واقعا موافقم با این حرفتون...
فقط چند تا سوال دارم یکی اینکه بنظرم تصاویر خیلی بد نشون میده البته خب نه سینمای خانواده دارم نه ----- اچ دی که لذت ببرم
کلیپی هست واسه تست ال سی دی مثل یک کلیپ فوتبال... با چه پسوندی باید بزنم پخش شه؟
واقعا موافقم با این حرفتون...
فقط چند تا سوال دارم یکی اینکه بنظرم تصاویر خیلی بد نشون میده البته خب نه سینمای خانواده دارم نه ----- اچ دی که لذت ببرم
کلیپی هست واسه تست ال سی دی مثل یک کلیپ فوتبال... با چه پسوندی باید بزنم پخش شه؟
-متاسفانه مشكلي كه همه دوستان دارند نداشتن سورس هاي خوب و همينطور اينچ هاي بالا و وبه طبع تصويري كه دلچسب نخواهد بود
-در مورد فرمت هم فكر ميكنم توي تاپيك زير بحث شده به حد كافي:
-از usb پنل انتظار وتوقع خاصي نداشته باشينکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تاپیک متاسفانه خوابیده و کسی جوابگو نیست... رفتم نمایندگی گفت همه ی پسوند ها رو ساپورت میکنه در صورتی که تو دفترچه یه چی دیگه نوشته... خلاصه نمایندگی هاشم خیلی کم اطلاعات هستند هر چی هم فرمت تست کردم نشد که نشد
میتونید کلیپی که بشه روش بخش کرد بزارید دان کنم ببینم
-كلا زياد به حرف نمايندگي ها توجه نداشته باشين
-در مورد فرمت ها هم فكر ميكنم پست زير بدردتون بخوره :
-در مورد كليپ هم اين تاپيك رو ببينيد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-سوالاتتون رو همونجا بپرسين من اگر چيزي بلد باشم خدمتتون عرض ميكنم نميخوام از عنوان اين تاپيك منحرف شيمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به به سلام دنباله تاپیکpanasonic d25 میگشتم
اقا این مدل سایز 40" رنگی به غیر از بنفش هم داره مگه؟
اخه تو عکسه اینجا خاکستری هست ولی سایز 37" شوکه من دیدم بنفش بود حالم گرفته شد حسابی.
Last edited by dr.a.m; 14-04-2011 at 00:14.
1 سوال فنی TX-L42V20E panasonic LED هست یا plasma؟
تو خوده سایت میگه LED هست
http://panasonic.net/avc/viera/eu2010/product/v_lcd_spec.html
واگه LED هست نسبت به d25 بهتره یا خیر؟
دوستان میشه مدل های LED panasonic معرفی کنن متشکر؟
Last edited by dr.a.m; 14-04-2011 at 02:17.
جدیدا یه مدل به اسم D22 داخل بازار اومده که تماما مشکی هست
شما مطمعنی همچین مدلی هست؟ تو سایت خوده پاناسونیک مدلی به این نام وجود نداره!!!
D22که شما فرمودین LED هم هست؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by dr.a.m; 14-04-2011 at 02:21.
بله LED هست
تو لینک زیر مشخصاتش رو در سایت پاناسونیک خدمتتون گذاشتم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا برای پیدا کردن محصولات پاناسونیک تو منطقه خاور میانه باید از این سایت استفاده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by persian_m; 14-04-2011 at 02:43.
[mahdi_gilan] جان خیلی ممنون
Last edited by dr.a.m; 14-04-2011 at 02:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)