تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 15 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 150

نام تاپيک: هفته 36 لیگ برتر انگلیس

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از گذاشتن شماره معذوریم...
    3- شانس ؟؟؟ اگر منچستر خوش شانس بود در حساس ترین برهه فصل رونی مصدوم نمیشد تا هم صدر جدول رو از دست بده هم لیگ قهرمانان رو .
    باز خوبه برای شما رونی مصدوم شده. برای ما که فعلا یه تیم کامل مصدومن. دروگبا-اسین-کاروالیو-بوسینگوا-ایوانوویچ-اشلی کول
    یه چند تا از اینا تازه خوب شدن ولی بیشتر اونا الان مصدومن

4- تاتنهام خوب بازی نکرد ، البته میخواست خوب بازی کنه اما نحوه بازی منچستر این اجازه رو نمیداد.
    دلیلش این بود که به خاطر بازی فوق العاده ای که تاتنهام با چلسی و آرسنال انجام داده بود یکمی خسته شده بود. اگه اون بازیی که مقابل چلسی و آرسنال کرد با منچستر هم انجام می داد مطمئنا نتیجه مسابقه پارسال منچستر و لیورپول توی همین ورزشگاه دوباره تکرار می شد.

5- به هرحال وقتهای تلف شده هم جزو زمان قانونی بازی محسوب میشه ، در همین ایران خودمون هم زمانی استقلال قلعه نویی تیم لحظات پایانی بود ، در برخی بازیها تا دقایق انتهایی عقب بود ولی در دقایق تلف شده حتی برنده بازیها میشد.
    شما هم که همش با قلعه نوعی مقایسه می کنید. اتفاقا اون سال استقلال قهرمان نشد. تاز اون یه سال بود. شما که در این چند سال اخیر نصف امتیاز های خودتون رو مدیون دقایق 90 به بعد بازی ها هستید

البته کاش اشاره میکردی به بی تجربیگیهای بازیکن جوانی مثل رافائل که در برابر بایرن اخراج شد و در گل اول تاتنهام هم قبل از اینکه کینگ ضربه سر بزنه 3 قدم به جلو اومد و وظیفه خودش در نگه داشتن تیر 2 رو به خوبی انجام نداد ، و البته کاش به پاس گل ماچدا (ماکدا) به نانی هم اشاره میکردی
    البته کاش اشاره می کردم که هنوز بازیکن 36 ساله دو تا گل تیم شما رو میزنه. البته کاش اشاره می کردم که اسکولز هم با این سنش هنوز باید بازی کنه و جور تیم شمارو بکشه. البته باید اشاره می کردم که دفاع تاتنهام سوتی می دادن البته باید اشاره می کردم که تاتنهام نصف بازی با چلسی و آرسنال رو نکرد. البته باید اشاره می کردم که اینا ربطی به تاکتیک های منچستر نداشت بلکه به خاطر شانس شما هستش. البته باید اشاره می کردم که بازی شما با منچستر سیتی دقایق 93 و 95 باعث شدن شما پیروز بشین وگرنه باید دوباره دابل می شدین. البته خیلی چیزهای دیگه هم باید اشاره می کردم......

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

البته کاش اشاره می کردم که هنوز بازیکن 36 ساله دو تا گل تیم شما رو میزنه. البته کاش اشاره می کردم که اسکولز هم با این سنش هنوز باید بازی کنه و جور تیم شمارو بکشه.
    به نظر تو این یه پوئنه منفی هستش؟
    بازی شما با منچستر سیتی دقایق 93 و 95 باعث شدن شما پیروز بشین وگرنه باید دوباره دابل می شدین.
    منظورت مساویه دیگه! نه؟
    البته باید اشاره می کردم که دفاع تاتنهام سوتی می دادن
    بله؟؟!
    البته باید اشاره می کردم که اینا ربطی به تاکتیک های منچستر نداشت بلکه به خاطر شانس شما هستش
    جسارت نشه...ولی عجب نتیجه گیری منطقی ای!!!

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

از گذاشتن شماره معذوریم...

باز خوبه برای شما رونی مصدوم شده. برای ما که فعلا یه تیم کامل مصدومن. دروگبا-اسین-کاروالیو-بوسینگوا-ایوانوویچ-اشلی کول
    یه چند تا از اینا تازه خوب شدن ولی بیشتر اونا الان مصدومن

دلیلش این بود که به خاطر بازی فوق العاده ای که تاتنهام با چلسی و آرسنال انجام داده بود یکمی خسته شده بود. اگه اون بازیی که مقابل چلسی و آرسنال کرد با منچستر هم انجام می داد مطمئنا نتیجه مسابقه پارسال منچستر و لیورپول توی همین ورزشگاه دوباره تکرار می شد.

شما هم که همش با قلعه نوعی مقایسه می کنید. اتفاقا اون سال استقلال قهرمان نشد. تاز اون یه سال بود. شما که در این چند سال اخیر نصف امتیاز های خودتون رو مدیون دقایق 90 به بعد بازی ها هستید

البته کاش اشاره می کردم که هنوز بازیکن 36 ساله دو تا گل تیم شما رو میزنه. البته کاش اشاره می کردم که اسکولز هم با این سنش هنوز باید بازی کنه و جور تیم شمارو بکشه. البته باید اشاره می کردم که دفاع تاتنهام سوتی می دادن البته باید اشاره می کردم که تاتنهام نصف بازی با چلسی و آرسنال رو نکرد. البته باید اشاره می کردم که اینا ربطی به تاکتیک های منچستر نداشت بلکه به خاطر شانس شما هستش. البته باید اشاره می کردم که بازی شما با منچستر سیتی دقایق 93 و 95 باعث شدن شما پیروز بشین وگرنه باید دوباره دابل می شدین. البته خیلی چیزهای دیگه هم باید اشاره می کردم......

حرفاتو دوست داشتم

حرفای منو زدی

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

جدا از بازی این یوسفی خیلی باحاله ... یعنی من امروز یه سره داشتم می خندیدم ! اگه یکی از 2 بازی قبل تاتنهام رو می دید دیگه به بیل نمی گفت باله :لول
    تازه می گفت مودریچ هم از سال 2008 تو منچستره
    چیپ نانی هم خیلی حرفه ای بود !

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حرفاتو دوست داشتم

حرفای منو زدی
    خواهش می کنم
    حالا این بحث ها رو ول کنید. ولی هنوزم چیزی معلوم نشده. قهرمانی دست چلسی هستش. سه تا بازیشو ببره قهرمانه. فقط امیدوارم تیم ها مقابل چلسی یه دفعه غول نشن و مقایل منچستر مثل موش نشن. منظورم از نوع بازی هست

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

خب بقیه بازیها هم تموم شد نتایج :

هال سیتی 0-1 ساندرلند
    بولتون 2-2 پورتسموث
    وستهم 3-2 ویگان
    وولوز 1-1 بلکبرن

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان تا چند دقیقه دیگه بازی آرسنال و منچستر سیتی شروع میشه. جالبه آدبایور هم روی نیمکت منچستر سیتی هست. هر چیزی طرفداران آرسنال بگن حقشه. حرکتش توی بازی رفت خیلی جالب بود.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

وستهم 3-2 ویگان
    ایول!
    هر چیزی طرفداران آرسنال بگن حقشه
    آره واقعا!
    حرکتش توی بازی رفت خیلی جالب بود.
    چه حرکتی؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همون که بعد از گل زدن کل زمینو طی کرد. طرفداران آرسنال می خواستن بیان توی زمین اونو بزنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMAN-JEEZY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گلو که زد کل زمینو دوید رفت جلو طرفدارای ارسنال خوشحالی میکرد مرتیکه افغانی!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •