دوستان من روی satio نصب کردم و به خوبی کار میکنه ولی وقتی میزنم Drive to به یجا مثلن مینویسهrive & Walk is not available in your region مشکل چیه؟
دوستان من روی satio نصب کردم و به خوبی کار میکنه ولی وقتی میزنم Drive to به یجا مثلن مینویسهrive & Walk is not available in your region مشکل چیه؟
Last edited by bardiya_em; 27-06-2010 at 18:51.
سلام دوستان
من هم روی ساتیو به خوبی نصب کردم ولی نقشه های شهر قشم به خوبی اجرا نمیشه.
مشکل از کجاست؟
سلام من نصب کردم
خداییش عالی بود
فقط نمیدونم چرا به جی پی اس کانکت نمیشه و موقعیتمو پیدا نمیکنه![]()
این نسخه کرک شده همین مشکلو داره اگه گوشیت هـک هستش نوکیا مپ اصلیرو نصب کن
خوب برا اینکه فقط نقشه پنج تا شهر تو نوکیا مپ هستش که قشم جزو اون پنج تا نیست
گوشی شما چیه؟
شرمنده یادم رفت بگم Satio
برا من که چنین مشکلی نبود شما اول با نرم افزار خود گوشی به جی پی اس وصل شوید بعد نوکیا مپو باز کن ببین مشکلت حل میشه
نرم افزار خود گوشی ؟؟؟؟ کجاست ؟؟؟
من حتی فرمت هم کردم اما بازم نشد![]()
اخه دوست من اگه گوشیرو فرمت کنی اطلاعات ماهواره ها پاک میشه و وضعت از اینی که هست بدتر میشه
شما مراحل زیرو طی کن:
1- اول مطمئن شو که تنظیمات gprs رو گوشی هست. برا این کار ببین میتونی بری اینترنت اگه رفت مشکلی نیست برو مرحله بعد.
2- برو به مسیر منو> تنظیمات> تلفن> تنظیمات برنامه> موقعیت یابی> روشهای موقعیت یابی> اینجا تیک گزینه شبکه ای رو بزن.
3- دوباره این مسیرو طی کن منو> خ.موقعیت> محل> دیتای gps > پیمایش> حالا صبر کن تا موقعیت شمارو پیدا کنه که برای اولین بار ممکنه ده دقیقه طول بکشه اما برا دفعات بعد کمتر از یک دقیقه طول خواهد کشید.
وقتی وصل شد نوکیا مپ رو باز کن و حالشو ببر![]()
خوب یک جورایی درست شد الان داخل برنامه میشه به ماهواره هم کانکت میشه فقط وقتی درایو تو میزنم بعد از چند لحظه مینویسه درایو تو و والک تو برای این نسخه پشتیبانی نمیشه![]()
من اين را هفته پيش رو ويواز نصب كردم و سعي كردم تو جاده تستش كنم.
1- همانطور كه دوستان ديگه گفتند براي مسيريابي و راهنمايي فقط يك دقيقه كار ميكنه و بعد از اون فقط موقعيت را نشون ميده بدون راهنمايي.
2- برنامه خيلي پايدار نيست و اگر بين اينكه داره موقعيت را نشون ميده گوشي زنگ بخوره يا صفحه خامش بشه و بخواهيد دوباره صفحه را بياريد پس از چند بار ممكنه برنامه قاطي كنه و ديگه نه خارج بشه نه ادامه بده يا اينكه نشون بده خارج شده و وقتي مي خواهيد دوباره برنامه را راه بيندازيد تو لود شدن نيمه هنگ ميشه و تنها راه حل خاموش و روشن كردن گوشيه.
اگر كسي براي اين دو مشكل راه حلي داره ممنون ميشم.
همچنين برنامه ديگري به غير از OVIMAP كه در مسيريابي خوب عمل كنه توصيه مي كنيد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)