شما لینکی که قرار دادید قسمت کرایسیس رو ببینید داره چی میگه اونجا یه لینک در مورد کشش بازی این گرافیک آنبرد قرار داده و صراحتا داره اعلام میکنه که این تست ها با کارت گرافیکه
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
While several boards allow the processor’s integrated GPU to be overclocked, we’ve already seen that
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
. Relying on a graphics card allows these games to be playable, but diminishes any expected performance differences.
بعدشم اگر لینک من رو قبول ندارید این یکی رو ببینید که خودش تو همین قسمت کرلیسیس قرار داده
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط discrete رو حواستون باشه که یعنی کارت گرافیک و gma hd یعنی گرافیک انبرد که می بینید بازی کرایسیس رو فریم نیاورده پس چطور در لینک شما تونسته در همون رزولیشن فریم بیاره
قابل توجهتون که این لینک در همون قسمت کرایسیس لینک شما قرار داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در ضمن باز هم تکرار می کنم که در لینک خود من هم در قسمت جمع بندی گفته که این گرافیک آنبرد مناسب برای گیم نیست و من هم چندین بار گفتم که هدف من این بود که بگم برای گیم مناسب نیست!!!!!!!!!!!!!!
تازه در همین لینک بالا که بازی کرایسیس رو نشون داده و میبینید که اصلا فریم نیاورده ، بازی های دیگه هم هست که می تونید اونها رو هم ببینید که حالا معلوم شد که این گرافیک انبرد اصلا در فول اچ دی فریم نمیاره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!