حالا مرغ جان یک شات از این بازیت بزار
حالا مرغ جان یک شات از این بازیت بزار
این که مرغ نیست مرگه...
---------- Post added at 08:57 AM ---------- Previous post was at 08:54 AM ----------
آقا مرگه حالا این بازی رو ساختین یعنی اصلا شروع کردین یا تو مرحله ی طراحی داستانین هنوز.؟
فکر کنم فقط داستانه![]()
یه چی تو مایه های دویل می کرای
اما با این تفاوت که ماموریت می گیری می ری شیاطین رو شکار می کنی
(مثل خود دانته)
محیطشم یه شهر ویران شده ست مثل محیط شهر DMC3
راست می گه همش داستانه ولی ذلاریم فکری برای بازیش با یه گروه 10 نفره می کنیم
Man Adam Enteghad Paziriam
PAS DAR BARAYE BAZI BLADE MAN NAZAR BEDID CHI KAR KONAM BEHTAR SHE
BEBAKSHID FARSI NADARAM
شما بهتره شروع به ساختش کنی تا برای طراحی مراحل و بقیه ی چیزا بقیه نظر بدن . فعلا به نظر داستان کامله.
نیست؟
تو چی نظر میخوای ؟
حداقل یه شاتی من که می خوام بازی بسازم یک دو هفته می گذارم یک شات درست می کنم بعد می خوام نظر بدن
نکنه چاخانه. مرغ های چاق همیشه تو کارتونا یه مشت پرنده ی بدبو و دروغگوند. البته منظورم شما نیست مرغ عزیز.
آقا من اگه بازیساز شدم دوست دارم بازی زیر رو خودم با چند نفر دیگه بسازم
روش هم فکر کردم جالب میشه
اسکندر مقدونی به ایران حمله میکنه و همه جا رو به نابودی می کشونه بعد داریوش سوم می بینه که فرماندهانش خائن هستند و در جنگ پیروز نمیشه شمشیر داریوش اول و تاج شاهی (مثلا یک چیز گرانبها که با اون بتونه بر جنگ ها پیروز بشه)
به دست یکی از با اعتماد ترین افرادش می ده و اون فرد هم تصمیم میگیره که با این شمشیر به جنگ نیرو های اسکندر و فرماندهانش بره که طی اینها جریاناتی اتفاق میفته و وقتی که نیروهای اسکندر متوجه میشن که شمشیر داریوش دست اون جوان هستش تمام نیروهاشون رو بسیج میکنن برای گرفتن شمشیر
البته یکمی با شاهزاده ایرانی شبیه میشه ولی اگه روش کار بشه جالب میشه
موتور بازی :unreal engine 3 یا ogre
برای خلق تصاویر و کارکتر ها:zbrush یا مایا
اگه نظری هست بگین
میتونیم اسم اون جوان رو آریو برزن بذاریمیا هر چیزی
سلاح ها هم فقط شمشیر
ما میتونیم برای شمشیر داریوش اول قدرت های فوق بشری قرار بدیم نه مثل شاهزاده ایرانی قدرتهاشو با توجه به بازی انتخاب میکنیم و در ضمن در طول بازی این طور نباید باشه که با یه ضربه تمام دشمنان از پا در بیان بلکه گیم پلی باید قوی و سختی بازی هم زیاد باشه
و از همه مهتر گرافیک
کنسول هم اول pc بعدش xbox ,ps3
مسیقی بازی اینجا من سراغ ندارم ولی باید هیجا آور باشه
اسم بازی رو یادم رفت اسمش رو میشه گذاشت آریو برزن یا بازگشت امپراطوری (این جالب تره)
Last edited by mohsen_33; 28-05-2010 at 10:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)