پست من پس کوش؟؟
ای ول به تراکتور سازی و هواداراش
پست من پس کوش؟؟
ای ول به تراکتور سازی و هواداراش
فقط پرسپولیس تنهایی یه میلیون طرفدار داره
اینو من نمی گم ، تو جنگ فوتبال آسیا که یه زمان شبکه دو پخش می کرد گفتن.
ضمناً همه ی ترکها طرفدار تراکتور نیستن ، الان تو شهر ترک نشین و مرکز استانمون ،من حتی یه نفر رو هم نمی شناسم که طرفدار تراکتور باشه
اصلا وقتی تیمهای تبریزی میان اینجا که با تیمهای ما بازی کنن ، همه می ریزن ورزشگاه که شهر خودمونو تشویق کنن ، حالا بیایم از تراکتور حمایت کنیم؟
Last edited by taghi_ramzi; 02-05-2010 at 16:22.
سوزوکی : آسیا منتظر پرسپولیس است
نوشته شده توسط پیام اسکویی
يكشنبه 12 ارديبهشت 1389 ساعت 11:03
سوزوکی خطاب به کاشانی: آسیا منتظر پرسپولیس است
مرجع خبری پرسپولیس : رئیس کمیته لیگ قهرمانان آسیا در حاشیه بازدید از باشگاه پرسپولیس در گفت و گو با سرپرست باشگاه پرسپولیس خطاب به وی گفت:"با شناختی که از باشگاه پرسپولیس و علاقمندان به این باشگاه دارم یقین دارم که آسیا از حضور پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا استقبال خواهد کرد از این رو امیدوارم هرچه سریعتر به آسیا راه پیدا کنید."
هیات هشت نفره بازرسان کنفدراسیون فوتبال آسیا پس از ورود به تهران و جلسه با مسوولان فدراسیون فوتبال ماموریت اصلی خود در راستای بررسی امکانات باشگاههای فوتبال ایران را از باشگاه پرسپولیس آغاز کردند
رئیس کمیته لیگ قهرمانان کنفدراسیون فوتبال آسیا به همراه دیگر بازرسان این نهاد فوتبالی عصر دیروز از باشگاه پرسپولیس، استادیوم درفشیفر محل کمپ باشگاه پرسپولیس، زمین تمرین این باشگاه و استادیوم آزادی محل برگزاری بازیهای این تیم در رقابتهای لیگ برتر بازدید کردند و از نزدیک در جریان رویدادهای مدیریتی باشگاه پرسپولیس قرار گرفتند.
در این بازرسی که نزدیک به سه ساعت به طول انجامید بازرسان کنفدراسیون فوتبال آسیا تمام مدارک و اسنادی که از طریق باشگاه پرسپولیس به مقرر کنفدراسیون فوتبال اسیا ارسال شده بود را به دقت مورد بررسی قرار دادند و اسناد ارسالی را با اصل مدارک تطبیق دادند، قراردادهای مالی بازیکنان و کادر فنی، سند ثبت شرکتهای باشگاه، ترازنامه مالی، قراردادهای اسپانسرینگ، قراردادهای حق پخش تلویزیونی، قرارداد شرکتهای طرف قرارداد باشگاه پرسپولیس، نحوه بلیت فروشی، مدیریت کانون هواداران باشگاه پرسپولیس، اسناد مالکیت زمینهای تمرین و مسابقه از جمله مواردی بودند که از سوی بازرسان کنفدراسیون فوتبال آسیا به دقت بررسی شدند.
در شرایطی که جلسه مدیران باشگاه پرسپولیس با بازرسان کنفدراسیون فوتبال آسیا پشت درهای بسته برگزار شد، پس از اتمام این جلسه حبیب کاشانی با اظهاررضایت از روند جلسه اعلام کرد:" خوشبختانه با توضیحاتی که به مسوولان کنفدراسیون فوتبال آسیا ارائه شد بازرسان متقاعد شدند فوتبال ایران و به وِیژه باشگاه پرسپولیس بر اساس استانداردهای روز جهان در حال حرکت است و میتواند در آیندهای نزدیک خود را به جمع تیمهای حرفهای جهان نزدیک کند.
سوزوکی رئیس لیگ قهرمانان آسیا هم در پایان مراحل بازرسی از باشگاه پرسپولیس ضمن تشکر از حبیب کاشانی و مدیریت باشگاه پرسپولیس به دلیل تلاش مضاعف برای رسیدن به معیارهای موردنظر کنفدراسیون فوتبال اسیا خطاب به سرپرست باشگاه پرسپولیس گفت:""با شناختی که از باشگاه پرسپولیس و علاقمندان به این باشگاه دارم یقین دارم که آسیا از حضور پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا استقبال خواهد کرد از این رو امیدوارم هرچه سریعتر به آسیا راه پیدا کنید."
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر شما چند تیم دیگه در ایران هستن که مقامات afc چنین حرفی در موردشون بزنن و خواستار حضورشون در آسیا باشن؟
با این همه افتخار و تماشاگر و حتی تحویل گرفته شدن در آسیا ما خودمون رو با تیم های بزرگ اروپایی مقایسه نمی کنیم اما ...
البته 200 میلیون در هر بازی رو با احتساب بلیط 2000 تومانی و حضور 100000 نفری در یادگار امام گفتم.
اگه قیمت بلیط رو بگن 3000 و 100000 نفر هم بیان، میشه 300 میلیون !!! در هر بازی حساس.
در طول فصل هم 10 تا بازی با 100000 نفر در یادگار داشته باشیم کافیه.
( 3 میلیارد تومن که رقم بالایی نیست.)
![]()
بی خیال دوستان..خبر منبع نداره! دعوا نکنید سر هیچی!
این ارقام کنتور نداره؟!
اگه شفقه چیزیش به تراکتور نمی ماسه!![]()
واقعا عحیبه که یه عده وقتی حرف تراکتور میشه میگن تعصبه و فلان و ... ! مگه طرفدارای رئال با تعصب نیستن ؟ مگه طرفدارای بارسلون با تعصب نیستن ؟ و ... ! شما فقط 2 تا باشگاه پیروزی استقلال رو میبینید که طرفداراش یه ذره هم رو باشگاهشون تعصب ندارن و میان ورزشگاه که فقط فحش بدن و بگن حیا کن و رها کن و ... ! تراکتور برای آذری ها و ترکها یه تعصب بزرگه و کاملا با عشق میرن ورزشگاه و واقعا تیمشون رو دوست دارن . اونائی که از نزدیک ندیدند طبیعیه که نتونند درست اظهارنظر کنند !
درسته نه تراکتور بلکه کل ایران قابل مقایسه با یه باشگاهی مثله رئال نیست اما بلاخره اینکه یه باشگاه میتونه کم کم خیلی خوب مطرح بشه باید باعث افتخار ایرانی باشه
با آرزوی تراکتور آسیایی در فصل بعد که رکورد طرفداران آسیایی رو بهراحتی بزنن...
بلهواقعا عحیبه که یه عده وقتی حرف تراکتور میشه میگن تعصبه و فلان و ... ! مگه طرفدارای رئال با تعصب نیستن ؟ مگه طرفدارای بارسلون با تعصب نیستن ؟ و ... ! شما فقط 2 تا باشگاه پیروزی استقلال رو میبینید که طرفداراش یه ذره هم رو باشگاهشون تعصب ندارن و میان ورزشگاه که فقط فحش بدن و بگن حیا کن و رها کن و ... ! تراکتور برای آذری ها و ترکها یه تعصب بزرگه و کاملا با عشق میرن ورزشگاه و واقعا تیمشون رو دوست دارن . اونائی که از نزدیک ندیدند طبیعیه که نتونند درست اظهارنظر کنند !
درسته نه تراکتور بلکه کل ایران قابل مقایسه با یه باشگاهی مثله رئال نیست اما بلاخره اینکه یه باشگاه میتونه کم کم خیلی خوب مطرح بشه باید باعث افتخار ایرانی باشه
با آرزوی تراکتور آسیایی در فصل بعد که رکورد طرفداران آسیایی رو بهراحتی بزنن.
علاوه بر اینها
تراکتور توی تبریز کل استادیوم
وتوی تهران نصف بیشتر ورزشگاه رو پر میکنه
حالا باز هم میگید
پیروزی تو کل ایران طرفدار داراه
اگر از لحاظ اینکه کدام تیم بیشترین جمعیت رو به ورزشگاه کشونده بخواهیم بحث کنیم شکی نیست که تراکتور سازی بیشترین تماشاگر در استادیوم رو داشته ، اما اگر از لحاظ تعداد هوادارانی که در تمام ایران طرفدار کدام تیم هستند بحث کنیم فکر نمیکنم که تراکتور بیشترین هوادار در سراسر ایران رو داشته باشه ، بطور مثال وقتی پرسپولیس با ابومسلم در مشهد بازی میکنه غالب جمعیت طرفداران پرسپولیسی ای هستند که اکثریت آنها از اهالی همان استان هستند و یادمه که پرویز مظلومی دو فصل پیش میگفت ((( ما در زمین خودمون غریب بودیم))) و یادمه که در فصل اول مربیگری قطبی در بازیهای خانگی معمولا 50-60 هزار تماشاگر به طور متوسط برای بازیهای پرسپولیس به ورزشگاه میرفتند .
اما در مورد طرفداران تراکتور دربازیهای خارج از خانه جمعیت ثابتی هستند که همراه تیم از تبریز به شهرهای مختلف میروند .
در مورد خبر ابتدای تاپیک هم باید بگم که خبر ورزشی نوشته بود 20 نفر از اعضای اتحادیه مدیران باشگاهها برای الگو برداری و ارزیابی از امکانات تیمهای اسپانیایی به این سفر رفتند اما در مورد اینکه طرفداران رئال چقدر هستند مطلب موثقی نبود .
Last edited by Ezel; 02-05-2010 at 17:49.
منابع خبري اي بزرگ و موثقن که توي سال و ماه و روز يه خبر درست درج کرده باشن و رونوشت از رو هم نگيرن
==========
يه روز گذشت ولي انگاري خبري توي سايتاي خارجي بر همين موضوع نيومده ! ايرونياش هم که از رو دس هم نوشتن
اينطور هم ميشه گفت : جناب مدير وقت شفق برا هر کاري که بوده رفته اسپانيا ! ديد چه کنه و چه نکنه يه زنگ زد به يکي از مسئولين خبرگزاريا ! گفت بنده حرف زدم و اينا رو بهم گفتن !!!!
حالا که سيزده بدر تموم شده ولي در اين صورت ميشه پي برد که يکي با جناب مدير شوخي کرده ! وگرنه استناد و دليلي بايد باشه مکتوب که بشه روش حرف زد نه اينکه از گفته ها بر اومده که ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)