هر چیزی جز پارس..!
بچه ها منم از صبا اکانت گرفتم اما از عید به این طرف واقعا توی یکساعت 100 مگ هم نمیتونم بگیرم !!!! قبل عید توی هر ساعت متوسط 600 مگ میگرفتم ولی الان واقعا گند زده . توی مشهد چه سرویسی رو پیشنهاد میدید که هم سرعت خوبی در روز داشته باشه هم در شب ؟
چون صبا هر یکساعت قطعی داره + واقعا هیچ وقت نتونسته سرعتش رو فیکس نگه داره و همیشه یک مدت خوب بوده و چند ماه خراب بود
هزینه من 50 تومن بود که برای اکانت سه ماهه 128 صبا دادم الان دیگه نمیخوام تمدید کنم یک شرکت خوب پیشنهاد بدید که مناسب برای دانلود در ساعتهای رایگان باشه
با تشکر
هر چيزي به جز صبا نت
صبانت 3 ماه پيش عالي بود ، الان به درد هيچي نميخوره
فقط چند روز پیش یه مشکل افت سرعت داشتم که 4 ساعت بیشتر نبود !
دیگه هیچ گونه مشکلی ندارم خدایش خوب جواب میده ...
من از شاتل استفاده ميكنم eco 128 سرعت دانلودش توي روز به 200 تا ميرسه شب هم تايم خوبي داره براي دان
ولي يكم سرعتها پايين ولي در كل خوبه و راضيم
یه جمع بندی کلی اگه در مورده شاتل و صبا نت داشته باشیم !!!
شاتل :
پشتیبانی فوق العاده - 1-7 رایگان - سرعت روزانه 200 - بدون نیاز به اکانت برای دانلود رایگان - اضافه شدن گیگ به مناسبتهای مختلف ( عید و ... ) و ....
صبا نت :
پشتیبانی تقریبا" افتضاح - 3-7 رایگان - سرعت روزانه 100 - نیاز به اکانت باری دانلود رایگان
تشابه :
موقع دانلود رایگان سرعته جفتش با سر میاد پایین کنم هر دو زیره 10
پس کدوم بهتره ؟؟؟؟
اگه ناقص گفتم حتما" اضافه کنید مخصوصا" در مورده صبا چون من شاتل دارم و صبا رو تحقیق کردم
... من بار اول 3 ماهه 5 گیگ شارژ کردم با 400 مگابایت دانلود شارژم 20 روزه تمام شد
و مجددآ 1 ماهه 3 گیگ گرفتم که 1 هفته ای با 300 مگابایت دانلود و یا کمتر تمام شد و شارژ من 2 برابر در دانلود کم میشه و در وب گردی 1 ساعت 400 مگابایت شارژ کم میشه و با نمایندگی اهواز و حتی تهران صحبت میکنم میگه دروغ میگی ؟؟///
و حتی مشکلم رو فکس کردم و 2 روز بعد تماس گرفتم گفت فکسی از شما نداشتیم 4 ایمیل دادم به شرکت 2 هفته بعد تماس گرفتم گفت ایمیلی نداریم از شما چون ایمیل ما مشکل داشته و این هم پشتیبانی و سرعت دانلود شبانه 2 هست و 0 میشه و تا صبح 30 مگ به زور دانلود میشه میگن تو منطقه شما 400 یوزر داره فقط 1 نمایندگی ما به نظر شما کار من درسته یا نه
به نظر شما از کدام شرکت اینترنت بگیرم
---------- Post added at 05:58 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------
شبانه زیر 2 میشه یا نه ؟
والا شاتل تا چند ماه پیش فکر کنم رقیب نداشت و فوق العاده بود اما بعد داغون شد از اواسط سال 88شاتل :
پشتیبانی فوق العاده - 1-7 رایگان - سرعت روزانه 200 - بدون نیاز به اکانت برای دانلود رایگان - اضافه شدن گیگ به مناسبتهای مختلف ( عید و ... ) و ....من که بیخیالش شدم...الان هم فکر کنم همون طور باشه... اما:
پشتیبانی فوق العاده : بله به طرز فوق العاده و مودبانه و در 24 ساعت شبانه روز شما رو میپیچونن و بهونه میارن
1 - 7 رایگان: یک تا 7 با سرعت 1 دانلود رایگان کنید(من که اکو 128 داشتم و آرت 1 نیز)
سرعت روزانه 200 : البته واس 128 که نبودماها روزا 20 شاید به 60 برسه دیگه تهش
بله سر سه سوت ترافیکو تموم کنید و برای هر گیگ 3 یا 9 تومن بدین
بدون نیاز به اکانت برای دانلود رایگان : مگه اینم مزیته؟خب اکانتو میدیم دانلود منیجر
اضافه شدن گیگ به مناسبتهای مختلف ( عید و ... ) و .... : در این مورد هم بگم از اواسط 88 که این کارای **** (چی بگم والا) شونو شروع کردن فکر کنم خسیس تر هم شدن.به این دلیل:
نوروز 88 : شهرستان ها یک هفته و تهران دو هفته اینترنتشون کلا رایگان بودفکر کنم تهرونیا کل نت رو دانلود کردن
نوروز 89 : این طور که شنیدم 1 گیگ دادن
===
در کل اگه همون شاتلی باشه که من دیدم اصلا توصیه نمیکنم![]()
صبانت واقعا افتضاح شده!!!
پشتباني ميشه گفت كه اصلا نداره! سرعت شبانه در حد 1!!!
روزها هم يه مدتيه كه قطعي زياد داره. خيلي زياد! نه فقط من حتي بقيه دوستام هم ميگن اين مسئله قطعي رو.
كسي از اينترنت مخابرات چيزي ميدونه؟
اگه در حد همين صبانت و شاتل هست، ديگه چه كاريه پول بيشتر بديم به اينا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)