ایا شما منبعی برای این حرفتون دارین؟
چون سیستم عامل ان8 با تمام گوشی های نوکیا فرق داره!
ویواز؟
ان 8؟
ایا شما منبعی برای این حرفتون دارین؟
چون سیستم عامل ان8 با تمام گوشی های نوکیا فرق داره!
کسی اطلاع داره صدای گوشی منو هست یا استریو ؟
منو.......................
دوست خوبم اگه بخوای از اولویت هات شروع کنم باید بگم vivaz باتری نسبتا قوی تری داره
باتری ویواز : Standard battery, Li-Po 1200 mAh
باتری ان8: Standard battery, Li-Po 1200 mAh (BL-4D
فرق این دو باتری چیزی حدود 2 ساعت هست.
در مورد صدای هندزفری نمی تونم نظری بدم
اما در مورد دوربین مسلما n8 بهتره
اما بریم سراغ بقیه فاکتور ها که اون ها هم مهم اند:
طراحی لوکسی نسبت به vivaz نداره:
بعد از اون وزن گوشی vivaz بسیار کمتر از n8 است.97 -135 گرم
سرعت پردازنده vivaz نسبت به n8 بیشتره____من که به شخصه اطلاعاتی از این سیستم عامل ندارم Symbian ^3 OS سیستم عامل ویواز سیمبین سری60 5جمین ویرایشش هم هست که عالی نباشه خوب رو هستش اکثر برنامه ها روش جواب میده.
از لحاظ حافظه داخلی n8 خیلی بهتره 16gb و در یک سری موارد دیگه هم که چنان مهم هم نیستند سرتره
جمع بندی سرتو درد نیارم n8 بخاطر دوربین 12 و حفظه 16 قیمتش با گارانتی حتما حول حوش 600000 تومان میچرخه شک نکن.
شمام بودجتون گفتید کمتر از این مقداره پس بهتره همون vivaz رو تهیه کنید.
ولی اگه بودجه روافزایش بدین n8 به سرفه تره.
Last edited by Magic_Trick; 09-06-2010 at 00:04.
داره کم کم از این گوشی با صدای کمش خوشم میاد چون آرزو گوشی صفحه بزرگ رو داشتم ارژش داره منتظر بمونم یا x6 بگیرم چون صدای اسپیکر هم مهمه واسم /؟
اگه می خوای واسه N8 واستی یک دفعه صبر کن که N9 بیاد.تازه صفحه کلید هم داره و صفحه ش SUPER AMOLED هست.در کل این نوکیا از قبل کلی تبلیغ می کنه وقتی که می خواد بده بیرون کلی گوشی بهتر ازش از شرکت های دیگه زدن بیرون.مثلا تا این در سال 2011 N9 رو بده بیرون سامی از تکنولوژی ULTRA SUPER AMOLED استفاده می کنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hoha881; 16-06-2010 at 11:29.
من تونی الان یه گوشی بگیری تا سال دیگه داشته باشی بعد بری ان 8 بگیری.اون موقع ان 8 افت قیمتشو هم کرده.
البته اگه من بودم ویواز نمیگرفتم.کلا توی سیمبین ها فقط نوکیا خوبه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)