تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 55

نام تاپيک: 5870 یا 5850

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هم برای کسی میخوام 5850 بخرم ولی قبلش میخوام مطوئن بشم که به راحتی میتونه کلاکها رو به 5870 برسونه
    دوستانی که 5850 دارن اگر میتونن توی این فرکانسها پایدار استفاده کنن لطفا چندتا شات برامون بذارن که با خیال راحت بشه براش خرید.
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب یک چیزی که هست اینه که حتی اگه کلاکها به 5870 برسه باز هم فکر نکنم به قدرت اون برسه

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

5850 درسته که 160 استریم پروسسور کمتر از 5870 داره ولی توی تستهایی که خوندم با رسوندن کلاکها در حد 5870 اختلافشون خیلی خیلی ناچیز میشه
    اگر خواستید بنچمارکهاش رو براتون میذارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AMIRICE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اینو قبول دارم که اگه کلاکها رو به حد 5870 برسونیم چیزی درحد 2% اختلاف دارن
    اما اینکه بدون خنک کننده بشه کلاکها رو به اون حد رسوند جای بسی تعجبه!

که من امروز تست میکنم نتیجشو براتون میزارم

پروفشنال xzero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    SikTiR AbAd

پيش فرض

من خودم msi 5850 دارم که خودش اور شده هست core clock 765 و mem clock 1125 اما به هیچ وجه 5 تا 10 تا هم نمیشه هیچکدومو اور کرد !!!
    من نمیدونم جنابluches چطور تا اون حد اور کردن و پایدار هم هست !
    نمیدونم شاید sapphire میشه msi نمیشه !!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه AMIRICE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من خودم msi 5850 دارم که خودش اور شده هست core clock 765 و mem clock 1125 اما به هیچ وجه 5 تا 10 تا هم نمیشه هیچکدومو اور کرد !!!
    من نمیدونم جنابluches چطور تا اون حد اور کردن و پایدار هم هست !
    نمیدونم شاید sapphire میشه msi نمیشه !!!!
    دوست عزیز اینکه اور میشه شکی نیست
    ماله شمارو نمیدونم چرا از این بیشتر نمیشه

اما ماله من با خود ATI OverDrive خیلی راحت بدون افزایش ولتاج به core clock 775 و mem clock 1125 میرسه

بدون نیاز به afterburner

پروفشنال xzero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    SikTiR AbAd

پيش فرض

دوست عزیز اینکه اور میشه شکی نیست
    ماله شمارو نمیدونم چرا از این بیشتر نمیشه

اما ماله من با خود ATI OverDrive خیلی راحت بدون افزایش ولتاج به core clock 775 و mem clock 1125 میرسه

بدون نیاز به afterburner

خب برای منم بدون افزایش ولتاز تا همین حدود اور شده هست CORE CLOCK:765 و MEM CLOCK:1125
    اون CORE CLOCK هم برای من تا همون 775 شما میرسه
    من منظورم بیشتر از این اعداد مذکور بود که اور نمیشه !

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

کامنت های جالبی دادین دوستان..... مشخصه در بیشتر مواقع دوستان بدون اطلاعات قبلی سعی در اور کارت دارن که مسلما خیلی زود به بن بست خواهند خورد.شما قبل از اینکه قصد اورکلاک داسته باشی باید چندین مقاله و Review راجع به اون کارت گرافیک بخونی که به راحتی به شما میگه کارتتون چه میزان overclock potential داره .

اگه لینکهایی که صفحه قبل رو دیده باشید خواهید دید که اینها حرفای اثبات شده توسط سایتهای تست سخت افزار است و نه حرفای شخص بنده. من در زمینه اور کردن کارتهای سری 5000 بیشتر از 50 تا review. مقاله و Topic در سایتهای معتبر خوندم و خودم شخصا تست هم کردم.بدون شک بین میزان اطلاعات و تجربه من و کسی که از اورکلاک گرافیگ چیز زیادی نمیدونه تفاوت وجود داره. اگر شما اطلاعتت رو در مورد اور زیاد نکنی و نحوه اور کردن اصولی کارتهای گرافیک رو یاد نگیری پر واضح که اور هم نمیتونی بکنی.

اینم 1 شات از اور کارت خودم در ولتاژ پیش فرض.
    این جا اور من 1175-870 است که دوستان که با اور کارت گرافیک اشنایی دارن میدونن که تاثیر اور هسته از مموری بشتر است. بنابراین من به جای اور 850-1200 (فرکانس 5870)سعی در رسیدن به اور بالاتر رو هسته داشتم که بالاترین اورم رو ولتاژ پیش فرض شد 1175-870 که 20 مگاهرتز از فرکانس هسته 5870 نیر بشتر ست.اتو بنچمارکهایی که گرفتم امار اور 1175-870 بین 3-4% از اور 850-1200 بالاتر بود.
    -این اور با کولر معمولی خود کارت انجام شده.
    -به شمارهای highlight شده توجه کنید. کارت من هم 5850 ساپفایر برد مرجع است.
    -دوباره میگم اگر کسی قصد اور داره 2 چیز باید داشته باشه : 1. صبر و تحمل زیاد 2. اطلاعات زیاد

تست با Furmark -MSAA 8x انجام شد که ظرف 3دقیقه کارت رو به بالاترین دماش میرسونه و ار هر گیمی و برنامه گرافیک یبیشتر کارت رو تحت فشار میزاره
    در صورت ناپایدار بودن کارت بعد از حدود 1 دقیقه شما بروی دسکتاپ Artifact خواهید دید و یا PC ممکنه کامل هنک کنه و یا رست بشه .
    من با این اور 5 ساعت battlefield:bad company 2 بازی کردم تو دارکت ایکس 11 و با بالاترین جرئیات بازی کردم که با این اور حدود 10-12 بهبود فریم داشتم که 1 چیزی نزدیک 15% افزایش کارایی میشه.
    Last edited by luches; 07-06-2010 at 01:10.

9. 2 کاربر از luches بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای اور از چه برنامه ای استفاده میکنید؟
    تست پایداریتون چند دقیقه بود؟بیشترین دمای کارتتون توی فول لود چند بود؟
    ممنون

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

در حال حاضر بهترین نرم افزار جهت اور کارت گرافیک MSI Afterburner است که هم امکان افزایش ولتاژ دارد (در صورتی که خود کارت این قابلیت رو داشته باشه) و هم امکان customize سرعت فن کارت رو در به شما میدهد. همون طور که میبینید من برای تست دما از furmark استفاده کردم با MSAA رو 8 که دیگه واقعا کارت رو زیر سنگین ترین فشار ممکنه میزاره و 3 دقیقه هم کافیه که حداکثر دمای کارت رو بگیری(من حدود 5 دقیقه گذاشتم بره). به عکس نگاه کنید میبیند از 70 دما بالاتر نرفت (هیچ گیمی اینقدر رو کارت فشار نیمیاره)

ولی اینجا 1 چیزی که هست اینکه که این برنامها ملاک خوبی برای Real-wrold Performance نستند چون همون طور گه گفتم هیچ گیمی به اندازه این برنامه ها کارت رو تحت فشار نمیزاره در حالیکه که استفاده اصلی شما گیم است بنابراین من با هر دو تست کردم.

1. 30 دقیقه تست گرافیک برنامه OCCT همراه Error Scan که بعد از 30 دقیقه Error Scan میزانش 0 بود و 100% پایدار.

2.برای Real-world Performance من 5 ساعت Battlefield:Bad company 2 رو تو بالاترین جرئیات همراه با AA:8 AF:16 و DirectX 11بازی کردم بدون کرش و یا هنگ و یا Artifact

نکته: (نکته که در مورد همه اورها باید رعایت شه)شما باید بدونی رنج معمول اورکلاک برای کارت گرافیکی که داری چقدره که اینم فقط از طریق خوندن Review میفهمی. اگر همین جوری 1 اوری بکنی (بیش از توانایی کارتت) و بری 5 ساعت 1 گیم سنگین بازی کنی اولش چیزی نشون نمیده ولی 1 هفته بعد دیدی سیستم بالا نمیاد و کارتت سوخه. برای همین من رو داشتن اطلاعات کافی اینقدر مانوور میدم میگم اور باید اصولی باشه و از قبل بدونی داری چی کار میکنی.
    مثال همین 5850 90% میتونن به راحتی تا 850-1200 اورش کنن که توسط 100 ها سایت و همچنین هزاران user ثابت شده پس شما میتونی با خیال راحت تو همن رنج تست کنی تا به نتیجه مورد نظرت برسی.
    Last edited by luches; 07-06-2010 at 04:01.

12. 3 کاربر از luches بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •