خوب شما قرار نیست که بشینی فیلم ببینی شما میتونی یک کلیپ با کیفیت DVD رو تو گوشیت ببینی یک رم 8 گیگ هم بخر حالشو ببر کلا من واسه پخش کلیپ میگم نه پخش فیلم
حالا باز هم خود دانید
خوب شما قرار نیست که بشینی فیلم ببینی شما میتونی یک کلیپ با کیفیت DVD رو تو گوشیت ببینی یک رم 8 گیگ هم بخر حالشو ببر کلا من واسه پخش کلیپ میگم نه پخش فیلم
حالا باز هم خود دانید
اشتباه شما و بسياري از دوستان اينه كه دقت نميكنيد كه Arena داراي شتاب دهنده گرافيكي AMD هستش كه به كمك CPU مياد و جت شتابدهنده گرافيكي نداره.
به خاطر همين هستش كه هيچ تفاوت محسوسي بين سرعت Arena و Jet ديده نميشه.
ممنون كه توي بحث مشاركت ميكنيد.
Arena توي پخش دايويكس محدوديت رزولوشن داره ولي توي پخش MP4 محدوديت رزولوشن مثل دايويكس رو نداره.
ميشه كليپهاي DVD رو به MP4 تبديل كرد و ريخت توي گوشي.
من یه سوال دارم مثلا شما میتونی MP4 با رزولیشن 480*640 تو آرنا بریزی تا پخش بشه ؟
من فکر نمیکنم اصل فرمت نیست بلکه اون رزولیشن بالا هست
اگر اینجوری باشه واقعا هر دو معرکه هستند
مطمئی؟اشتباه شما و بسياري از دوستان اينه كه دقت نميكنيد كه Arena داراي شتاب دهنده گرافيكي AMD هستش كه به كمك CPU مياد و جت شتابدهنده گرافيكي نداره.
به خاطر همين هستش كه هيچ تفاوت محسوسي بين سرعت Arena و Jet ديده نميشه.
میشه لینک بدی؟
مطمئنین آرنا محدودیت رزولوشن divx داره ؟؟؟
آخه من که رنوار دارم الان avi و DIVX رو بدون CONVERT با رزولوشن 720*480 میریزم،خیلی هم راحت تا حجم 1.2 گیگ رو باهاش دیدم
تو اينترنت اگه بگردي ميتوني پيدا كني ولي چرا راه دور بريم ، توي همين انجمن خودمون هم هست. ببينيند.
اگه اشتباه نكنم توي CNET ديدم كه MP4 رو با روزلوشن بالا پخش ميكنه.
توي AVSForum هم بچه ها به اين نتيجه رسيده بودن كه اگه فايل رو به MP4 تبديل كني ، مشكلي در رزولوشن نيست.
مثلا اين پست
با نرم افزارهاي مختلفي هم ميشه اين كارو كرد مثل Xilisoftکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته براي اطمينان ميتونيد از بچه هايي كه آرنا دارن توي انجمن خود آرنا اين مساله رو ازشون بخواين ، تا تست كنن.
من تاپيك Samsung Jet رو كاملا خوندم.
اشكالات سامسونگ جت رو بر اساس گفته هاي بچه هاي اونجا مينويسم.
=====================================
1- مديريت فايليش بسيار بده .
فرض كن من 800 تا عكس توي گوشي ريختم . دارم عكسا رو به دوستم نشون ميدم.
دوستم از يكي از عكسها خوشش مياد و ميگه برام با بلوتوث بفرست.
اونوقت بايد برم توي Send و دوباره بايد بيام توي 800 فايل رو بگردم تا به اون فايل برسم!!!
اين قضيه در مورد مسايلي مثل delete و.... هم وجود داره !
2- تعداد SMS هاي دريافتي محدود هستش !
3- تايپ فارسي بسيار دردسر ساز و وحشتناكه.
كسايي كه حتي گوشيهاي ديگه از سامسونگ رو دارن ميفهمن كه چي ميگم.
4- reset شدن بعضي از تنظيمات مثل آلارم و ..... در صورت وصل شدن گوشي به كامپيوتر !
5- كند شدن گالري در صورتي كه اطلاعات زيادي توش ريخته بشه
6- حساسيت زياد شتاب سنج هنگام كار با گالري
مثلا گوشي دستتون هست . يه عكس رو داريد نگاه ميكنيد. اگه دوستتون بخواد گوشي رو از شما بگيره ، توي همين جابجا شدن گوشي ، شتاب سنج يه دفعه اي كلي عكس رو جابجا ميكنه. من اين مشكل رو خودم توي استار هم ديدم
مورد آخر رو خودم اضافه ميكنم
7- بد بودن درپوش USB
در پوش USB توي سامسونگ جت رو اصلا دوست ندارم. ولي درپوش ال جي ارنا بصورت كشويي هستش و باز كردنش خيل راحته
اگر در مورد آرنا و پخش با رزولیشن بالا یه چیزایی دستگیرت شد حتما بهم خبر بده تا من هم بدونم اگر اینجور باشه واقعا ارزششو داره
2 تا پست بالاتر توضيح دادم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)