تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 18 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 180

نام تاپيک: هفته 38 (پایانی) لالیگای اسپانیا / قهرمانی بارسلونا / مسی برنده کفش طلای اروپا

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

اینا هم مرض دارن انقدر خبر منتشر میکنن!
    خوب صبر کنین تابستون میبینین دیگه!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

اینا هم مرض دارن انقدر خبر منتشر میکنن!
    خوب صبر کنین تابستون میبینین دیگه!
    خو تا قبل تابستون، چطور روزنامه هاشون رو بفروشن؟!
    اگه اخبار اینطوری ننویسن که کسی نمیخره روزنامه رو!
    اما خو این موارد تقصیر خود افراد هم هست! اگه خود شخص به دور از حاشیه باشه، دیگه خبری ازش بیرون نمیاد یا اگر هم بیاد، کسی براش اهمیتی قائل نمیشه!
    و البته تویه فصل نقل و انتقالات اگه از رئال خبر نذارن، بیان از ختافه خبر بذارن؟! رئال یعنی حاشیه متاسفانه!

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض گوتي:‌ مطمئناً‌ از رئال جدا خواهم شد / كريس رونالدو:‌دوست دارم با پيراهن رئال مادريد از فوتبال خداحافظي كنم

گوتي:‌ مطمئناً‌ از رئال جدا خواهم شد.

سايت گل ـ گوتي هافبك باتجربه رئال مادريد تأييد كرد كه پيش از اين در مورد آينده‌اش تصميم‌گيري كرده است، اما گفت كه مشخص نيست در فصل آينده در چه تيمي بازي مي‌كند. او به ماركا گفت:«من تصميم‌ام را گرفته‌ام فلورنيتو پرس و خورخه والدانو مي‌داند كه من چه مي‌خواهم.»

اين بازيكن 33 ساله كه تمام دوران بازي‌اش را در برنابئو سپري كرد قصد دارد در پايان فصل از رئال جدا شود و گفته مي‌شود كه تيم‌هاي اينتر، گالاتاسراي، آرسنال و تاتنهام و همينطور چند تيم از روسيه و خاورميانه به دنبال به خدمت گرفتن او هستند. «من نه تنها استانبول را دوست دارم بلكه به روسيه، انگليس و ايتاليا علاقه دارم.»

بازي اين هفته رئال احتمالاً‌ آخرين بازي گوتي براي اين تيم خواهد بود اما اين ملي پوش سابق اسپانيايي اميدوار نيست كه جدايي‌اش چندان با خوشحالي صورت بگيرد.

«شانس ما كمتر از 5درصد است. بارسا بايد با وايادوليد بازي كند و همه چيز به آنها بستگي دارد.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    كريس رونالدو:‌دوست دارم با پيراهن رئال مادريد از فوتبال خداحافظي كنم.

سايت گل ـ كريس رونالدو ستاره پرتغالي رئال مادريد در تابستان سال 2009 منچستريونايتد را ترك كرد تا به كهكشاني‌ها بپيوندد و اكنون از زندگي در باشگاه جديدش بسيار خوشحال است .

و در مصاحبه با پونتو پلوتا گفت:«مادريد خانه من است و رئال مادريد باشگاهم اما در فوتبال شما نمي‌توانيد هيچ اتفاقي را ناديده بگيريد. من نمي‌دانم در آينده چه اتفاقي خواهد افتاد. هيچكس نمي‌داند اگر چه من ترجيح مي‌دهم با پيراهن رئال از فوتبال خداحافظي كنم. من از اين فصل واقعاً لذت بردم هر چند شايد قهرماني را از دست بدهم. من از بودن در مادريد خوشحالم و هم‌تيمي‌هايم نيز كمك زيادي به من كردند.

اما متأسفانه تيم موفق نشد عنوان كسب كند. ما بايد به تلاشمان ادامه دهيم و من مطمئنم كه در آينده جام‌هاي زيادي به دست خواهيم آورد. قهرماني در رقابت‌هاي اين فصل لاليگا بسيار دشوار است اما در فوتبال هر اتفاقي مي‌تواند رخ دهد. روي كاغذ ما هنوز شانس قهرماني داريم ما بايد مالاگا را شكست دهيم و بايد منتظر بمانيم و ببينيم كه بارسلونا چه نتيجه‌اي كسب مي‌كند، بايد اميدوارم باشيم.»

بارسلونا با پيروزي در مقابل وايادوليد مي‌تواند قهرمان فصل لاليگا شود اما در صورتي كه آبي و اناري‌ها در بازي پاياني متوقف شوند، پيروزي رئال جام قهرماني را به مادريد خواهد برد.

کد:
    کد:

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

ژاوي: هيچ‌كس به پرس اعتماد ندارد

بازيکن متعصب تيم فوتبال بارسلونا در مورد شايعه مذاکره مديرعامل رئال مادريد با برخي داوران هشدار داد و گفت: هيچ‌کس به پرس اعتماد ندارد.

به نقل از اسپورت کاتالونيا، ژاوي ارناندس مغز متفکر بارسلونا گفت: در هفته پاياني هيجان به اوج خود مي‌رسد و هر اتفاقي ممکن است رخ دهد.
    وي افزود: هيچ کس به فلورنتينو پرس اعتماد ندارد. او مي‌تواند براي هواداران رئال وايادوليد 10 اتوبوس بفرستد و از همه آنها پذيرايي کند و حتي مبالغ هنگفتي را براي پاداش بازيکنان اين تيم کنار بگذارد اما حق ندارد داوران را تحريک کرده و يا بدتر از آن به آنها رشوه دهد.

ژاوي گفت: به خودم اجازه نمي‌دهم در مورد پرس اظهار نظر کنم اما تنها به فدراسيون فوتبال اسپانيا هشدار مي‌دهم مراقب باشد و اجازه ندهد چنين اتفاقاتي رخ داده و فضاي آرام و متحد فوتبال اسپانيا دوباره خدشه‌دار شود.
    بارسلونا يکشنبه شب برابر وايادوليد صف آرايي مي‌کند و رئال مادريد ميهمان مالاگا است. بارسا در صورت پيروزي قهرمان لاليگا مي‌شود
    کد:

پروفشنال david68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Plaza de Cibeles

پيش فرض

ژاوي: هيچ‌كس به پرس اعتماد ندارد

بازيکن متعصب تيم فوتبال بارسلونا در مورد شايعه مذاکره مديرعامل رئال مادريد با برخي داوران هشدار داد و گفت: هيچ‌کس به پرس اعتماد ندارد.

به نقل از اسپورت کاتالونيا، ژاوي ارناندس مغز متفکر بارسلونا گفت: در هفته پاياني هيجان به اوج خود مي‌رسد و هر اتفاقي ممکن است رخ دهد.
    وي افزود: هيچ کس به فلورنتينو پرس اعتماد ندارد. او مي‌تواند براي هواداران رئال وايادوليد 10 اتوبوس بفرستد و از همه آنها پذيرايي کند و حتي مبالغ هنگفتي را براي پاداش بازيکنان اين تيم کنار بگذارد اما حق ندارد داوران را تحريک کرده و يا بدتر از آن به آنها رشوه دهد.

ژاوي گفت: به خودم اجازه نمي‌دهم در مورد پرس اظهار نظر کنم اما تنها به فدراسيون فوتبال اسپانيا هشدار مي‌دهم مراقب باشد و اجازه ندهد چنين اتفاقاتي رخ داده و فضاي آرام و متحد فوتبال اسپانيا دوباره خدشه‌دار شود.
    بارسلونا يکشنبه شب برابر وايادوليد صف آرايي مي‌کند و رئال مادريد ميهمان مالاگا است. بارسا در صورت پيروزي قهرمان لاليگا مي‌شود
    اون قسمتهايي كه قرمز كردم اصلا در مصاحبه ژاوي وجود خارجي ندارن ژاوي فقط گفته :

شرم اور هست كه 96 امتياز جمع كرديم ولي هنوز قهرمان نشديم و البته براي مادريد هم ناراحت كننده هست كه با وجود 95 امتياز هنوز پشت سر ما هستن بعدش هم در مورد مصدوميتش صحبت كرده و ... همچنين از جو روزنامه هاي اسپانيا در تحت فشار گذاشتن داوري انتقاد كرده ....

خيلي جالبه فارس يه چيزي ميزاره و فوتبال 3 هم از روش كپي ميكنه و ميزاره رو سايت خودش و احتمالا اخبار شبكه 3 هم اينا رو پخش ميكنه و ملتي كه منبعشون همين اخبار ورزشي هست اين خبرها رو ميشنون و باور ميكنن .

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

چرت و پرای خبر گذاری ها که چیز جدیدی نیس!

داره خودمونی میشه khar2khar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

just Real madrid

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ويا قبل از جام جهاني در بارسلونا

مديران باشگاه والنسيا پيشنهاد 41 ميليون يورويي چلسي را براي ويا در جيب دارند و البته ظاهراً‌ علاقه مند به بويان هم هستند.

سايت گل - روزنامه الموندو دپورتيوو امروز گزارش داد كه بارسلونا احتمال دارد قبل از جام جهاني در آفريقاي جنوبي داويد ويا گلزن درجه يك تيم والنسيا را به جمع خود اضافه كند.

سال گذشته در همين روزها بحث حضور ويا در بارسلونا مطرح بود ولي حضور اسپانيا در مسابقات جام كنفدراسيون‌ها و درخشش مجدد ويا قرارداد را با دشواري مواجه كرد و حالا بارسلونا قصد ندارد آن اشتباه را تكرار كند.

در حال حاضر آنها آماده پرداخت 40 تا 45 ميليون يورو براي خريد ويا هستند و نكته مهم اين است كه خود ويا علاقمند است به كاتالونيا بيايد كه اين مسأله به بارسا كمك خواهد كرد. اين در حالي است كه با اوج‌گيري بويان كركيچ در انتهاي فصل ممكن است اين انتقال هم چنان لازم به نظر نرسد اما با خروج احتمالي زلاتان و آندري جا براي يك مهاجم جديد باز خواهد شد.

مديران باشگاه والنسيا پيشنهاد 41 ميليون يورويي چلسي را براي ويا در جيب دارند و البته ظاهراً‌ علاقه مند به بويان هم هستند. هواداران بارسا بايد در انتظار اخبار تازه بمانند.

کد:
    2010/5/13

يوهان كرايوف: پرداخت 16 ميليون يورو به مربي مضحك است

كرايوف: پرداخت مبلغ 57 ميليون يورو به يك مربي مضحك است چه مورينيو چه پيگريني و يا هر كس ديگر

سايت گل - ‌اولين واكنش به خبر مهيب پيشنهاد 57 ميليون يورويي به خوزه مورينيو از زبان يوهان كرايوف رييس افتخاري بارسلونا بيرون آمده است.

او مي‌گويد: «پرداخت اين مبلغ به يك مربي مضحك است چه مورينيو چه پيگريني و يا هر كس ديگر.» او كه خود به عنوان مربي خاطرات بسياري از رقابت با رئال مادريد دارد درباره قهرماني بارسلونا در ليگ به بازيكنان هشدار مي‌دهد كه فراموش نكنند كه رقابت هنوز پايان نيافته است.

او همچنين از رئال بابت نمايش اين فصلش تقدير كرده و مي‌گويد: «ما دو تيم را با اختلاف بالا نسبت به بقيه در صدر جدول مي‌بينيم و اين چيز خيلي خوبي هم نيست. اين مسأله فقط در يك كشور اتفاق افتاده و دلايل اقتصادي دارد.»

اين اسطوره هلندي در مصاحبه خود از مانوئل پيگريني سرمربي رئال تمجيد كرد و گفت: «همچنان به دوره موفقيت‌آميز مربيگري‌اش ادامه داده است. او ويارئال را تبديل به يك تيم خوب كرد و همه بايد بدانيم كه امكان ندارد در رئال يك روزه همه چيز تغيير كند.»

کد:

2010/5/13

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

يوهان كرايوف: پرداخت 16 ميليون يورو به مربي مضحك است

كرايوف: پرداخت مبلغ 57 ميليون يورو به يك مربي مضحك است چه مورينيو چه پيگريني و يا هر كس ديگر
    بالاخره 16 یا 57؟!!!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

بالاخره 16 یا 57؟!!!
    سالی فک کنم 16 میلیون قراره بهش بدن و قرار داد هم 3 ساله قرار باشه و بعدش هم باید خیلی خسارت به اینتر بدن برای فسخ قرار داد مورینیو و از اون ور هم باید به پلگرینی پول بدن بخاطر قطع همکاری زودتر از زمانش...
    +
    کلا 99 درصد اخبار تی وی خودمون رو جدی نگیرید! (خبرگزاری ها که دیکه بماند!!) البته انواع اخبار و در همه موارد!!
    اون 1 درصد هم خبراییه که اصلا مهم نیستن!! : دی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •