوk دبل کلیک میکنم ولی برای نصب چیزی نمیاد!!؟؟
    3-من دقت نکردم ولی الان که نگاه کردم کلمه Edition نداره مهمه یا نه؟
    اصلا نیازی به نصب داره یانه چون بعداز خرید خودشون تست کردند وگفتند اگر نصب کنی بهتره!
    اگر جهت بهبود وامنیت وکارایی و... این هارد تجربه ای دارین زحمتش بکشین ... ممنون

سلام

شما برای اینکه بتونید از این قابلیت ها استفاده کنید حتما باید درایو هارد رو در سیستم خود نصب کنید.به محض اینکه هارد رو وصل کنید...اگه هنوز درایوش نصب نشده باشه خودش به صورت اتو رام میاد بالا و بهتون پیشنهاد نصب میده و شما روی گزینه ی درایو که همون نصبش هست کلیک کنید تا نصب بشه.بعد از عملیات نصب کلید استند بای به کار میوفته و با فشار یک بار دکمه ...هارد میره تو استند بای که حالتش اینکه نور سفید کمرنگ و چشمک زن میشه و با فشار دوباره پر رنگ میشه و دوباره به کار میوفته.اگه دقت کرده باشید یه مستطیل هایی روی هارد هست که نور سفید در آنها هست.به میزانی که هارد پر میشه اون مستطیل ها هم به ترتیب متناسب با ظرفیت پر میشه.بعد از اون همون طور که خودتون میدونید یه درایو مجازی به اسم WD SmartWare در مای کامپیوتر وجود دارد که با کلیک روی آن یا آیکون کوچیک شدش در نوار تسک بار یه صفحه ی جدید باز میشه که در واقع آپشن هارد است.صفحه ی اول که مشخصه و برای اطلاعات حجمیه هارد و حتی سیستم هست که به صورت جزیی در اختیارتون میزاره و این خیلی خوبه.برای رمز گزاری شما باید به یکی از سر برگ ها مراجعه کنید که متاسفانه العان یادم نیست...ولی داخل یکی از آنها یه آپشن هست با چند گزینه که یکی از آنها Security است و همون قابلیت رمز گزاری میباشد.شما در این قسمت رمز و همینطور تکرار آن را برای صحت وارد کرده و ok میکنید و علامت قفل روی هارد با نور سفید نمایش داده میشه و از این به بعد برای ورود رمز از شما درخواست میشه.برای پاک کردنش هم باید به همون قسمت مراجعه کنید.حالا دقیقا یادم نیست ولی یا ازتون رمز رو میخواد و بعد از وارد کردن علامت ریموو بهتون میده یا اینکه میگه رمز رو وارد کنید و بعد رمز جدید وارد کنید که شما چند تا صفر میزنی تا رمز پاک بشه.

به صورت خودکار وقتی هارد رو وصل میکنید این صفحه ی آپشن به صورت اتوماتیک بالا میاد و اگه نخواستید در همون آپشن میتونید حالت اتوماتیک رو برای آپشن غیر فعال کنید تا دیگه خودش بالا نیاد.

9. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

نه قابلیت edition زیاد مهم نیست ولی این قابلیت در آپشن حتما موجود میباشد.

یادم رفت بگم....دوست من حواست باشه که رمز رو یادت نره که دیگه نمیشه بازش کرد مگر اینکه بدی خود شرکت سازگار که اون هم دنگ و فنگ داره...پس حواست رو جمع کن که یادت نره.

برای اطمینان از نصب درایو...کلید استند بای رو بزنید و اگه کار کرد یعنی نصب شده وگرنه باید نصب بشه.
    اگه خود درایوش برای نصب نیومد باید از داخل آیکونش در مای کامپیوتر نصبش کنید.باید گزینه ای باشه.من که دیدم به صورت اتوماتیک میومد بالا.حالا ممکنه یه ذره طول بکشه.پس صبر کنید تا بشناسه و بعد ممکنه نصب درایوش بیاد بالا.یه صفحه ای است با دو گزینه.اون واسه نصب هست که شما روی درایو باید کلیک کنی.

11. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با تشکر
    الان نصب شده ولی فقط دکمه پاور برای خاموش وروشن بودن داره دکمه استندبای نه در سخت افزار و نه در نرم افزار نمی بینم!؟
    درضمن همیشه دربرق باشه ایرادی بهم نمیزنه؟
    اینکه گفتین شرکت سازگار من گارانتی ویستا گرفتم

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

ببین این دکمش زمان بندی داره.دقیقا یادم نیست چطوری بود ولی فکر کنم باید برای استند بای دکمه رو چند لحظه نگه داری یا برعکس برای خاموش شدن این کار رو انجام بدی.دفترچه رو بخون ...همه چی دستت میاد.

در طول روز که باهاش کار میکنید و در مواقع بیکاریش که کوتاه هم هستا بزاریدش روی استند بای و آخر کار که کلا کاری باهاش ندارید پاور و خاموشش کنید.برای اطمینان آداپتور رو بکشید تا مطمئن باشه.چون هارد اکسترنال حساس هست و اگه احیانا جریان نا متناوب عبور کنه ممکنه از آداپتور رد شه.
    گارانتیش مساله ای نیست.برای این هارد شرکت ها با هم هستن.

گارانتیش دو ساله است دیگه؟؟؟؟؟

14. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •