از هرچی 6.8 خونه خالتورام میگیره
از هرچی 6.8 خونه خالتورام میگیره
2 تا حالت داره ؟
یا از عشق و احساس چیزی نمیدونی .....
یا از اون هایی هستی که خوانندش بعد مدت ها آلبوم داده و آبروریزی کرده .....و دیده یه خواننده بدون پارتی . تبلیغ و مجوز همه رو کنسل کرده و بهترین آلبوم سال رو داده .....
![]()
"" همین.
رامین جان شما سخت نگیر بالاخره هر کی یه نظر خاصی داره و قابل احترام هست ..
یا اینکه کلا از سبک مورد نظر خوششون نمیاد ....
درسته خودمم پست دادم ولی این تاپیک ها بی محتوا هستش و هیچ بار محتوایی خاصی نداره مدیرا یه کاریش بکنن ممنون میشم !
خداییش تاپیک بی محتوایی هستش..... .
ولی خوب نظرمو میگم: ساسی مانکن و دار و دستش(که نزدیک به 100 تا خواننده ای میشه)-خراطها...از این دوتا متنفرم بقیه رو خوشم نمیاد........... .
حالا باز لااقل خراطها یه اصولی داره کارش ولی ساسی ......... .
راستی خود 6*8 که بد نیس یا قرار نیس همه آهنگهای 6*8 مثه آهنگهای ساسی باشن خیلی از آهنگهای خود داریوش 6*8 هستش ولی با تمپو و سرعتی کمتر........ .
با همون یوزر بیا صحبت کنیم .....
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------
دوست من سخت نمیگیرم .... الان دیدم 3. 4 نفر گفتن مجید خراطها ولی خیلی خیلی واسم جالب بود همه بدون دلیل .....و فقط معلوم میشه به خاطر این که بدون اون کارهایی که بالا گفتم بهترین آلبوم سال رو داد خیلی ها ناراحتن که چرا فلان خواننده که بعد 4 سال آلبوم داده خراب کرده و خراطها بهترین ؟!
خدایا شکرت آرزوی این روز رو داشتم که مجید خراطها همه رو بزنه زمین .البته تو این راه چند تا دشمن هم پیدا میشه .
که مثل علف هرز میرن کنار . سلطان پاپ ایران استاد خراطها .
در مورد از چه کسی هم متنفرید ؟ با احترام به طرفداراش اسم نمیبرم .![]()
کاش اسم خراطها رو هم میزاشتید .
منم از خراطها متنفرم . فقط ناله میکنه . خواننده نیستش .
از ساسی هم بدم میاد .
به خاطر شما نمیشد گذاشت !
رکورد دانلود موزیک و نمره در بین سایت های ایرانی .........
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
این تاپیک باعث میشه بین دوستان بحث پیش بیاد و اصلا خوب نیست
ولی خب هر خواننده یک سبک خاص خودش رو داره و فکر میکنه خوب میخونه البته من نمیگم بد میخونه
شاید بعضی ها بگن تنفر کلمه صحیحی نیست ولی خب من از ساسی مانکن متنفرم
میدونید چرا؟
چون نمیخونه به نظر من داره ملت رو دست میندازه!!!!
آهنگهاش حالت طنز داره و میدونید که هدف طنز چیه؟!ولی این به قول خودش که یک جا خوندم میخواد دل مردم رو شاد کنه!!!شاید به درد مجلس عروسی بخوره!!!
البته ببخشید با اجازه طرفدارن مجید خراطها....از مجید خراطها خوشم نمیاد.
به گذشته موسیقی ایران مراجعه کنید متوجه دلیلش میشید.
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)