تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 57

نام تاپيک: کدوم موتور برای ما مناسبه؟

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بله من هم منظورم شات های سه بعدیش بود. توی شات هایی که شما زدی 2 و 3 که ضعفشون مشخصه. ولی 1 و 4 خوبن.

1 که خیلی جالبه ولی متاسفانه دو بعدیه، که باز هم بهترین حالت دو بعدی نیست ولی در کل خوبه. 4 هم که این طور که مشخصه با شیدر Toon رندر شده. تصویر خوبی هست، ولی با Toon Shader اصلن نمیشه فهمید موتور رندرینگ چند مرده حلاجه.

امیدوارم منظورمو گرفته باشی، البته چیزی که مهمه اینه که شما دو بعدی می خوای و در نتیجه این برات گزینه ی خوبیه. فعلا.

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

اگه به گرافیک تنهاست یقیین نکن که :UDK بعد Quest3d بعد uNITY
    گیم استدیو فقط ساده البته گرافیک زیادهم بد نیست البته برای گرافیک خوب باید شیدر خفن گیر بیاری

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

یه انتقاد چرا هر انجینی که این جا هست می گید خوبه؟ پس IrrLicht و CryTek بوقن؟

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

وقتی نمیشه با Crytek بازی ساخت چه فایده؟

در ضمن اونا هم مزایا و هم معایب خودشونو دارن.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

کیان جان CRYENGINE نه CRYTEK بی خیال هرکسی با انجین لذت می ببره ولی تورک انجین دل نشینی نیست

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بله من هم منظورم شات های سه بعدیش بود. توی شات هایی که شما زدی 2 و 3 که ضعفشون مشخصه. ولی 1 و 4 خوبن.

1 که خیلی جالبه ولی متاسفانه دو بعدیه، که باز هم بهترین حالت دو بعدی نیست ولی در کل خوبه. 4 هم که این طور که مشخصه با شیدر Toon رندر شده. تصویر خوبی هست، ولی با Toon Shader اصلن نمیشه فهمید موتور رندرینگ چند مرده حلاجه.

امیدوارم منظورمو گرفته باشی، البته چیزی که مهمه اینه که شما دو بعدی می خوای و در نتیجه این برات گزینه ی خوبیه. فعلا.
    حتی اگر سه بعدی هم بخوام به سبک شماره 4 میسازم . یعنی به نظرم خوبه ادم تون هم استفاده کنه. اما در مورد عکس 2 و 3 به نظرم خیلی هم برای یک کار ایرانی خوبه یک بازی نشون بده که ایرنی باشه کیفیت بهتر از اینا. بازی بود رم3 فکر کنم. شبیه همون هست گرافیک.

اگه به گرافیک تنهاست یقیین نکن که :UDK بعد Quest3d بعد uNITY
    گیم استدیو فقط ساده البته گرافیک زیادهم بد نیست البته برای گرافیک خوب باید شیدر خفن گیر بیاری
    کویست بازی ساز نیست شبیه سازه البته شاید یه بازی هم بسازن ولی اصل کارش نشون دادن فضای سه بعدی با حالت سه بعدیه. معمولا پروژه های ساختمانی رو با اون ارایه میکنن.
    ضمنا سبک بازی خروجی فقط شبیه سازیه نه چیز دیگه.

انریل رو بحث کردیم.
    اما یونیتی قابل توسعه نیست زبانشم بلد نیستیم ما یعنی جاوا رو ما ترجیح به سی و سی پلاس پلاس و سی شارپ داریم. ضمنا اکثر قابلیت های یونیتی رو در تورگ سه بعدی دارید. اما هیچ کدوم از قابلیت های تورگ دو بعدی رو توی یونیتی نداری.

من به نظرم ما اول باید راهمون رو مشخص کنیم چی میخواهیم بسازیم بعد بریم سراغ اینکه با چی بسازیم.
    مثلا کسی که میخواد بازی دو بعدی بسازه دلیلی نداره بره کرای انجین. اخه هزینه و وقت اضافه برای خروجی بی کیفیت؟(در مورد دو بعدی)
    یا بر عکس کس که میخواد سه بعدی بسازه بره سراغ گیم میکر؟
    یا کسی که بازی ادونچر میخواد قطعا wintermute گزینه خوبیه. اصولا چرا باید بره سراغ کویست؟

بحثم اینه غیر از دیدن عکس خروجی کار ها و گالری باید به خیلی چیزای دیگم توجه کرد.

