يه amd دارم واقعا داره ديوونم ميكنه مي خوام اونم عوض كنم بيشتر ميخوام كٌلشو عوض كنم سرعتش به اينتل نميره .
گرافيك آنبورد به هيچ وجه نمي خوام من آنبرد داشتم زياد باهاش دردسر داشتم ديگه واقعا نمي خوام چون اين سيستم اداري هست ميشه اين كارت رو به كامپيوترهاي ديگه زد براي آزمايش سيستم يا ثابت بودن من بيشتر براي همچين چيزي مي خوام كه آنبرد نباشه .
اين مادربرد usb هاش كم هستند ما اصولا توكارمون زياد ورودي استفاده ميكنيم .رمش هم واقعا كمه ، چون برنامه هاي ما رم خوريش خيلي زياده براي همين گفتم بايد حتما 4 باشه چون واقعا بهش احتياج داريم .
از چند تا واردبازاري پرسيدم بيشتر amd ومادربرد asus پيشنهاد كردند اما اين دوتا قاضي نمي ارزند چون خرابيشون و ايراداتشون بيشتر هستندmsi هم مثل اونها ، براي همينه من فقط روي گيگابايت تمركز كردم ،چون من يه چند تا سيستم دارم كه واقعا ازشون راضي هستم البته اونها چيني نيستند ديگه اينارو نميدونم .....
فلاپي برام مهمه كه با دوام باشه .
يه سيستم هم كه خودم دارم گيگابايت هستش البته 4 ساله دارمش وحسابي داغونش كردم خلاصه هر جور كه مي خواهي فكر كن حتي من با آب هم شستمش ،اما وانرفته وتا حالا هيچ ايرادي پيدا نكرده چه نرم افزاري چه سخت افزاري ،هم اينتل ، گيگابايت ،و ati عالي هستند البته اين نظر بنده هست .
بابا دم همه شما گرم اينقدر بحث نكنيد فقط يه سيستم خواستيم همين ارزش نداره رو كوله همديگه بپريد مرثي از همتون .
تمام دوستان لطف كردن ووقت گذاشتن چه كپي پيست نمي خوام به كسي توهين كنم چه خودشون نظر دادند بسيار سپاس گذارم ولي بيشتر من همون سيستمي كه نوشتم با همون مشخصات رو مي خوام حالا 600 مثلا شد 650 اشكال نداره ميشه از يه جايي دراوردش ، دركل بايد بگم خيلي ممنون از نظرات شما دوستان .
راستي اين سيستمهايي كه دوستان معرفي ميكنند با هم همخواني دارند مشكل اسمبل كه ندارند درسته .
اين قيمتهايي كه دوستان مي نويسند چيني هستش يا حالا مثلا مالزي يا تايلند يا جاي ديگه مرثي ......
ضمنا يه پاور مي خوام كه نسبت به نوسانات برق قوي باشه الالخصوص نسبت به جوشكاري .
![]()