از گذاشتن شماره معذوریم...
باز خوبه برای شما رونی مصدوم شده. برای ما که فعلا یه تیم کامل مصدومن. دروگبا-اسین-کاروالیو-بوسینگوا-ایوانوویچ-اشلی کول3- شانس ؟؟؟ اگر منچستر خوش شانس بود در حساس ترین برهه فصل رونی مصدوم نمیشد تا هم صدر جدول رو از دست بده هم لیگ قهرمانان رو .
یه چند تا از اینا تازه خوب شدن ولی بیشتر اونا الان مصدومن
دلیلش این بود که به خاطر بازی فوق العاده ای که تاتنهام با چلسی و آرسنال انجام داده بود یکمی خسته شده بود. اگه اون بازیی که مقابل چلسی و آرسنال کرد با منچستر هم انجام می داد مطمئنا نتیجه مسابقه پارسال منچستر و لیورپول توی همین ورزشگاه دوباره تکرار می شد.4- تاتنهام خوب بازی نکرد ، البته میخواست خوب بازی کنه اما نحوه بازی منچستر این اجازه رو نمیداد.
شما هم که همش با قلعه نوعی مقایسه می کنید. اتفاقا اون سال استقلال قهرمان نشد. تاز اون یه سال بود. شما که در این چند سال اخیر نصف امتیاز های خودتون رو مدیون دقایق 90 به بعد بازی ها هستید5- به هرحال وقتهای تلف شده هم جزو زمان قانونی بازی محسوب میشه ، در همین ایران خودمون هم زمانی استقلال قلعه نویی تیم لحظات پایانی بود ، در برخی بازیها تا دقایق انتهایی عقب بود ولی در دقایق تلف شده حتی برنده بازیها میشد.
البته کاش اشاره می کردم که هنوز بازیکن 36 ساله دو تا گل تیم شما رو میزنه. البته کاش اشاره می کردم که اسکولز هم با این سنش هنوز باید بازی کنه و جور تیم شمارو بکشه. البته باید اشاره می کردم که دفاع تاتنهام سوتی می دادن البته باید اشاره می کردم که تاتنهام نصف بازی با چلسی و آرسنال رو نکرد. البته باید اشاره می کردم که اینا ربطی به تاکتیک های منچستر نداشت بلکه به خاطر شانس شما هستش. البته باید اشاره می کردم که بازی شما با منچستر سیتی دقایق 93 و 95 باعث شدن شما پیروز بشین وگرنه باید دوباره دابل می شدین. البته خیلی چیزهای دیگه هم باید اشاره می کردم......البته کاش اشاره میکردی به بی تجربیگیهای بازیکن جوانی مثل رافائل که در برابر بایرن اخراج شد و در گل اول تاتنهام هم قبل از اینکه کینگ ضربه سر بزنه 3 قدم به جلو اومد و وظیفه خودش در نگه داشتن تیر 2 رو به خوبی انجام نداد ، و البته کاش به پاس گل ماچدا (ماکدا) به نانی هم اشاره میکردی