تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 10 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 100

نام تاپيک: مصرف سوخت خودروهای داخلی

پروفشنال Amirrezaajalli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

به عرایض من خوب توجه نکردی عزیزم.
    این یکسال رو اصلا کار نگیریم.سالیان طولانی هست که بیشتر بنزین مصرفی ایران تولید شرکتهای معتبر جهانیه.
    نگفتم شما روی هوا حرف زدی.گفتم اون کسانیکه این شایعات رو ساختن روی هوا حرف زدن.
    منم متوجه نشدم شما از چی دفاع میکنی دوست خوب.

یعنی شما معتقدی پایین بود کیفیت بنزین ما شایعه اس؟؟؟؟؟؟؟؟و از بنزینی با کیفت استاندارد استفاده میکنیم؟؟؟؟

2. این کاربر از Amirrezaajalli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یعنی شما معتقدی پایین بود کیفیت بنزین ما شایعه اس؟؟؟؟؟؟؟؟و از بنزینی با کیفت استاندارد استفاده میکنیم؟؟؟؟
    عزیز دقت نمیکنی چی گفتم.
    شما از اول با یک پیش فرض اشتباه جلو اومدی و بازم میخوای به یه شکلی حرفت رو اثبات کنی.خودت ببین:
    البته اینم در نظر داشته باشید که کیفیت بنزین تو کشور ما به طرز وحشتناکی پایینه....!بخاطر همین بنزین بهینه نمیسوزه و مصرف ها 1.-20 درصد میره بالاتر!
    انگار که بنزینی که میزنیم با آب قاطی کردن.شما باید بدونید ایزومرهای موجود در بنزین خیلی متعدد هست به همین خاطر نمیشه برای بنزین یک فرمول خاص تعریف کرد.با اینحال استاندارد تولید بنزین در همه جای دنیا به یه شکله.
    اینم دوباره تکرا میکنم:توی ایران فقط باید با سوپرشارژر به حالت استاندارد مصرف رسید.چون فشار هوا پایینتره.خودروسازهای ما تازگی اینو فهمیدن.
    Last edited by Penryn; 26-05-2011 at 22:29.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

عزیز که دقت نمیکنی چی عرض کردم.
    شما از اول با یک پیش فرض اشتباه جلو اومدی و بازم میخوای به یه شکلی حرفت رو اثبات کنی.خودت ببین:

انگار که بنزینی که میزنیم با آب قاطی کردن.شما باید بدونید ایزومرهای موجود در بنزین خیلی متعدد هست به همین خاطر نمیشه برای بنزین یک فرمول خاص تعریف کرد.با اینحال استاندارد تولید بنزین در همه جای دنیا به یه شکله.
    توی ایران فقط باید با سوپرشارژر به حالت استاندارد مصرف رسید.

استاندارد؟؟؟؟
    بنزین باید عدد اکتان و ضریب اشتعال خاصی داشته باشه!و موتور ماشین هارو هم بر این مبنا طراحی و تولید میکنن!درسته؟؟؟
    به همین خاطر یه خودرویی مثل CLS 350 یا CLS 550 موتورشون به رعشه میوفته و ریپ میزنه!
    اگه قبول نداری میتونی امتحان کنی!
    چرا قبول نمیکنید کیفیت بنزینمون پایینه؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

استاندارد؟؟؟؟
    بنزین باید عدد اکتان و ضریب اشتعال خاصی داشته باشه!و موتور ماشین هارو هم بر این مبنا طراحی و تولید میکنن!درسته؟؟؟
    به همین خاطر یه خودرویی مثل CLS 350 یا CLS 550 موتورشون به رعشه میوفته و ریپ میزنه!
    اگه قبول نداری میتونی امتحان کنی!
    چرا قبول نمیکنید کیفیت بنزینمون پایینه؟؟؟؟
    خط اول صحبت شما درسته.
    خط دوم چندان درست و فنی نیست.چون اولا باید طبق تأکید شرکت سازنده حتما از بنزین سوپر استفاده کنه ثانیا اگه از بنزین معمولی استفاده میشه باید از مکملهای خاصی که خود سازنده پیشنهاد کرده بهمراهش استفاده کنه.
    درباره ی خط آخر صحبت شما هم قبلا توضیح دادم.
    چون بحث داره به حالت چت کشیده میشه از ادامه ی این نوع گفتگو معذورم.
    موفق باشید.

6. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

خط اول صحبت شما درسته.
    خط دوم چندان درست و فنی نیست.چون اولا باید طبق تأکید شرکت سازنده حتما از بنزین سوپر استفاده کنه ثانیا اگه از بنزین معمولی استفاده میشه باید از مکملهای خاصی که خود سازنده پیشنهاد کرده بهمراهش استفاده کنه.
    درباره ی خط آخر صحبت شما هم قبلا توضیح دادم.
    چون بحث داره به حالت چت کشیده میشه از ادامه ی این نوع گفتگو معذورم.
    موفق باشید.

منم بحث رو همین جا میبندم!
    اگه لازم بود فقط پروفایل!

8. این کاربر از Amirrezaajalli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

نقل قول:
    اینقدر جمله ی حتما اینا ماله کیفیت خوبه ؟؟؟ و حتما اینم ماله کیفیت بنزین بالاست؟؟؟ را آخر جمله هات تکرار کردی که آدم اولش فکر میکنه داری شعر ترجیع بند دار میخونی نه بحث مستدل علمی اصلاً بحث تعصب نیست که عزیز دل. موضوع علمیه نمیدونم چجوری باید بشما حالی کنم که فکر نکنی اصلاً چنین منظورهایی وسط نیستش. شما اصلاً چشمت رو به روی اون جمله که گفتم بستی. دوباره تکرار میکنم: حتی اون زمانیکه 80 درصد بنزین ایران وارداتی بود بازم این حرفا بود که آی ملت بنزین داخل ایران فلان و بهمان و بیساره!!!
    شما حرف از اکتان اوردی ولی منبع معتبری برای اثبات صحبتت نداری جز گفته ی غیر رسمی و غیر موثق یکنفر که ما نمیدونیم چقدر میشه حرفشون رو معتبر دونست. این که نشد منبع. من با وجودیکه خودم سالهای سال دانشگاه شیمی خوندم و خودم خوب مطلب سره از ناسره رو تشخیص میدم بازم محض احتیاط وقتی توی وب میگردم میبینم این حرف عجیب را یا voa گفته یا بعضی وبلاگها.... تکرارش کردن که بنزین داخلی اینجوره اونجوره در حالیکه ازشون سوال کنی اصلاً بنزین از چه ترکیبات آروماتیکی تشکیل شده لام تا کام حرفی برای گفتن ندارن!
    ببین عزیزم سازمانهای تشخیص کیفی معتبر و متعددی توی حوزه ی سنجش کیفیت نفت و فراورده های اون وجود دارن که همه شون بارها گفتن اولاً کیفیت کیفیت بنزین واحدهای پتروشیمی به هیچوجه پایین نبوده و برعکس بالا هم هست و ثانیاً در ماههای اخیر دیگه واحدهای پتروشیمی بنزین تولید نمیکنن. حالا ممکنه یکی پیدا شه بگه نه اونا دروغ میگن اونا ال و بل. ولی با حاشا کردن که نمیشه یه بحث علمی داشت دوست عزیز.

ممنون! ما از بچگی غزل میگفتیم ولی گوشی نبود که بشنوه!
    باعث خوشحالیه که بحث مفید با شما میکنیم
    من بحثم رویه بنزین پتروشیمی نست بحثم رو کیفیت کلی بنزین هست!
    بله یه زمانی بنزین اگه وارد هم میکردیم از یجایه معتبر بود و نه از این کشورهای در پیت!
    نقل قول:
    چشمت رو به روی اون جمله که گفتم بستی. دوباره تکرار میکنم: حتی اون زمانیکه 80 درصد بنزین ایران وارداتی بود بازم این حرفا بود که آی ملت بنزین داخل ایران فلان و بهمان و بیساره!!!
    این جوابتون
    نقل قول:
    اون قدیمم لااقلش من نمیشنیدم بگن کیفیت بنزین پایینه! فقط میگفتن سرب داره که اونم چندسال پیش برطرف شده که سرب هم تاثیر منفیش بیشتر رویه انسان هست تا ماشین!
    بازم میگم قدیمتر کسی نمیگفت کیفیت بده! یا لااقل تو ده ما نمیگفتن!
    نقل قول:
    شما حرف از اکتان اوردی ولی منبع معتبری برای اثبات صحبتت نداری جز گفته ی غیر رسمی و غیر موثق یکنفر که ما نمیدونیم چقدر میشه حرفشون رو معتبر دونست.
    نقل قول:
    اینم دلیل حداقل برای خودم که میام اینجا مطرح میکنم حالا شما دوست داری قبول کن دوستم نداری نکن
    متعاسفانه من نمیتونم مدرک رو کنم که شما رو راضی کنم!
    اما در مورد منبعتون و توضیحش در مورد کیفیت!
    دوست عزیز من نمیدونم چرا همیشه منبع های داخلی درست میگن و منبع های خارجی دروغ!
    چیزی که خود کشورمون میگه اکتان 87 هست! اما مطمعنا همین هم نیست!
    یکی از دلایل مصرف بالایه ماشین های داخلی با حجم های پایین بی کیفیتی بنزین هست!
    منبع کد:
    www.aftabir.com
    که سایت وابسته هست!
    از قدیم هم گفتن مشک آن است که خود ببوید نه آنکه ....
    کشور ما خیلی چیزها میگه که هرگز صحیح نیست و نمونش هم زیاده و متعاسفنه اگه بخوایم بحث کنیم میگن سیاسی و ...
    در هر صورت این ایرادها قبلا نبود و الان شایع شده! و حتما دلیلی داره وگرنه نه ارتفاع ها زیاد شده نه چیزی!
    منابع هم در مورد کیفیت بنزین زیاده کافی سرچ کرد کیفیت بنزین ایران!
    نقل قول:
    نکته بعد
    شما میگی فیلتر بنزین بارها عوض کردی و....
    این چه ربطی داره به کیفیت خود بنزین؟؟ دو مقوله ی جدا را داری با هم خلط مبحث میکنی. وجود جرم و آب و هر جسم خارجی به مخازن انتقال و ذخیره مربوطه نه به خود بنزین. حتی زمان بنزین زدن رو هم اگر رعایت نکنی و مثلاً بعد از تخلیه ی تانکر بنزین بزنی بیشتر دچار رسوب داخل باک میشی.
    ببخشید شما مگه نوع کیفیت رو مشخص کردین؟؟؟؟
    وقتی ما میگیم کیفیت پایینه یعنی اینکه این بنزینی که ما میریزیم تو باک استاندارد نیست حالا این شامله پایین بودن اکتان میشه آشغال های موجود میشه رسوبات هم میشه و ... و اگرم شما بحثت کیفیت خود بنزین هست از نظر اکتان و ... که هیچی!
    اما کمی داریم از بحث دور میشیم!
    الان شما چی میگین؟ میگین خود بنزین ایران با کیفیته؟ یه مقدار بی کیفیته؟
    خوب من چی میگم! من میگم خود بنزین هم کیفیت مناسبی نداره! مصرف ماشین ها به این بر میگرده!به چه دلیلی این رو میگم؟ به این دلیل!
    من عدد اکتان بنزین رو چک نکردم اما ! مقداری الکل به اون اضافه کردیم!
    با دیاگ ماشینو وصل کردیم به کامپیوتر! نمودار سنسور ناک رو چک کردیم! نموداربه مراتب فلت تر بود تا زمانی که بنزین معمولی استفاده میکردیم!
    خوب عدد اکتان بالا باعث میشه آرام سوزی موتور میشه! سنسور ناک هم احتمالا بدونید چیه! در کل یه توضیح کوتاه میدم!
    این سنسور وقتی که احتراق صورت میگیره لرزش موتور رو اندازه میگیره و پارامترهایی میده به ecu و ecu هم در صورت نیاز مقدار پاشش بنزین رو کم زیاد میکنه! وقتی که موتور دچار لرزش بشه و عدد اکتان پایین باشه مقدار بنزین پاششی رو بیشتر میکنه! و خوب یکی از دلیل های مصرف بالاتر همین پایین بودن اکتان هست! و نموداری هم که ما بدست آوردیم نشون دهنده همین بود!
    الان اکثر کشور ها اکتانشون بالاتر از 90 هست! تک و توکی هست مثل ایران و 100 البته زشت تر برای کشوری که این همه منابع نفتی داره و نتونه بنزینی تولید کنه که کیفیت مناسب داشته باشه!
    Last edited by total_overdose; 08-07-2011 at 12:28.

10. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

انتقال

دوست ندارم تاپیک به حاشیه بره و خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد.
    ولی این اشتباه بود. ببین عزیز در اتحادیه ی اروپا بخاطر استانداردهای بسیار سختگیرانه ی محیط زیستی و البته ایالت کالیفرنیا
    البته همونطور که گفتین من منظورم اتحادیه اروپا بود.چونکه درصد زیادی از ماشین هایی که تولید میکنیم اروپایی هستن و یا به نوعی تکنولوژی اروپایی سرچشمه میگیرن منم استاندارد رو گذاشتم رویه اروپا!
    اما در کل همیشه باید با خوب ها خودمون رو مقایسه کنیم و خواستار پیشرفت باشیم !
    نه اینطور نیست. ذات پدال برقی که بطور استاندارد کمپانی داره میذاره این تأخیر جزئی رو داره و شما برای رفع اون از پدال 5 سیمه باید استفاده کنین و کارخونه برای صرفه جویی خودش اینکار رو نکرده.
    و اما این مورد! مشکل همینجاست! امیدوارم فکر نکنید بخاطر پست هایی که بیشتر تو این تاپیک میزنم تعصب خاصی دارم رویه 206 و یا ماشین خودم 206 باشه ! خیر !
    فکر کنم مشکل همینجا باشه! که شما فکر میکنید 206 فقط اینجور هست!
    از نزدیکان تیپ 2 مدل 84 دارن که پدال برقی نداره و سیمی هست اما مشکل تاخیر گاز به ویژه موقع گرفتن کولر داشتن! یک باک سوپر زدن مشکل رفع شد الان هم سوپر نمیزنه بنزین معمولی میزنه با یه مکمل که نمیدونم اسمش چیه و حقیقتش خودمم زیاد بهشون اعنقاد ندارم اما میگه مشکلی نداره و تاخیر گاز حل شده!
    خودم مدت زیادی پارس و 405 داشتم که یکیش 81 بود و دیگری 86 که هیچ کدوم هم پدال برقی ندارن!
    این پارس آخری خیلی هم خرجش کردیم هیچگونه برق دزدی نداره ولی تویه فصل گرم که کولر میگیری بنزین معمولی هم میزنی عملا میشه گاری هرچی گاز میدی هیچ واکنشی نشون نمیده! با بنزین سوپر مشکلش خیلی کم میشه! سوپر بزنم با یه قرص تغریبا تاخیر گاز نداره!
    و همچنین مدتی بود باید استارت رو 3 ثانیه میگرفتم تا روشن میشد! همه کاری روش کردم!کفرمو در آورده بود! حتی به نوع روغن هم حساس شدم! ولی نتیجه نداد تا یه باک سوپر زدم با نیش استارت روشن میشه!
    البته پدال برقی در بیشتر کردن این مشکل موثر هست اما نه اینکه همه مشکلات به این مربوط میشه!
    شب خوش دوستان

12. 2 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اینم انتقال:

البته همونطور که گفتین من منظورم اتحادیه اروپا بود.چونکه درصد زیادی از ماشین هایی که تولید میکنیم اروپایی هستن و یا به نوعی تکنولوژی اروپایی سرچشمه میگیرن منم استاندارد رو گذاشتم رویه اروپا!
    بله خوب. منم به همین دلیل اکتان بنزین از اروپا رو هم گذاشتم که جای شبهه باقی نمونه. اگه خواستی میتونیم در زمینه ی مقایسه ی نوع بنزین کشورهای مختلف بیشتر بحث کنیم....
    اما در کل همیشه باید با خوب ها خودمون رو مقایسه کنیم و خواستار پیشرفت باشیم !
    همونطور که میدونین ایالات متحده بزرگترین مصرف کننده ی بنزین در دنیاست و خودش هم اکثراً پالایش میکنه و وارد کننده نیست و اکتانش رو هم گذاشتم و برابر ایران هستش.
    ضمناً ما از شرکتهای ریلاینس هندی و شرکت فرانسوی توتال، شرکت های سوییسی ویتول و گلنکور و شرکت بریتانیایی بریتیش پترولیوم تا یه سال و نیم قبل بنزین رو از این شرکتها وارد میکردم. همون زمان هم خیلیها میگفتند این بنزین که داریم استفاده میکنیم کیفیتش پایینه!!
    از نزدیکان تیپ 2 مدل 84 دارن که پدال برقی نداره و سیمی هست اما مشکل تاخیر گاز به ویژه موقع گرفتن کولر داشتن! یک باک سوپر زدن مشکل رفع شد الان هم سوپر نمیزنه بنزین معمولی میزنه با یه مکمل که نمیدونم اسمش چیه و حقیقتش خودمم زیاد بهشون اعنقاد ندارم اما میگه مشکلی نداره و تاخیر گاز حل شده!
    خودم مدت زیادی پارس و 405 داشتم .......
    ای دوست عزیز!
    من دو ساعت توضیح دادم که قبلاً.
    طراحی موتور XU7 JP و سه رده از XU9 و سه مدل از XU10 که همگی در فرانسه و بعضیهاش در ایران روی 405 نصب شده و نیز دو نوع از TU3 و نوع TU5 N6A که روی 206 استفاده میشن(البته مدتیه TU5 JP4 L4 روی 405 و.... هم نصب میشه) همگی برای استفاده از بنزین سوپر طراحی شدن نه براساس استفاده از بنزین معمولی و در صورت استفاده از بنزین معمولی دچار همه ی اون مشکلاتی خواهید شد که شما هم خودتون گفتید. پس اشکال از من و شما هستش که بریم داخل باک این ماشینها بنزین معمولی میریزیم و در صورت اینکار باید تبعاتش رو هم قبول کنیم. و مثل شما نباید تقصیر رو گردن کیفیت بنزین انداخت و از از بنزین معمولی هم توقع کارایی بنزین سوپر رو داشت!!

+

هموطور که اگه یه نفر بیاد غلو کنه و بگه بنزین ایران توانایی گذراندن استاندارد فعلی اتحادیه اروپا یعنی Euro IV رو داره نظرش مستند و مستدل نیست (چون بنزین فعلی بازار ما توانایی Euro II رو داره) نقطه ی مقابلش هم نظرات شخصی مثل نظرات شماست و اینم مستدل نیست. افراط و تفریط بالذات نشانه ی اشتباه بودن نظره و خصوصاً اگر مدارکی دال بر اشتباه بودنش هم باشه که دیگه هیچ.
    ببین قبول دارم موتور 206 برایه بنزین سوپر ساخته شده!
    مرحبا. این یه حرف فنی بود.
    الان اکثر کشور ها اکتانشون بالاتر از 90 هست!
    ولی این اشتباه بود. ببین عزیز در اتحادیه ی اروپا بخاطر استانداردهای بسیار سختگیرانه ی محیط زیستی و البته ایالت کالیفرنیا
    بنزین EuroPremium که EuroSuper هم بهش میگن اکتانی بین 90 تا 91 داره. ضمناً اندازه گیری اکتان به دو روش انجام میشه که میانگینش رو در نظر میگیرن که مورد بحث ما نیست ولی نیاز شد اونم توضیح میدم و این عددی که من گفتم همون میانگین MON و RON بود. ولی در مثلاً ایالات متحده و استرالیا و کانادا این عدد برای بنزین regular برابر 87 هست نه طبق ادعای شما بالاتر از 90. اون سوپر یا سوخت E85 هستش که بالاتر از 90 هست.
    اگر بنزین معمولی کیفیت مناسبی داشته باشه نباید ایراداتی مثل تاخیر گاز داشته باشه!
    نه اینطور نیست. ذات پدال برقی که بطور استاندارد کمپانی داره میذاره این تأخیر جزئی رو داره و شما برای رفع اون از پدال 5 سیمه باید استفاده کنین و کارخونه برای صرفه جویی خودش اینکار رو نکرده.
    اما منم با حرف های آقای total_overdose موافقم در مورد کیفیت
    اونجوری همونطوری که توی دو تا پست بالاتر گفتم البته اگه (جسارت نشه بشما) اکثریت عوام جامعه میبنی همین رو میگن. قبلاً هم گفتن این حرف رو هیچ متخصصی دولتی یا خصوصی تابحال تأیید نکرده و متأسفانه مثل گوله برفی که بگردونی بزرگ میشه اینم از طریق یه کلاغ چهل کلاغ شدن بر سر زبون یه عده که اصلاً سواد این رو ندارن که چه ایزومرهایی در بنزین موجوده و زیاد و کم شدن هر نوع چه اثراتی داره مطرح شده و حالا ما که به هر جهت تحصیل کرده تلقی میشیم داریم اینجا تکرارش میکنیم!

+

بیشتر مشکل بدلیل افت چشمگیر فشار هوا در بیشتر شهرهای ایرانه. مثلاً تهران بین 900 تا 1300 متر از سطح دریا ارتفاع داره که این بشدت روی بالا رفتن مصرف و کاهش توان و شتاب و افزایش الاینگی اثر میذاره. در کشورهایی مثل ایران که روی فلات های مرتفع قرار گرفتن فقط باید پرخوران یا سامانه ی VVTi همراه موتور استفاده کرد تا مشکل حل شه و گرنه هیچ راه دیگه ای نداره و شما بنزین از اروپا و امریکا هم وارد کنی همینه که هست. البته تازگی آقایون خودروسازان دوزاریشون افتاده و دارن موتور سوپرشارژر دار طراحی میکنن.....

مدیرعامل شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران:
    کیفیت بنزین داخلی فراتر از بنزین وارداتی است

به گزارش شانا، علیرضا ضیغمی افزایش آلودگی هوای تهران به دلیل تولید و توزیع بنزین غیراستاندارد در مجتمع‌های پتروشیمی ایران را فرافکنی و دروغ بزرگ رسانه‌های بیگانه اعلام کرد.

وی افزود: با افزایش تولید روزانه 10میلیون لیتر بنزین در پالایشگاه‌های نفت کشور تا پایان سال جاری، تولید این فرآورده نفتی در مجتمع‌های پتروشیمی‌به حداقل یا صفر خواهد رسید.

ضیغمی ‌با اشاره به تشکیل ستادهای مشترک میان پیمانکاران، مشاوران و بهره‌برداران طرح‌های افزایش تولید بنزین و سایر فرآورده‌های نفتی در پالایشگاه‌های نفتی کشور، گفت: با تلاش متخصصان صنعت نفت، این طرح‌ها در دهه فجر امسال به بهره برداری خواهد رسید.

ضیغمی‌تصریح کرد: در 22 بهمن امسال بخشی از طرح‌های افزایش تولید فرآورده‌های نفتی در پالایشگاه‌های آبادان، شازند اراک و تهران به بهره‌برداری می‌رسد، همچنین طرح‌های توسعه پالایشگاه‌های تبریز، لاوان، بندرعباس و اصفهان، به ترتیب از سه ماه نخست سال 90 تا پایان سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

معاون وزیر نفت با بیان این که با بهره برداری از طرح افزایش ظرفیت و ارتقای کیفیت فرآورده‌های پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند ظرفیت تولید بنزین این پالایشگاه به روزانه 16 میلیون لیتر می‌رسد، افزود: ظرفیت تولید بنزین پالایشگاه اراک با بهره برداری از فاز نخست طرح افزایش ظرفیت تا بهمن ماه امسال، با روزانه دو میلیون لیتر افزایش به روزانه 6 میلیون لیتر می‌رسد.

ضیغمی‌افزود: همچنین با بهره‌برداری از فاز دوم این طرح در سه ماه نخست سال آینده، ظرفیت تولید بنزین پالایشگاه اراک با افزایش روزانه 9 میلیون و 200 هزار لیتری به روزانه 16 میلیون لیتر خواهد رسید.

وی با بیان این که هیچ گونه مشکلی در تامین بنزین مورد نیاز کشور وجود ندارد، افزود: روزانه 45 میلیون لیتر بنزین در پالایشگاه‌های کشور تولید و روزانه حدود 62 میلیون لیتر بنزین در کشور مصرف می‌شود که برای جبران این کسری، هم اکنون بخشی از بنزین مورد نیاز کشور در مجتمع‌های پتروشیمی‌تولید می‌شود.

معاون وزیر نفت تصریح کرد: با توجه به افزایش مصرف بنزین کشور در ماه‌های شهریور و مهر امسال روزانه به صورت میانگین 15 میلیون لیتر بنزین از مجتمع‌های پتروشیمی ‌تحویل گرفته شد که‌این میزان در ماه جاری همزمان با کاهش مصرف بنزین در کشور کاهش یافت.

ضیغمی‌تاکید کرد: هماهنگی لازم میان شرکت ملی پالایش و پخش و پتروشیمی‌برای تامین بنزین مورد نیاز کشور وجود دارد و ذخایر بنزین کشور به‌اندازه کافی است.

وی با بیان این که هم اکنون بنزین تولیدی از چهار مجتمع پتروشیمی‌برای ترکیب با بنزین تولید داخل به پالایشگاه‌های کشور منتقل می‌شود، افزود: به دستور وزیر نفت مقرر شد هر زمان که پالایشگاه‌های کشور به بنزین تولیدی در مجتمع‌های پتروشیمی‌نیاز نداشته باشند، صادرات این فرآورده از این مجتمع‌ها از سرگرفته شود.
    وجود جرم و آب و هر جسم خارجی به مخازن انتقال و ذخیره مربوطه نه به خود بنزین. حتی زمان بنزین زدن رو هم اگر رعایت نکنی و مثلاً بعد از تخلیه ی تانکر بنزین بزنی بیشتر دچار رسوب داخل باک میشی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    من کاردانى پتروشىمى دارم و کاراموزى در پالاىشگاه اصفهان تو واحد بنزىن سازى بودم
    ببنىد اصولا پالاىشگاه چند مدل بنزىن داره ىکى بنزىن با اکتان96-98 هست که همش خوراک پتروشىمى هست و بنزىن بعدى سوخت جت هست بعدىشم اىن بنزىن خودمون هست که از طرىق اىزوکاکس که خودش ىه بحث تخصصى هست درست مىشه و تنها فرقش اىنه که اىن بنزىن اکتانش حدود75 هست و با تصفىه ازش اون بنزىنا بدست مىاد و بدلىل ابنکه اکتان مقدار ترکىبات اروماتىک ىا همون زنجىره اى در بنزىن هست رو مىگن اگه شما بنزىن با اکتان کم رو با اکتتن بالا مخلوط کنىد بنزىن با اکتان جدىد دارىد و در پالاىشگاه هم چون مقدار مورد نىاز پتروشىمى مشخص هست مىان بنزىن با اکتان75 رو در مخازن ذخىره مىکردن و بعد بنزىن سوپر بهش اضافه مىکنن که اکتانش به حدود 83-4 برسه و بنزىن سوپر هم اکتانش حدود 87-89 هست که در بعضى مواقع مثل روزى که ما بودىم ىکى از کوره هاى مرکز مشکل پىدا کرد و گازوىىل به ىکى از مخازن رسىده بود حالا کل وخزن مسموم شده بود بعد کل واحد تعطىل شد تا درست کنن ولى ما نفهمىدىم اون مخزن رو چىکار کردن

Sent from my GT-I9100

15. 2 کاربر از SER KHAFAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    هر کجا میخواهم باشم باشم اسمان مال من است !!

پيش فرض

سلام کسی میدونه وقتی چراغ زرد بنزین 405 روشن میشه تو رنج جاده و شهری چه مسافتی رو تا تموم شدن کامل بنزین میتونه طی کنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •