حمید تا حالا با m8910 گرفتی؟ چون هم لنزش 28 میلیمتریه ... هم زنونه هم ال ای دی داره هم 12 مگاپیکسله
حمید تا حالا با m8910 گرفتی؟ چون هم لنزش 28 میلیمتریه ... هم زنونه هم ال ای دی داره هم 12 مگاپیکسله
سلام
باهاش کار کردم اما زیاد عکس نگرفتم.
زنونش خیلی قوی نیست.از ان82 کمی ضعیفتره البته منظورم این نیست که عکسش کمتر روشن از ان82 میشه و فقط نوردهیشو گفتم.
در ضمن وایدیشم از ان86 کمتره.(30میلیمتر) دریچه دیافراگمش به اندازه ان86 تغییر نمیکنه.کمی کمتره .حالا لینک این مطلبی رو که میگم دقیق پیدا کنم میزارمش همینجا.
راستی ال ای دیشم که برا فیلمبرداریه ولی نوریم نداره آن چنان.
اما در کل بازم نمیگم 100 درصد کدومش بهتره چون من تو شب با اون عکسی نگرفتم.
آقا محمد برات پیداش کردم:
تغییر دریچه دیافراگم پیکسون از 2.64 هست تا 3.61
Last edited by total_overdose; 24-05-2010 at 21:20.
البته کمی در رتبه بندی اشتباه کردی
اگر گزینه اول 8910 پیکسون باشه
گزینه 2 میشه سی905
گزینه 3 میشه ان86
گزینه 4 هم ان82
گزینه 5 میشه ای8000
البته با در نظر گرفتن قیمتها و لیستی که شما اوردین
حالا این گزینه های 2 تا 4 ممکنه اشتباهی گفتهب اشم
یعنی نمیشه دقیقا گفت کدوم بهتره
چون فلش زنون در فواصل دورتر عالیه
اما در ماکرو ال ای دی بهتره
اما اینکه ای 8000 در بین اینها 2 باشه کمی ظلم شده
صحبتهای آقا حمید صدر صد تایید میشه.من هم با ان 86 کار کرده ام هم با ساتیو.با اینکه ساتیو زنون داره توی شب ان 86 اصلا از ساتیو کم نمیاره.
با تشکر از همه
نظرتون در مورد LG GC900 Viewty Smart چیه ؟
اون دوستمونmirkh هم راست میگه ادم دچار وسواس میشه ولی من بیشتر یه چیز میخوام دم دست باشه برای شکار لحظه ها یااستفاده بهینه از اوقات بیکاری و جاهای که محدودیت وجود داره مثل مهمونیا نظیر خوندن کتاب پی دی اف فارسی با سرعت لود بالا و وضوح خوب ؛دیدن فیلمای با کیفیت dvd ، گوش کردن به موسیقی تا حد واکمن سونی و فیلمبرداری با کیفیت خوب
سیستم عامل بیشتر به چه درد میخوره ؟ من برنامه هم بخوام تا حد یادگیری زبان میخوام
من هی این گوشی رو با هم مقایسه میکنم و دچار وسواس میشم !!!!!!
در برابر مدل های معرفی شده نویز بیشتری داره........به همین دلیل شاید برای عکاسی در شب چندان مناسب نباشه........نظرتون در مورد LG GC900 Viewty Smart چیه ؟
گوشی نوکیا باشه یا سونی
N96 _ vivaz _ sutio _ N8
اگه بگی از نظر صدا و سرعت پردازش و سایز صفحه نمایش چه طور باشه بیشتر کمکت میشه کرد ؟
مرسی
ویواز تو تاریکی خوب عکس میندازه ؟ فکر کنم بیشتر مانورش تو فیلمبرداری هستش
عرض کردم که هر کدوم پی دی اف های فارسی رو خوب ساپورت کنه و فرمتهای خوب تصویری نظیر دای ویکس و دی وی دی رو ساپورت کنه و تمام صفحه نشون بده برای تماشای فیلم
کیفیت صدا هم در حد واکمن سونی .البته بلندی صدا برام اهمیتی نداره بیشتر تو هدفون حال میکنم
ویواز برای عکاسی در شب ضعیفه
چون برای عکاسی در شب فلش قوی نیاز هست که ویواز نداره
اما سرعت هرچقدر بخواهی داره
بهترین ویدئوسنتر را داره
ویواز و ساتیو از پیش نمیتونند دایویکس باز کنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)