ضمنا بازی پهلوانان و مقاومت با تورگ ساخته شده

7. این کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Andaron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ok good

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

Quest3d تنها کارش شبیه سازی نیست ولی بازم موفق باشی و امیدوارم یک بازی خوب بسازی

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

البته بزار برات چند شات کار های گیم استدیو برات بزارم

---------- Post added at 07:27 AM ---------- Previous post was at 07:23 AM ----------

اینها هم کارهای خودمه (البته زیادخوب نیست):

---------- Post added at 07:30 AM ---------- Previous post was at 07:27 AM ----------

البته یکه نکته که باید بگم متاسفانه وقتی از کرک تو گیم استدیو استفاده می کنیم گیم استدیو پر از باگ میشه

11. 2 کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

داره جالب میشه:
    گیم استدیو خوبه اما:

اگر بگویم که این نرم افزار بدترین و ضعیف ترین نرم افزار در میان نرم افزارهای ساخت بازی است شک نکنید که همینگونه است. متاسفانه این نرم افزار با داشتن یک موتور درونی با ساختار فوق العاده قدیمی و غلط و تنها به خاطر این که به صورت کاربردی ارائه شده است توانسته جای خود را میان کاربران ایرانی باز کند. این نرم افزار آنقدر ساختارش قدیمی و غلط است که حتی می تواند کاربرانش را از رشد سریع فناوری و اجرای جدیدترین تکنیک های گرافیکی عقب انداخته و بازی سازان را منحرف کند. مهم ترین و بزرگترین مشکل این نرم افزار این است که موتور درونی آن به هیچ عنوان به صورت منبع باز (Open Source) ارائه نمی شود تا حداقل کاربران بتوانند تغییری در آن بدهند. بزرگترین عامل انحطاط و عقب ماندگی برخی بازی سازان ایرانی همین نرم افزار است که مدیران برخی پایگاه های ساخت بازی با پشتیبانی از آن بیشتر به این عقب ماندگی دامن می زنند. شما بعد از یادگیری این نرم افزار هیچ چیزی جز یک زبان با ساختار قدیمی و اجرای چند تکنیک گرافیکی قدیمی یاد نخواهید گرفت. کافی است چند نور متحرک در صحنه بگذارید تا ببینید که پروژه شما چقدر افت فریم می کند. سایه زنی اشیا در این نرم افزار بصورت stencil است. در بخش مباحث عمومی ساخت بازی و در مقاله آشنایی با ساختار موتور بازی قسمت مقدمه ای بر محاسبات کارت گرافیکی ولقع در اینجا توضیح داده ایم که این تکنیک چقدر برایتان گران و پر خرج و با دردسر همراه می شود. و چقدر باعث افت فریم در بازی می شود. متاسفانه اکثر نرم افزارهای ساخت بازی چون از ساختار قدیمی و غلط برخوردارند این سبک از سایه زنی را هم همراه خود دارند.
    اگر شما از جمله بازی سازان کهنه کار و قدیمی باشید بی شک این نرم افزار شما را به یاد ویرایشگرها و مدل سازهای موتور Doom که اولین موتور در جهان بود می اندازد.
    نظرات یکی از کاربران غیر ایرانی که حدود 2 سال از عمرش را برای این نرم افزار تلف کرده بود شنیدنی است:
    3D Game Studio یک نرم افزار خوب است چون یک بسته نرم افزاری است. امّا متاسفانه یک واسطه کاربری بسیار بد ترکیب و اجزای بد ترکیب تر دارد. من اکنون 2 سال است که از این نرم افزار استفاده می کنم. این درست است که این نرم افزار یک بسته کامل است امّا ویرایشگر مدل آن یک چیز بیهوده است و با اندیشه درست ساخته نشده است. این درست است که برخی از کاربران کارهای با کیفیت از این نرم افزار ارائه می دهند امّا من به شباهت این کارها با یک بازی نگاه می کنم. بیشتر یک چیزی برای راه رفتن است که برای کمپانی ساخته شده و یک صحنه موثر نیست. و همچنین بیشتر در صحنه های درونی است. بیشتر کاربران حرفه ای این نرم افزار توخالی و دوره دیده هستند. کسانی که بانگ SDK سر می زنند امّا هیچ چیز بیشتر از کار با یک زبان فرعی شبیه به C بلد نیستند. اینجا دسترسی به کدهای نورهای ثابت، اشیای BSP یا هر چیز دیگری که با ارزش باشد نیست. عملکرد موتور این نرم افزار چیزی شبیه به عملکرد موتور half-life 1 است. هنگامی که شما هرچیزی مربوط به indoor یا outdoor را بخواهید build کنید شما باید با موتور جنگ کنید و موتور هم با شما جنگ می کند. فکر می کنید چرا کسی یک تصویر از صحنه پرجزئیات و بزرگ ساخته شده توسط این نرم افزار ارائه نمی دهد. چون این موتور بسیار کند عمل می کند و اگر هم صحنه ای باشد مربوط به محیط های درونی کوچک است. نورهای ثابت موتور این نرم افزار بد نیست امّا بصورت متقابلی اثری در مدل ها ندارد و یا من باید بگویم این وحشتناک است. تمام مدل ها و رنگ کف زمین درخشان می شود. به طور اساسی فناوری استفاده شده در موتور این نرم افزار فوق العاده قدیمی است. نورهای متحرک به خوبی بر روی مدل ها و اشیا کار می کنند امّا شما محدود به 8 نور هستید. یکی از مزایای 3D Game Studio راحتی در استفاده است. این درست است که خیلی سریع و راحت اجرا می شود. شما می توانید برای تجربه در تلاش برای ساخت محیطهای با جزئیات محصولات بهتری را بگیرید. بگذارید واضح تر بگویم. با دیگر موتورها نظیر Torque,Blitz,Cipher,Unreal و... به راحتی می توانید منظره ها و چشم اندازهای وسیعی را بدون هیچ سروصدا و مشکلی بسازید. من GameStudio را پیدا کردم. شما مقدار زیادی از وقتتان را صرف تنظیم میزان بافت و براقیت مدل ها می کنید. تا یک نمای درست و شایسته را بگیرید. این باعث می شود که مدت زمان توسعه کند شود و تلاش شما برای ساختن مراحل زیبا سخت تر و سخت تر شود. بیشتر استفاده راحت در GameStudio که همه می گویند همان Sample های آن است که به توسعه و پیشرفت شما نمی تواند کمکی بکند. در موتور Torque و با استفاده از lighting pack آن من می توانم ترکیبی از مراحل indoor و outdoor را فقط ظرف چند ساعت بسازم. و مراحل من بهتر از تمام چیزهایی است که کاربران GameStudio تاکنون ساخته اند. هنوز هم می خواهید روزها با این حریف بجنگید و نمی خواهید به یک نمای بهتر دست پیدا کنید. این موتور هیچ Source Code و SDK برای خرسند کردن شما ندارد. البته انصاقاً پشتیبانی Conitec از کاربرانش بسیار خوب است. (هر چند که اکثر کاربران ایرانی به دلیل استفاده کردن از نسخه های غیر قانونی از این پشتیبانی هم بی بهره اند مترجم) این موتور بسیار ضعیف و کند پیشرفت می کند. اگر شما می خواهید فقط یک Demo یا یک چیز ابتدایی بسازید 3D Game Studio برای شماست. امّا اگر می خواهید چیزی بسازید که در همه جا دیده شود موتورهای بسیار قوی تر و بهتر وجود دارد. پیشنهاد می کنم کتاب 3D Game Programming All In One را بگیرید.
    یکی دیگر از کاربران غیر ایرانی این نرم افزار نیز چنین اظهار نظری می کند:
    من واقعاً نمی فهمم Conitec (کمپانی سازنده نرم افزار) چرا اینقدر علاقه دارد که این موتور را در بسته های متفاوت ارائه بدهد. یا به عنوان نمونه: Reflection این تکنیک تفریباً یک فناوری قدیمی است. این تکنیک تقریباً مربوط به سال 1997 میلادی است. الان مردم از جدیدترین جلوه های DirectX 9 pixel-shader استفاده می کنند. مانند real-time refraction و یا حتی تکنیک displacement mapping.

---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------

Quest3d تنها کارش شبیه سازی نیست ولی بازم موفق باشی و امیدوارم یک بازی خوب بسازی
    کار اصلی آن خلق بازیهای شبیه سازی Simulator است ولی در ایجاد سایر سبک بازیها نیز کاربرد دارد .بهترین قابلیت ها را برای نمایش عناصر معماری و جلوه های ویژه دارد و یکی از بهترین گزینه ها برای کارهای شبیه سازی است

معروف تری بازی ان سیمز است. اما بازی با هیان نداره سبک اصلیش شبیه سازه.
    مثلا فرض کن یک پزشک جراح مغز بره سخه سرما خوردگی بپیچه.
    حالا شما خودت تصور کن هزینه یک چراحی کامل رو برای یک نسخه سرماخوردگی بدی درسته؟
    یا بهتره بری یک دکتر عمومی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •