تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 45

نام تاپيک: بهترین انتخاب با 15-16 تومن از l90- سمندlx- پژو206 sd

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

امیر جان خودش میگه من بعد از چند باری که انجام دادیم این کلیپ رو گرفتم !!!
    رینگ و لاستیک هم عوض نکرده !!!
    ولی من بهت پیشنهاد میکنم یه بار پشت EF7 بشینی و شتابش رو ببینی !!! حاضرم شرط ببندم نه تنها 206 ( مدل SD ) بلکه خیلی از ماشینای زیر 20 تومن هم شتابش رو ندارن !!!
    منم حاضرم شرط ببندم که یه 405 مدل 84 راحت میگیرتش
    بازم میگم SD خیلی کند شتاب گیری میکنه مخصوصا توی دنده 2
    حتما یه مشکلی یا مشکلاتی داره

2. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

البته من یه چیزی رو هم بگم موتور tu5 کلا به بنزین سوپر خیلی حساس هستش و با بنزین معمولی اصلاسازگارینداره این خودش خیلی تاثیر داره فکر کنم علاوه بر اینایی که امیر میگه از بنزین هم باشه
    در ضمن محمد جان نمیدونم چه طور بگم اما من خودم با اردی (معمولی) پارسال بود که حال یه 206 تیپ دو رو گرفتم!البته مسیر سرپایینی بود و من تا 165 کیلو متر راحت شتاب گرفتم ! این عامل نمیشه که بگیم اردی از 206 پرشتاب تره خوب دلایلی هم وجود داره...
    هیچ وقت ایران خودرو شتاب ماشینی اونم سمند رو تو سایت اصلیش کم نمیگه شاید زیاد بگه اما دیگه کم نمیگه!
    به قول امیر به این کلیپ ها زیاد اطمینان نکن!

4. 2 کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم حاضرم شرط ببندم که یه 405 مدل 84 راحت میگیرتش
    حتما یه مشکلی یا مشکلاتی داره
    نه دیگه امیر جون نداشتیم . 405 دیگه ... منم حاضرم شرط ببندم EF7 میخورش !!!! اگه مسیرت به لرستان میخوره بگو تا به پسر عموم بگم بری پیشش با 405 مدل 84 مقایسش کنی !!!
    البته من یه چیزی رو هم بگم موتور tu5 کلا به بنزین سوپر خیلی حساس هستش و با بنزین معمولی اصلاسازگارینداره این خودش خیلی تاثیر داره فکر کنم علاوه بر اینایی که امیر میگه از بنزین هم باشه
    در ضمن محمد جان نمیدونم چه طور بگم اما من خودم با اردی (معمولی) پارسال بود که حال یه 206 تیپ دو رو گرفتم!البته مسیر سرپایینی بود و من تا 165 کیلو متر راحت شتاب گرفتم ! این عامل نمیشه که بگیم اردی از 206 پرشتاب تره خوب دلایلی هم وجود داره...
    هیچ وقت ایران خودرو شتاب ماشینی اونم سمند رو تو سایت اصلیش کم نمیگه شاید زیاد بگه اما دیگه کم نمیگه!
    به قول امیر به این کلیپ ها زیاد اطمینان نکن!
    داداش فرشاد بازم میگم اطلاعات ایرانخودرو غلطه !!! اونم واسه سمند !!! به عنوان مثال یه سر به لینک سمند ال ایکس با موتور TU5 بزن . این ماشین موتورش با پژو 206 مدل V8 یکیه و ECU اون مدل 7.4.4 هستش . یعنی دقیقا عین تیپ 5 . خوب این ماشین 110 اسب نیرو تولید میکنه ولی سایت ایرانخودرو زده 104 اسب !!!
    بازم میگم اگه تونستی یه بار پشت EF7 بشین و خودت تستش کن !!!

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اطلاعات ایرانخودرو غلطه !!! اونم واسه سمند !!!
    باشه قبول.
    البته به کلیپ هم چندین بار به دقت نگاه کردم علاوه براین که دنده 1 رو خوب پر نمیکنه و با عجله به دو تعویض میکنه هنوز بیش از 12 ثانیه گذشته بود که سرعتش روی 90 بود!!!! و خیلی اهسته امپر بالا میرفت که این کار یا از عمد بود و یا ماشبن مشکل اساسی داشت!!! بگذریم نمیخوام زیاد در این مورد بحث بشه رو این موضوع حتما تحقیق میکنم.
    در ضمن به گفته ی خود شما صفر تا صد سمند EF7 چقدره؟
    Last edited by farshad bugatti; 21-05-2010 at 08:25.

7. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

نه دیگه امیر جون نداشتیم . 405 دیگه ... منم حاضرم شرط ببندم EF7 میخورش !!!! اگه مسیرت به لرستان میخوره بگو تا به پسر عموم بگم بری پیشش با 405 مدل 84 مقایسش کنی !!!

داداش فرشاد بازم میگم اطلاعات ایرانخودرو غلطه !!! اونم واسه سمند !!! به عنوان مثال یه سر به لینک سمند ال ایکس با موتور TU5 بزن . این ماشین موتورش با پژو 206 مدل V8 یکیه و ECU اون مدل 7.4.4 هستش . یعنی دقیقا عین تیپ 5 . خوب این ماشین 110 اسب نیرو تولید میکنه ولی سایت ایرانخودرو زده 104 اسب !!!
    بازم میگم اگه تونستی یه بار پشت EF7 بشین و خودت تستش کن !!!
    بحث لرستان حیف که 405 ماله خودم نیست وگرنه میدونی که برای من تا حدودی نزدیکه که تا لرستان بیام
    بحث TU5 رو وسط کشیدی
    من یه سوال ازت میپرسم
    سیستم مکش هوا و اگزاست(تخلیه دود) سمند TU5 با 206 TU5 یکیه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باشه قبول.
    البته به کلیپ هم چندین بار به دقت نگاه کردم علاوه براین که دنده 1 رو خوب پر نمیکنه و با عجله به دو تعویض میکنه هنوز بیش از 12 ثانیه گذشته بود که سرعتش روی 90 بود!!!! و خیلی اهسته امپر بالا میرفت که این کار یا از عمد بود و یا ماشبن مشکل اساسی داشت!!! بگذریم نمیخوام زیاد در این مورد بحث بشه رو این موضوعحتاما تحقیق میکنم.
    در ضمن به گفته ی خود شما صفر تا صد سمند EF7 چقدره؟
    راستش من 0 تا 100 رو اندازه نگرفتم و نمیتونم اندازه بگیرم !! چون حساب کردن 0 تا 100 نیاز به دستگاه داره ما هم اون دستگاه هارو نداریم !!!
    بحث لرستان حیف که 405 ماله خودم نیست وگرنه میدونی که برای من تا حدودی نزدیکه که تا لرستان بیام
    بحث TU5 رو وسط کشیدی
    من یه سوال ازت میپرسم
    سیستم مکش هوا و اگزاست(تخلیه دود) سمند TU5 با 206 TU5 یکیه؟
    امیر نگاه کن دیگه داری گیر میدی !!! آخه مگه من چی گفتم که تو کشیدی به سیستم مکش هوا و ... ؟؟؟
    راستی تو لرستان بیا اگه خودم بودم 405 ش رو هم از بنگاه عموم واست جور میکنم !!!

10. این کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

راستش من 0 تا 100 رو اندازه نگرفتم و نمیتونم اندازه بگیرم !! چون حساب کردن 0 تا 100 نیاز به دستگاه داره ما هم اون دستگاه هارو نداریم !!!

امیر نگاه کن دیگه داری گیر میدی !!! آخه مگه من چی گفتم که تو کشیدی به سیستم مکش هوا و ... ؟؟؟
    راستی تو لرستان بیا اگه خودم بودم 405 ش رو هم از بنگاه عموم واست جور میکنم !!!
    آخه محمد تو میگی TU5 روی 206 110 اسب میده و روی سمند 104 اسب و این اشتباه از طرف ایرانخودرو یی هاست
    خود این اسب ها به سیستم تخلیه و مکش هوا بستگی داره دیگه
    شاید مکش هوا و تخلیه توی سمند از 206 ضعیف تر باشه که باعث این افت قدرت میشه
    همین
    البته من یه عکس از یکی از نمایندگی های ایرانخودرو گرفته بودم که مشخصات 2 تا موتور TU5 بود که اگه درست یادم باشه فرقشون فقط توی ضریب تراکم موتور بود
    محمد همین ضریب تراکم هم خودش میتونه افت قدرت یا افزایشش رو به همراه داشته باشه

12. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میدونم داداش !!! یکی از بچه های پی هالز که سمند TU5 گرفته بود برده بودش زیر دستگاه داینو ( اگه درست گفته باشم ) دقیقا 110 اسب قدرتش بوده !!!

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

میدونم داداش !!! یکی از بچه های پی هالز که سمند TU5 گرفته بود برده بودش زیر دستگاه داینو ( اگه درست گفته باشم ) دقیقا 110 اسب قدرتش بوده !!!
    برای خودش کشک گفته و خواب دیده
    تو چرا باور میکنی؟
    اگه اشتباه نکنم ماشین وقتی میره روی تست داینو قدرت ماشین رو نشون نمیده
    بلکه قدرتی که روی چرخ ها میره رو نشون میده

15. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمیدونم دیگه راست و دروغش پای خودش !!
    من اگه یه روز به عمرم مونده باشه باید تمام ماشینای ایرانخودرو رو تست کنم ببینم قدرتشون چنده !!!

17. 2 کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •