تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 25 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 245

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011 | پیش فصل

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

آره والا.
    جو کول خیلی سطح بازیش بالاتره.
    یه بازیکن خیلی تکنیکی هم چلسی داره اونو داره از دست می دیده. امیدوارم چلسی جاش چند تا بازیکن تکنیکی بخره.
    برای من جالبه آرسنال و منچستر با این همه بازیکن که در پست جوکول دارن چرا سراغ اون میرن
    اگه پست کول رو درست بدونم آرسنال تو اون پست یه ولکات رو داره بعضی وقتا هم نصری، در ضمن یه بازیکن مجانی که چیزه بدی نیست اونم کسی مثل جو کول. اگه هم بیاد فکر کنم اینجوری ونگر بیشتر میتونه به سسک استراحت بده.

خبر توپچی شدن کول رو مترو هم زده، البته نمیشه به این خبرگزاریها اعتماد کرد باز اسکای بود یه چیزی.
    هنوز چیز رسمی اعلام نشده.
    Last edited by VBYOFSKI; 03-06-2010 at 17:27.

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

برای من جالبه آرسنال و منچستر با این همه بازیکن که در پست جوکول دارن چرا سراغ اون میرن
    جو کول بازیکن خوبیه ... حالا که مجانی ( بازیکن آزاد ) هست چرا نگیریمش

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

جدا از سطح فنی کول من خیلی خاطره ازش دارم چند تا گل بسیار جالب واسه چلسی زده( خصوصآ به یونایتد)

هنوز اون دریبلی که فصل 2005/06 به فردیناند زده رو یادم نرفته!

---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------

زلاتان ابراهیممویچ؛ هدف اول منچستر سیتی

زلاتان مهاجم سوئدی می تواند یک لیگ جدید را تجربه کند.

سایت گل- به گزارش نشریه اسپورت، باشگاه منچستر سیتی قصد دارد در تابستان، زلاتان ابراهیممویچ، مهاجم سوئدی بارسلونا رابه خدمت بگیرد.

باشگاه بارسلونا چند هفته قبل داوید ویا، مهاجم گلزن والنسیا را به خدمت گرفت و اکنون موقعیت زلاتان برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی آبی و اناری ها برای فصل بعد به خطر افتاده است.

باشگاه کاتالان تاکید کرد که زلاتان، که تابستان قبل از اینتر به نوکمپ آمد، فروشی نیست اما نشریات اسپانیایی گزارش دادند که این باشگاه نخواهد توانست پیشنهاد هنگفت تیم لیگ برتری را برای این مهاجم 28 ساله رد کند.

روبرتو مانچینی، سرمربی منچستر سیتی، زمانی که هدایت اینتر را برعهده داشت یکی از تحسین کنندگان زلاتان بود و اعتقاد بر این است که مشتاق است این مهاجم سوئدی را بار دیگر در تیمش ببیند.

نشریه اسپورت پا را فراتر این گذاشت و ادعا کرد که مانچینی و ابراهیموویچ به صورت تلفنی با هم در ارتباط هستند و سرمربی ایتالیایی از شاگرد سابقش در مورد وضعیتش و برنامه اش برای فصل آینده سوال کرده است.

باشگاه بارسلونا برای این مهاجم بلند قامت 50 میلیون یورو در خواست کرده، مبلغی که به نظر نمی رسد برای مسئولان باشگاه سیتی چندان اهمیتی داشته باشد.

ملاقات زلاتان و کارلتو در میامی

احتمالا هر دو میامی فلوریدا را برای گذراندن تعطیلت تابستانی انتخاب کرده اند اما این تصادف موجب شد تا بتوانند رودر رو در مورد این جابجایی صحبت کنند

سایت گل- به گزارش نشریه ال موندو دپورتیوو، کارلو آنچلوتی، سرمربی ایتالیایی چلسی و زلاتان ابراهیموویچ، مهاجم سوئدی بارسلونا در آمریکا با یکدیگر ملاقات کردند و در مورد انتقال احتمالی این بازیکن به چلسی به بحث پرداختند.

احتمالا هر دو میامی فلوریدا را برای گذراندن تعطیلت تابستانی انتخاب کرده اند اما این تصادف موجب شد تا بتوانند رودر رو در مورد این جابجایی صحبت کنند.

منچستر سیتی نیز به دنبال زلاتان است اما آنچلوتی معتقد است که مهاجم سوئدی می تواند خط حمله تیمش را بیش از پیش تقویت کند و به آبی ها برای قهرمانی درلیگ قهرمانان اروپای فصل آینده کمک زیادی نماید.

هر چند زلاتان در اولین فصل حضورش در لالیگا توانست 41 بازی 20 گل برساند، اما مورد انتقادات زیادی قرار گرفت و با توجه به پیوستن ویا به تیم کاتالانی، بی میل نیست که نوکمپ را ترک کند.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

11

رافا بنیتس از لیورپول رفت

سایت گل – لیورپول رسما اعلام کرد که رافائل بنیتس، مربی این تیم با رضایتی دوطرفه از باشگاه رفته است.

هیئت مدیره لیورپولی‌ها پس از فصلی ناامیدکننده و قرار گرفتن در جایگاه هفتم جدول و حذف از لیگ قهرمانان در مرحله گروهی، تصمیم به رهایی از دست بنیتس گرفتند. با آن که بنیتس تابستان گذشته قراردادی پنج‌ساله با لیورپول امضا کرده بود و خسارت جدایی او 16 میلیون پوند تعیین شده بود، اما دو طرف بر سر 3 میلیون پوند به توافق رسیدند.

طبق یک بیانیه رسمی در سایت باشگاه، گروهی به سرپرستی کنی دالگلیش اسطوره باشگاه و کریستین پرسلو مدیر اجرایی باشگاه، جستجو برای یافتن مربی جدید را آغاز کرده‌اند.

در این بیانیه آمده است: «آقای بنیتس پس از شش سال حضور در لیورپول از سمت خود کناره گرفت و هیئت مدیران به دلیل خدماتش از او تشکری صمیمانه دارند و بهترین‌ها را برای آرزو می‌کنند. هیئت مدیره از کریستین پرسلو خواسته با کمک کنی دالگلیش به دنبال یافتن و بررسی کاندیداهای احتمالی برای مربی‌گری تیم باشند.»
    بنیتس هم گفته است: «خیلی برایم ناراحت‌کننده است که بگویم دیگر مربی لیورپول نیستم. از همه کادر فنی و بازینکان به دلیل تلاش‌هایشان تشکر می‌کنم. خاطرات خوبی که این جا داشتم را همیشه در قلبم نگاه خواهم داشت و حمایت قوی و وفادارانه طرفداران در دوران‌های دشوار، و عشق مردم لیورپول را از یاد نخواهم برد. هیچ کلامی برای تشکر از شما در این سال‌ها کافی نیست و بسیار به خود افتخار می‌کنم که توانستم مربی شما باشم. از شما یک بار دیگر تشکر می‌کنم و همیشه به یاد داشته باشید: هرگز تنها قدم نخواهید زد.»

جمله پایانی بنیتس، شعار مشهور طرفداران لیورپول است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

بله دیگه ... به قول معروف " مفت باشه ، کوفت باشه "
    پارسال هم که اوون رو مفت اوردیم نمیدونم چه گلی به سرمون زد که حالا این آقای کول می خواد بزنه .
    این که وضع بازیکن جذب کردن نشد !
    ویا و سیلوا که پریدن کاش حداقل یکم اینا بجنبن و هیگوایین رو بیارن .
    با اون برباتوف تیم به هیچ جایی نمیرسه .

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

بله دیگه ... به قول معروف " مفت باشه ، کوفت باشه "
    پارسال هم که اوون رو مفت اوردیم نمیدونم چه گلی به سرمون زد که حالا این آقای کول می خواد بزنه .
    این که وضع بازیکن جذب کردن نشد !
    ویا و سیلوا که پریدن کاش حداقل یکم اینا بجنبن و هیگوایین رو بیارن .
    با اون برباتوف تیم به هیچ جایی نمیرسه .
    هیگوئن تا 2016 تمدید کرده .

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

داوید سیلوا تو کدوم تیم رفته؟

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه اینجوری باشه همه بازیکنای مفت رو باید بگیرید.اون جا مگه ایرانی که همچین عقیده ای داشته باشن؟
    باز آرسنال شاید به جوکول نیاز داشته باشه ولی منچستر با وجود بازیکنانی مثل نانی٬والنسیا٬پارک و گیگز در این پست به جوکول اون چنان نیاز نداره.
    بعدشم فکر کنم پیشنهاد آرسنال جدی تر باشه و احتمالش بیشتره جوکول به آرسنال بره.

داوید سیلوا تو کدوم تیم رفته؟
    هنوز به تیمی نرفته.
    امیدوارم که به چلسی بیاد.

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

اگه اینجوری باشه همه بازیکنای مفت رو باید بگیرید.اون جا مگه ایرانی که همچین عقیده ای داشته باشن؟
    باز آرسنال شاید به جوکول نیاز داشته باشه ولی منچستر با وجود بازیکنانی مثل نانی٬والنسیا٬پارک و گیگز در این پست به جوکول اون چنان نیاز نداره.
    بعدشم فکر کنم پیشنهاد آرسنال جدی تر باشه و احتمالش بیشتره جوکول به آرسنال بره.

هنوز به تیمی نرفته.
    امیدوارم که به چلسی بیاد.
    ببخشید اونوقت چلسی با وجود بازیکنانی مثل لمپارد و اسین و بالاک و دکو و ... چه نیازی به سیلوا داره؟

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید اونوقت چلسی با وجود بازیکنانی مثل لمپارد و اسین و بالاک و دکو و ... چه نیازی به سیلوا داره؟
    سیلوا پستش هافبک هجومی هست اون بازیکنانی که گفتین پستشون فرق داره.در ضمن چلسی به بازیکنان تکنیکی و سرعتی مثل سیلوا نیاز داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •