تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 12 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 112

نام تاپيک: Folder Guard Professional / تمامي ورژنها در اين تاپيك

آخر فروم باز pedramonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    آسيا.ايران.اهواز

پيش فرض Folder Guard Pro® v7.6.0 Final قفل و رمزي کردن

Folder Guard Professional® 7.6 Final
    Release date: JUNE 20, 2005
    Computer Security Software
    Folder Guard for Windows® XP/2000/Me/98

اینم از یه برنامهء حرفه ای کامل برای اونایی که خودشون رو حرفه ای میدونند
    با این برنامه هر کاری و هر بلایی که دلتون میخواد میتونید رو کلهء مبارک هر فایل و پوشه و حتی هر درایوی که تمایل دارید بیاورید.

فکر کنم تنها برنامه ای باشه که بتونه اعم از فایلها ، پوشه ها و درایوها رو هم قفل کنه...

خلاصه سیستم و اطلاعات شخصی رو از دید کسانی که ناخواسته به پشت کامپیوترت میان و کمی هم عجولند نجات میده

چند تا نمونه از کاراش :

1- رمزی کردن و گذاشتن قفل دلخواه برای هر فایل و یا پوشه و درایو به صورت کاملا" مستقل و جداگانه
    2 - کاملا" خالی نشان دادن دلخواه برای هر فایل و یا پوشه و ...
    3 - کاملا مخفی کردن دلخواه برای هر فایل و یا پوشه و ...
    4 - No Access کردن و غیر فعال کردن هر فایل و یا پوشه و ...
    5 - مخفی ماندن برنامه بر روی ستارت آپ
    6 - مخفی ماندن برنامه بر روی Task Bar
    7 - مخفی ماندن برنامه بر روی سرویس CPU
    8 - بدون اشغال اضافی رم
    9 - تعریف کردن کلیدهای میانبر برای آوردن برنامه
    10 - گذاشتن قفل یا رمز دلخواه برای ورود به برنامه
    11 - بدون آسیب دیدن فایلها و پوشه ها و اطلاعات موجود.
    12 - بدون اینکه کسی بتواند فایل یا پوشهء مورد نظر را پاک کند.
    13 - مشخص کردن زمان چک کردن مجدد Password از طرف برنامه ، بعد از باز کردن فایل یا پوشه توسط شما
    14- ...

توجه :

Search - A ویندوز نمیتونه مواردی که قفل کردید رو سرچ کنه و این مورد برای کسانی که میخواهند برنامه هاشون همیشه محفوظ باشه ، خیلی مهمه.

B - با قفل یا مخفی کردن و یا No Access کردن ، کلیهء Shorcut ها ومسیر های میانبر برنامه های داخل درایو یا پوشه یا فایل مربوطه قفل شده و از دسترس های غیر مجاز خارج می شوند .

C - در صورتی که بخواهید برنامه را بر روی ستارت آپ فعال کنید باید بر روی Safe Mode رفته و در آنجا برنامه را لود کرده و درTab تنظیمات گزینهء مربوطه را فعال کنید. در غیر این صورت برنامه فقط هنگامی فعال خواهد شد که شما به صورت دستی بازو بسته کنید و موارد قفل یا مخفی شده ، رمزی یا مخفی نمیشوند و فقط درایوها را از دسترسی دور نگه میدارد همانند سیستم ویندوز. مثال : Access Is Denied

یعنی اگر روی پوشه ای قفل گذاشته باشید. در صورتی که مر حله بالا را انجام نداده باشید ، پس از رستارت ، قفل از روی پوشه برداشته میشود ولی با لود برنامه و بستن آن قفل محفوظ است.
    ولی اگر همین پوشه را از دسترسی خارج کرده باشید ( No Access )، اگر خود برنامه هم لود نشود و روی Start Up هم قرار نگیرد ، باز هم پوشه مث مثال بالا دور از دسترس خواهد بود و هنگام باز کردن پوشه کاربر خطای Access Is Denied را مشاهده میکند و این برای کسانی مناسب است که نمیخواهند برنامه با هر بار لود ویندوز ، لود شود.

حجم : 1.27 MB

ُSerial : كرك سريال در داخل برنامه قرار داره

يه عيبي داره كه هر روز پيغام ميده و ميگه كه برنامه رو كپي كردي و بايد رجيسترش كني كه شما بايد كلوزش كنيد تا بره پي كارش. البته پدرام بايد كرك درستش رو پيدا كنه

لينک دانلود :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چند عکس نمونه :

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

پدرام جان دستت درد نکنه.

من قبلا یک نسخه از این برنامه رو داشتم و یک ضعفی داشت می خوام ببینم الانم همون ضعف رو داره یا نه...

مثلا شما یک فولدر رو قفل کنید و برنامه Folder Guard هم اجرا شده باشه یعنی همه چی تکمیل باشه و نتونید فولدر مورد نظر رو بدون پاسورد باز کنید. ولی آیا اگر یک کلیک راست ساده بر روی فولدر بکنید و گزینه Delete رو بزنید فولدی که رمز گذاشته بودید پاک میشود....

یک ضعف دیگه هم که داره آیا در Safe Mode هم میتونه از فولدر ها محافظت کنه....

و اما ضعف آخری که فعلا بهش اشاره میکنم ..... فرض کنید شما 2 تا درایو دارید C و X و سیستم و تمام برنامه های کاربردی شما بر روی C نصب شده و از درایو X فقط به عنوان یک انباری استفاده میکنید . یعنی موزیک و فایل های اینستال و فیلم و یا عکسهای خانوادگی و شخصی رو در اون درایو گذاشتید که در صورت خراب شدن و ویروسی شدن درایو C شما از انباری بتونید فایلهاتون رو دوباره بریزید سر جاش. پس تا اینجا کاملا مشخص شد که درایو C یعنی تمامی ویندوز و برنامه های نصب شده از جمله Folder Guard و درایو X بطور ساده یعنی یک انباری با کلی فایل و ....

اگر شما با برنامه Folder Guard که که بر روی درایو C نصب شده بخواهید فولدر و یا فایلی را قفل کنید میتونید.... خب مسلمه که میتونید و کلا این برنامه کارش قفل گذاشتن هستش ولی سوال اینجاست که اگر روزی درایو C بلایی بر سرش بیاد و شما بخواهید که Format کنید و ویندوز رو از اول نصب کنید آیا فایل هایی که در درایو X قبلا قفل کرده بودید همچنان قفل شده باقی خواهند ماند .... که اینجا جواب منفی هستش.

حـــــرفـه ای Arashi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    FAR FAR AWAY

پيش فرض

ايول پدرام جان خيلي كارت درسته

پروفشنال farhad resalati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    MATRIX

پيش فرض

cracki جان این برنامه ها چون تحت ویندوز هستند بعد از فرمت درایو یا ویندوز قابلیتشون رو از دست میدن اما در دو ایراد اولی که گفتی برنامه pc security 6 به بالا رو توصیه میکنم که تو سایت هم معرفی شده و واقعا خدای امنیت هستش

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

فرهاد جان ممنون بابت معرفی برنامه اما من هر چی گشتم این برنامه ای رو که معرفی کردی نتونستم پیدا کنم.

اما در مورد اینکه این نوع برنامه ها تحت ویندوز هستند و بعد از فرمت کردن قابلیت شون رو از دست میدن درسته . اما برنامه ای هست به اسم Folder Access 2.1 که با این برنامه میشه فولدرها و پوشه ها رو قفل کرد که حتی اگر فرمت هم بکنیم بازم قفل از روی این پوشه برداشته نمیشه . من بارها فرمت کردم و اینو خودم تجربه کردم. فقط برای باز کردن اون فولدر قفل شده بعد از فرمت باید دوباره برنامه اصلی اینستال بشه و بعد قفل فولدر رو باز کنی.

من خودم قوی تر از این برنامه تا حالا ندیدم و هر کاری هم بشه نمیشه قفل اون فولدر رو باز کرد حتی در Safe Mode ... فقط یک مشکلی که اینجا هست من کرک نسخه جدیدش رو که به نسخه پـــــرو تبدیل میکنه نتونستم گیر بیارم و اصلا نیستش. ولی کرک نسخه 2 رو دارم ولی فایل اینستالش رو اشتباهی پاک کردم و الان ندارم. :(

البته با نسخه مجانیش میشه 5 فولدر رو باهاش قفل کرد که اگر خواستید امتحان بکنید به این سایت زیر برای دانلود کردنش مراجعه کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

چند دقیقه بعد...
    برنامه ذکر شده بالا رو پیدا کردم از سایت خودش. ممنون.

تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    آسيا.ايران.اهواز

پيش فرض

یک سری توضیح دیگه

اگر احتمالا" کسي تونست برنامه رو پيدا کنه ، اگر رمز ورود ( کلمهء شب ) براش گذاشته باشي ، ازش ميپرسه و اگر درست جواب نده وارد نميشه.

در ضمن همونطور که در بالا اشاره کردم رمز ورود و رمز هر فايل يا پوشه رو ميتونيد به صورت مستقل بذاريد . يعني براي هر يک رمزي جداگانه. البته قبلا يه نسخهء پشتيبان از بدون رمز هاش برميداره و در مسير خودش ذخيره ميکنه براي روز مبادا که شما بهتره خود پوشه اي رو که برنامه در آن قرار داره را رمزي کنيد تا کسي واردش نشه.

در جايي خوندم که سازمانهاي نظامي و اداره جات و شرکتهاي اکثر کشورها براي حفظ اطلاعاتشون از همين برنامه استفاده ميکنند.

اگر هم حوصلهء اين همه رمز و ... رو نداريد پس به نظر من :

بذاريد برنامه روي ستارت آپ ( به صورت مخفي ) قرار نگيره يعني غير فعال باشه و روي خود برنامه يه رمز دلخواه و به ياد ماندني بذاريد.

سپس با ورود به برنامه و عبور از پاسورد برنامه هر فايل و پوشه يا کل درايوي که تمايل داريد رو از حالت دسترسي خارج کنيد ( No Access ) مانند مثال بالا در عکس برنامه که پوشهء Image رو انتخواب کرده ام.

حالا با هيچ روشي درايو يا پوشهء مربوطه باز نميشود غير از آنکه وارد خود برنامه شده و از آنجا از اين حالت خارجش کني. در ضمن پيغام برنامهء کپي و غير مجاز رو هرگز مشاهده نميکنيد. چون خود برنامه در اصل غير فعال است.

تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    آسيا.ايران.اهواز

پيش فرض

مثلا شما یک فولدر رو قفل کنید و برنامه Folder Guard هم اجرا شده باشه یعنی همه چی تکمیل باشه و نتونید فولدر مورد نظر رو بدون پاسورد باز کنید. ولی آیا اگر یک کلیک راست ساده بر روی فولدر بکنید و گزینه Delete رو بزنید فولدی که رمز گذاشته بودید پاک میشود....
    نه پاک نميشود.

اگر بعد از عبور از رمز وارد پوشه شديد فقط خودتان ميتوانيد اطلاعات داخل پوشه يا درايوي که قفل کرده ايد رو پاک کنيد يا اضافه کنيد. چون خودتان از رمز عبور کرده ايد. و کس ديگه اي نميتواند پوشه رو پاک کنه.

یک ضعف دیگه هم که داره آیا در Safe Mode هم میتونه از فولدر ها محافظت کنه....
    بعد از ورود به برنامه برو به :
    File/Settings/Protection
    در آنجا گزينهء آخري رو تيک بذار تا روي Safe Mode هم از سيستم محافظت کنه.

و اما ضعف آخری که فعلا بهش اشاره میکنم ..... فرض کنید شما 2 تا درایو دارید C و X و سیستم و تمام برنامه های کاربردی شما بر روی C نصب شده و از درایو X فقط به عنوان یک انباری استفاده میکنید .

یعنی موزیک و فایل های ...
    در اين مورد امتحانش نکرده ام. هر چند که فکر کنم براي اين منظور راههاي ديگه اي وجود داشته باشه که نذاره ويندوز فرمت بشه.

========================

البته من رو درايو C فقط ويندوز و ويروس کش و سرويس پک دو و درايورهاي سخت افزار رو نصب ميکنم. و درايو بعدي ( D ) رو براي پروگرام گذاشته ام به عنوان درايو کمکي ويندوز. چون خيلي از برنامه ها بعد از نصب ويندوز ، نصب مجدد نميخواهند و اگر روي آيکونشون کليک کني اجرا ميشوند.براي مثال بيشتر از 98% بازيها هم همين حالتو دارند.

البته بايد بهتر بدونيد که هر کسي در هر نقطهء دنيا هم که باشه به موسيقي علاقه داره و فضايي رو رو هارد به موزيک اختصاص ميده.
    شخص خودم 24.5 گيگ موزيک رو هاردم دارم و حجم درايو آخريم که موزيکها و آرشيومو توش ريختم حدود 42.8 گيگا بايت هستش و براي بقيهء درايو ها حدود 28 گيگ رو اختصاص داده ام.

ميخوام بگم که اگر ميخواهيد از سرعت برنامه ها و ويندوز کاسته نشه هميشه آخرين درايو رو به موزيک و آرشيو اختصاص بديد.

=========================

حالا بريم رو اصل مطلب. اگر همين برنامهء Folder Guard Professional رو در درايو آخري نصب کنيد. چون اون دريو رو هرگز فرمت نميکنيد. پس شايد بعد از نصب ويندوز هم به همون حالت قفلي باقي بمونه.( امتحانش نکرده ام. )

داره خودمونی میشه داود's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام پدرام جان
    اگه امكانش هست اين فايل فشرده اي كه آدرسش رو گذاشتي، يه جاي ديگه مثل megauplod يا persiangig آپلود كن. چون rapidshare توسط isp من ----- شده!
    ممنون :mrgreen: .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    pedramonline, جان ممنون از معرفي نسخه جديد برنامه
    حالا بريم رو اصل مطلب. اگر همين برنامهء Folder Guard Professional رو در درايو آخري نصب کنيد. چون اون دريو رو هرگز فرمت نميکنيد. پس شايد بعد از نصب ويندوز هم به همون حالت قفلي باقي بمونه.( امتحانش نکرده ام. )
    من با اين برنامه آشنايي كامل دارم و امتحان هاي زيادي كردم
    واقعا برنامه اي عالي ونمره يكي هستش فقط چند نقطه ضعف كوچيك داره :
    اول اينكه اگر دوتا ويندوز داشته باشي فقط در يكي كار مي كنه ودر ويندوز دومي هيچ اثري نداره.
    دوم اگر ويندوز رو عوض كني غير فعال ميشه وتا برنامه رو اجرا نكني كار نمي كنه.
    سوم اگر هاردت رو در كنار يك هاردي قرار بدي وبا عون هارد بياي داخل ويدوز بازم ازكار مي افته.
    به غير از اينها هيچ مشكل ديگه اي نداره.

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

اينم لينك نسخه 7.6 pro كه كرك شده هم هست و ديگه بعد از حدود 1 ساعت پيغام نميده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •