نويد جان مخلصيم داداش قدم رنجه فرمودين ها
عرشم به حضورت اكثر بروبچ اينجا از بانه خريداري كردند وبخاطر اين قيمتها فوق العاده خوبه
پيشنهاد ميشه شديدا![]()
نويد جان مخلصيم داداش قدم رنجه فرمودين ها
عرشم به حضورت اكثر بروبچ اينجا از بانه خريداري كردند وبخاطر اين قيمتها فوق العاده خوبه
پيشنهاد ميشه شديدا![]()
به نظر منم اختلاف قیمت C630 و C650 ارزش نداره و اگر از ظاهر C630 خوشش بیاد، C630 انتخاب بهتریه. صفحشم مات هست و برای جاهای پرنور بهتره.
سلام اساتید گرامی
دوستان یک نظر خواهی از تمام اساتید دارم راجعبه lcd سامسنگ مدل 40b570 خیلی واسم مهمه که همه اساتید به طور کامل و جامع نظر بدن راجعبه همچیش چون یکی از دوستان از بانه می خواد برام بیاره تو سیت های مختلف امکانات کلیشه ای رو خواندم ولی می خوام بحث های فنی راجعبش رو بدونم به تصویر خیلی اهمیت میدم از طرفی قیمت 909 هزار تومان کم پولی نیست البته برای من!!!
در هر صورت خوشحال میشم نظراتت کاشناس های محترم رو بدونم
فقط بسیار عجله دارم ^__^
ممنون
از نمایندگی سامسونگ تو جمهوری 1459 البته قسطی 80 تومن اضافه شد![]()
البته استاد نيستم
به عنوان كسي كه يكي از اين مدلها رو براي دوستي خريده و تا حدودي تصويرش رو ديدم ميگم:
ديزاينش از B650 به نظرم قشنگتره مخصوا اون حلال زير كه حذف شده
خوب ديجيتال نيست يعني 100 هرتز نيست ولي زياد تفاوت نداره براي يوزرهاي معمولي
در كل خوش قيمت وتصوير خوبي هم داره
نظر شخصي من بود
سلام
منون از توجهت دوست عزیز
دقیقا من هم ایجور نقد ها رو میخوام نقدی که بر اساس تجربه باشه بهتره تا این نقد های کلیشه ای باز هم اگر استید گرام تجربه یا نکته ای را جعبه این lc میدونن بنده حقیر رو مستفیظ کنید
من تا حالا سامسنگ استفاده نکردمبرای همین انقدر حساس هستم رو این برند
![]()
سلام
مدل 40b570 آیا یو اس بی خور هست؟ یکم کمک کنید اساتید گرامی![]()
خواهش ميكنم اميدوارم بقيه هم بيان ونظرشون رو بگن تا بيشتر مطمئن بشيد
من هم قصد طرفداري از برني رو ندارم
ولي محصولات كنوني سمسامگ قابليت هاي خوبي داره با توجه به قيمتشون از نظر سخت افزار هم رشد خوبي داشتند و قابل قبول هستند مثل ساير برندهاي خوب و معتبر
متاسفانه گويا usb version 1 داره و نه 2 به نظرم نميتونه اجرا كنه فايل هاي تصويري رو مشابه usb 2
سلام
من یه lcd 32 اینچ میخوام که بتونه بیشتر فرمت هارو بخونه شنیده بودم یکی از مدل های سامسونگ از این نظر خیلی عالیه قیمتشم گفتن حدود 900 تومنه میخواستم دقیقا اسم این مدلو بدونم
و اگه کسی در موردش اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)