منظور منو متوجه نشدی یه قسمت داره MAX SUPPORT و یه قسمت دیگه داره LINK WIDTH مال تو الان روی 8X هست در صورتی که باید بشه 16X (یعنی قسمت LINK WIDTH باید بشه 16X)وقتی از دو گرافیک استفاده میکنی باید بشه 8X
![]()
منظور منو متوجه نشدی یه قسمت داره MAX SUPPORT و یه قسمت دیگه داره LINK WIDTH مال تو الان روی 8X هست در صورتی که باید بشه 16X (یعنی قسمت LINK WIDTH باید بشه 16X)وقتی از دو گرافیک استفاده میکنی باید بشه 8X
![]()
اون تست برای ویندوز 7 هست، الان که روی XP هستم، هر دو تاش 16 هستن!
---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------
بله، توی xp هیچ مشکلی نداره، ولی توی 7 قبل از اینکه تست کامل بشه، هنگ میکنه یا ریست میشه!
پس باید بیخیال WINDOWS 7 بشی![]()
اگه ميخواهي از شر xp خلاص بشي برو سراغ vista ، يه تست با ويستا بزن ببين باز هم همين مشكل رو داري ؟
راستش خودم هم همینکارو کردم! ولی هنوز نمیدونم مشکل با 7 چیه؟ به خاطر باگهاشه یا ...؟پس باید بیخیال WINDOWS 7 بشی
ویستا از 7 بهتره، ولی هنوز مثل xp کار نمیکنه!اگه ميخواهي از شر xp خلاص بشي برو سراغ vista ، يه تست با ويستا بزن ببين باز هم همين مشكل رو داري ؟![]()
نه اشتباه نکن خیلی از نرم افزار ها با ویستا مشکل دارن همون 7 بهتره که متاسفانه......مشکل ویندوز های ویستا کرکشونه الان اگه بری یه اصلیشو بخری 100 سال مشکل نداری
![]()
عزیز من هم نگفتم که ویستا ویندوز خوبیه!! میگم برای من ویستا بهتره!! وگرنه همه میدونن که 7 خیلی بهتره!!
چون 7 همه ش هنگ میکنه! روی سیستم قبلیم هم 7 بود، هیچوقت هم مشکل نداشت! ولی گویا با این یکی نمیسازه!
از کدوم نسخه ی سون استفاده کردی؟
32 یا 64؟
کدوم ورژن:ultimate یاprofesional یا home permium یا starter.
به نظر من نمیتونه بخاطر باگ باشه.
پس این همه دارن استفاده میکنن و گرافیکشون مثل تو هست که مسلما باید مشکل داشته باشن......که ندارند.به احتمال زیاد نسخیه اورجینال نخریدی.
تاریخ انتشار ویندوز 7 ت کی هستش؟
آخه غیر ممکنه که بخاطر 7 البته نسخه ی اصلی و 2010 مشکل کانفلینک به وجود بیاد اونم چی....با قطعاتی که در رده ی خوب محسوب میشن و به هیچ عنوان در منطق نمیگنجه کانفلینک وجود داشته باشه.
حالا شانس یا غیر شانس اگه 7 قسمتت نشد میتونی از یک ویندوز xp سرویس پک 3 32بیت که تاریخ انتشارش 2009 به بالا باشه و دارای تم 7 باشه هم استفاده کنی.آخه یه نمونش هست که تو پروپرتیس به عنوان 7 میشناسه و میتونی نرم افزار های روز رو روش نصب کنی.
هم 32 و هم 64 رو نصب کردم، ultimate ! و معلومه که اورجینال نخریدم!! چند نفر هستن که اورجینال خریده باشن؟!!
راستی همون ویندوزها روی سیستم قبلیم عالی عمل میکرد! و گرافیک سیستم قبلیم، همین 275 بود!! فکر نمیکنم مشکل از این باشه![]()
بالاخره راه حلشو پیدا کردم!! بعد از نصب هر برنامه، حتی winrar باید یه بار ریستارت کنی!
یه کم عجیبه، ولی کار کرد!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)