الان سال 2010 میلادی هست.12 سال کمه؟
ايشون قصدش توهين بود!
شما جدي نگير!
در مورد بوندس ليگا هم بهتره يه نظرسنجي به تايپيك اضافه بشه ،اينطوري كه فايده نداره
همین الان داریم می بینیم رونالدو چقدر در رئال افت کرده در حالی که در منچستر بهترین بازیکن جهان بود
بنزما هم که الان وضعیت خوبی نداره و منچستر دنبالشه
یا از دیگر بازیکنایی که میشه اسم برد متزلدر هست مدافع تیم ملی المان که در رئال نابود شد
و البته الان داره میاد شالکه و امیدوارم دوباره یه مهاجم اماده و سرحال بشه
روبن هم اگر یکی از بهترین ستاره های مادرید بود پس چرا فروختنش؟
ریبری هم اگر گول بخوره و بره رئال احتمال زیاد همین وضعیت در انتظارش هست
دیگه اینو که رئال باعث سوختن خیلی از ستارگان دنیای فوتبال شده همه می دونن این بحث رو هم ادمه ندیم بهتره
شما اگه می خوای اگه بوندسلیگا پخش شد نیگا نکن بزن شبکه خبر سفرهای استانی دولت رو نگاه کن یا خبرهای صددرصد راستشو و همینطور بقیه برنامه های پرمحتوای سیمای ملی رو!!
اصولا الان اکثر مردم از تلویزیون فقط پخش های زنده فوتبال و نود+دو سه تا سریال دیگه رو می بینن وگرنه بقیه برنامه هاش که ارزش دیدن نداره تازه اون سریالاشم خیلی ها نمی بینن
ضمنا بایرن یکی از پرطرفدارترین تیم های خارجی در ایران هست شما نمی تونی تعیین تکلیف کنی که بازیهاش پخش بشه یا نه و سلیقه خودتو تحمیل کنی
قطعا برای کسی که طرفدار بایرن هم نیست دیدن بازی های بایرن از دیدن بازی پورتسموث و ویگان جذابتره
ما نمیگیم بیان به جای بازی منچستر-چلسی بازی بوخوم-مونشن گلادباخ رو پخش کنن میگیم جای بازی های ته جدول اسپانیا و انگلیس که یه دونه طرفدار هم در ایران ندارن بازی های بایرن رو پخش کنن!
بوندسلیگا الان چهارمین لیگ برتر جهان هست که در آستانه سوم شدن هست و یکی از غیرفابل پیش بینی ترین لیگ ها هم هست و در هر سال نمیشه پیش بینی کرد که چه تیمی امسال قهرمان میشه بایرن,شالکه,ولفسبورگ,اشتوت ارت لورکوزن برمن هامبورگ یا حتی هوفنهایم یا شایدم تیمه دیگه ای.برعکس لیگ انگلیس که هر سال قهرمانی بین بیگ فور تقسیم میشه و یه جورایی جایگاه همه تیم ها در جدول مشخص هست همیشه یا در ایتالیا که چند ساله اینتر قهرمان میشه و حالا امسال رم داره جاشو میگیره یا سال های قبل تر هم میلان و یوونتوس یا اسپانیا که همیشه قهرمانی بین رئال و بارسلون دست به دست میشه.
دقت کردی چقدر بی ربط حرف زدی؟؟
همینطور دستتو گذاشتی رو کیبورد ، فقط تایپ میکنی!
من فقط میگم یه نظرسنجی به تایپیک اضافه بشه بهتره، این خزعبلاتی که شما بهم بافتی، هیچ ربطی به حرف من نداشت!
شما که میگی بایرن یکی از پرطرفدارین تیم ها توی ایرانه و بوندس لیگا هم همچنین ، اگه به حرفت اعتقاد داری ، چرا می ترسی؟؟
ضمنا من تصمیم گیرنده جایی نیستم که بخوام تعیین تکلیف کنم
این شمایی که داری از طرف همه صحبت میکنی![]()
نه داداش بی ربط نیست .
از پوسموث و بارنلی و وولوول هامتون بهتره .
پست هومن تایید میشه
ضمنا نظرسنجی های مختلف هم نشون میده که بایرن جزو 5 تیم پرطرفدار در ایرانه
تازه تو همین انجمن هم میشه همچین نظرسنجی گذاشت اگر مدیران اجازه بدن فکر کنم قبلا هم بوده اگر تاپیکش پاک نشده باشه
پس کسی که طرفداره بایرنه از ددین بازیشم بدش نمیاد
ولی کسی طرفدار وایادولید نیست اینجا که دوست داشته باشه بازیشو ببینه
کسی هم از دیدن فوتبال بدش نمیاد اونم بازی های زیبای بایرن رو و دیگر تیم های بوندسلیگایی
نظر سنجی هم اگر می خواد برگزار بشه حرفی نیست البته من خودم تاکیدم بیشتر روی بایرنه چون اعتقاد دارم بازی تیم های بزرگ اروپایی باید پخش بشه نه هر تیمی هرچند هامبورگ و لورکوزن و برمن هم من از دیدن بازیهاشون لذت می برم
تو این تاپیک هم که اکثرا مخالفتی با پخش بازی های بایرن نداشتن
ضمنا بی ربط هم حرف نمی زنم هر چی گفتم زنجیر وار به هم ربط داشت این شمایی که بی ربط حرف می زنی![]()
بعضی حرفاش به تایپیک بی ربط نبود ، ولی ربطی به حرف من نداشت
من گفتم بهتره افکار عمومی فرومدر این رابطه نظر بدن ولی این میگه برو سفر استانی رو ببین!
اینا چه ربطی به هم دارن؟
ایشون میگه چون توی لیگ آلمان هر تیمی ممکنه قهرمان بشه ، خیلی جذابه ، خب با این استدلال لیگ هردمبیلی ایرانم جذاب محسوب میشه ، مثلا فولاد میاد یه سالی قهرمان میشه ، سال بعدش سقوط میکنه ، از این جذابتر؟؟
بایرن بله ، ولی بوندس لیگا رو من به شخصه هیچ وقت به لیگ برتر یا لالیگا ترجیح نمیدم (نظر شخصیم بودا)!!
ضمنا هر چی من میگم به خودم برمیگردونی؟![]()
Last edited by Mahdi.p30; 02-05-2010 at 20:04.
ربطش به این بود که تلویزیون 8 تا کانال داره کسی اگه نخواست بازی بوندسلیگا رو ببینه می تونه بزنه یه کانال دیگه مثلا شبکه خبر بزنه اخبار ببینه یا کانال های دیگه که برنامه های بدردنخوری هم دارن در کل
اینو واسه شما گفتم
ضمنا بیشترین کسی که حق داره در مورد پخش بازی های بایرن نظر بده طرفداراشم و البته جامعه فوتبال دوست کشور هم بدش نمیاد از دیدن فوتبال پس اکثرا مخالفتی ندارن
ضمنا بوندسلیگا با لیگ برتر ایران شباهتش فقط همینه که معلوم نیست چه تیمی قهرمان میشه ولی سطحش مسلما خیلی از لیگ ایران بالاتره وگرنه فیفا اونو در رده چهارم لیگ های برتر جهان قرار نمی داد میذاشتش هم ردیف لیگ برتر ایران!
شما هم بوندسلیگا منهای بایرن رو می تونی به لیگ برتر و لالیگا ترجیح ندی ولی حضور تیم های آلمانی در مراحل بالای جام یوفا نشون میده که تیم های متوسط بوندسلیگا هم سطحشون از تیم های لیگ های دیگه اگر بالاتر نباشه پایین تر هم نیست.
نظرسنجی هم به مدیر این بخش میگم ببینم اضافه می کنه به این تاپیک یا نه هرچند پست ها خودش گویا هست و نیازی نیست.
دوستان احترام همدیگرو داشته باشید.
البته مدتی هست که بوندسلیگا جای سری آ رو در رنکینگ یوفا گرفته:
1 1 — England
2 2 — Spain
3 4 +1 Germany
4 3 −1 Italy
5 5 — France
6 6 — Russia
...
رقابت های 2011-12 بر اساس این رده بندی خواهد بود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا چرا همه چسبیدین به بایرن... من هم خب HSV رو دوست دارم... چرا بازی های HSV رو نشون ندن؟
تازمانی که مهدوی کیا توش بازی می کرد هر از گاهی نشون می دادن اون قدیما ولی الان دیگه نه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)