بله i7 منظورمه
نمیدونم لمسی جواب میده یا نه
بله i7 منظورمه
نمیدونم لمسی جواب میده یا نه
من با i7 هم کار کردم ولی اصلا لمسی بودنش اذیت نکرد اتفاقا تجربه لذت بخشی هم بود واقعا پلیر قشنگ و خوش دستی هستنوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان خواهشا نمایندگی های فروش فیلیپس رو به من معرفی کنید ، یا مغازه های فروش فیلیس رو به من معرفی کنید
متاسفانه با سرچ رکدن هیچ چیزی پیدا نمیشه
ممنون میشم این اخرین درخواست رو هم جواب بدید
Last edited by peyman_nn; 02-05-2010 at 12:22.
بسیا مبنع خوبی هست مخصوصا قسمت فروم اوننوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما اگه عضو نیستی عضو شو هر سوالی درباره تفاوت پخش کننده ها داری از اعضا بپرس به نتیجه خوبی میرسیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم جای خوبی هست برای تحقیقکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فیلیپس تو سطح شهر همه جا دارند مخصوصا جمهوری و پشت شهرداری(توپخونه)پاساژهای کامپوتری
اگه دوستان بقیه برند ها رو آدرس میدند بخواتر این هست که سخت پیدا میشن ولی فیلیپس همه جا ریخته یه سر بچرخونی کلی فروشگاه میبینی
CREATIVE ZEN Mozaic 8GBمدل ای زد 300 رو حدود 100تومن قبل از عید خریدم.یه اسپیکر متوسط داره.کیفیت تصویرش بدک نیست.
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
ولی از کیفیت صدای محصولات کریتیو اصلا راضی نیستم.با سونی و سامسونگ وحتی مارشال قابل مقایسه نیت.مگه اینکه بشه با یه هدفون20تومنی حلش کرد.شارژر 17تومنی رو که باید جدا بخری هم اضافه کن.ولی در کل خوبه
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
کوچک بودن اسپیکر داشتن از مزایای این مدله
در مورد خروجي صدا من از محصولات كاوون خيلي راضيم واقعا در حد خيايي عالي خروجي ميدن تست كردم روي ضبطهاي حرفهاي
ممنون که وقت میذارید و کمکم میکنید
من همون i7 که 16 گیگ باشه رو انتخاب کردم
البته الان برادرم دبی هستش و زنگ زد گفت که سونی 16 گیگ مدل e444 رو میتونم برات تا 550 درهم یعنی در حدود 152000 برات گیر بیارم ، ولی من فکر میکنم که اون از مدل های قدیمیش باشه و در ضمن بزرگ هم هست و از نوکیا n95 خودم هم بزرگتره
چون کوچک بودن یکی از معیارهای من بود
شما چی میفرمایید ؟
چون داداشم میگفت من خودم عمرا مارکی از سونی کمتر بگیرم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کوون از لحاظ کیفیت صدا از سونی بهتر هست خوش صدا ترین پلیر اون که S9 هستش هم از لحاظ کیفیت تصویر وپخش ویدئو و هم کیفیت صدا به مراتب بهتر هست و عمر باطری بیشتری همداره طراحی بهتر و وزن کمتراین رو هم درنظر بگیریم که S9 راحت 2.5 سالی نیم رو رد کرده ولی باکیفیت ترین سری سونی که سری X هست و آخرین مدلش هم که nwz-x1060 هستشنوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که همین جدیدا بیرون اومده از S9 خیلی پایین تر هستش ولی باز سونی امکانات و خوبی های خودش رو داره امکان داره شما با برسی بیشتر مثلا سری X سونی رو مد نظر داشته باشید این دیگه به نیاز و بودجه و سلیقه شماست بستگی داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر
COWON I7 خریداری میشه
فقط گفتند که سه رنگ سفید مشکی و سیلور داره
به نظر شما کدام یک قشنگ تره ؟
اولا با توجه به اينكه بچه خوشحالم كه فكر خريد پلير از بانه به سرت نزد!!نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوما انتخاب بسيار خوبي كردي و مطمئنا يكي از بهترين هاست ايشون!
سوما رنگي كه خودت ميپسندي بگير كه ازش راضي باشي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)