[QUOTE=AMIR REZAs;4866180]صحنه هایی از بازی گرشاسپ( به نظرتون ترسناک نیست؟)
ترسناک که چه عرض کنم fun e![]()
[QUOTE=AMIR REZAs;4866180]صحنه هایی از بازی گرشاسپ( به نظرتون ترسناک نیست؟)
ترسناک که چه عرض کنم fun e![]()
خوب نباید ubisoft رو با شرکت های بازی سازی ایرانی مقایسه کرد
---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------
راستی اینقدر نگو ترسناک .ترسناک واقعی این بازی ها هستند
Resinrtal Evil و alone in dark ,silent Hill و چند تای دیگه
گرشاسب بازیه خیلی قویی نیست اما قویترین بازیه ایرانیه!
از نظر من گرافیکش یکم مصنوعیه.نورپردازیه قویی نداره.و سایه ها هم زیاد خوب نیست.ایده اورجینال که بسیار مهم هست نداره.خلاقیت وجود نداره.اصلی که یه بازی از این نقطه شکل می گیره.
اما از نظر فروش چون قیت واقعی نیست سود خیلی کمه.و فروش هم بین المللی نیست و تعداد فروش هم پایینه.و دلال هم فراوان.کپی رایت هم نیست!مگر نه ایده هایه فراوانی وجود داره برایه بازی سازی.
ای بابا شما دیگه چرا این حرفارو میزنی ؟!حرف شما بسیار نامید کننده بود!باید باید بگم
:هیچ کس اول کار جی تی ای نمی سازه!
دوم :گرشاسب واقعا پیشرفت خوبی کرده
سوم:میدونم مجوز گرفتن از ساختن بازی سختره![]()
درسته هیچکس از اول GTA IV رو نمیسازه از GTA 1 شروع میکنه. GTA 1 تو زمان خودش GTA1 بود اون زمان house of the dead جزو شاهکارا بود بعدش هم fifth Element اینا تو زمان GTA IV نبودن که ؟ بودن؟نه.
الان گرشاسب ما تو زمانه ACII و crysis هست . تا اینا بیان به خودشون بجنبن به تجربه ubisoft برسن و AC2 رو بسازن(البته با نامه حمله مستکبران به برادران) ناتال ماکروسافت رسیده به جایی که تخیل فیلم ماتریکس رو زنده میکنه .
اینجا صحبت از تجربه (آزمایش آزمون و خطا) است نه اینکه ما هم میرسیم . مطمعن باش نمیرسیم جوری که اونا از 2dmax 2011 استفاده میکنن ما استفاده نمیکنیم عزیز .
ما زمانی به تجربه اونا میرسیم که از تحریم بیایم بیرون آزاد بشیم جهان با ما دوست بشه(متاسفم) مهندسان cryEngine3 بیان تو ایران تجربه 100 سالشونو به ما بدن. نه اینکه اونا با سرعت دارن پیشرفت میکنن ما پسرفت .
یه اشاره کوتاه میکنم بحثو باز نکن . به این فکر نکن که ما هم تونستیم جنگنده بسازیم مثل کل دنیا پس تو این مورد هم میتونیم .که پشت پرده دست مهندسین روسی و چنتا کشور دیگه تو کار بود و ما با تجربه اونا . حالا برای خودمون جنگنده میسازیم و خودکفا شدیم و شر آشغالای اونا خلاص شدیم . تازه این بخشیه که کلی روش سرمایه گذاری میشه.
Last edited by night lord; 21-04-2010 at 14:35.
میدونم عزیز . من اینارو از برم . گفتمراستی اینقدر نگو ترسناک .ترسناک واقعی این بازی ها هستند
Resinrtal Evil و alone in dark ,silent Hill و چند تای دیگهاین یه نمونشه که مثل عنوانایی که شما گفتی داستان قوی نداره و برای ترس ساخته شده . Resinrtal Evil و alone in dark ,silent Hill اینا عنوانایی هستن که رو داستان بازی خیلی کار شده و فقط یرای ترس نیست .این یه نمونشه.
خوب نباید ubisoft رو با شرکت های بازی سازی ایرانی مقایسه کرد
خوب منم همینو میگم دیگه تا ما بشیم UBISOFT اونا میشن ubisoft به توان N.
Last edited by night lord; 21-04-2010 at 14:43.
آقای night lord عزیز به نظرمن شما دید سیاسی داری و دلت از یه جا دیگه پره ولی سر بازی که ایرانی ها با زحمت و تلاش زیاد ساختن داری خالی می کنی.بازیی با چنین کیفیتی در ایران به نظر کاری غیر ممکن می اومد به هر کس می گفتی ایرانی ها می تونن چنین بازی در این کیفیت بسازن 100 در صد افراد می گفتن امکان نداره, ولی این دوستان با تلاش خودشون ممکنش کردن.
مسئله کپی رایت و تحریم و مملکت چرا اینجوری اصلا به سازندگان این بازی ربطی نداره بلکه ارزش کار اونا رو بالاتر هم می بره.
این دیدی که شما دارید اینه که نمیشه پس باید فرار کرد.یعنی از ترس مرگ بریم خودکشی کنیم خلاص.
به نظر من این بازی گام بسیار بلندی است و برای سازندگان این بازی آرزوی موفقیت و فروش عالی رو دارم.خودم هم این بازی رو می خرم..
من موج مثبت می دم شما هم موج منفی بده و این بازی رو با ACII مقایسه کن رفیق.
البته ما هر دو می خواهیم که بازی سازی ایران پیشرفت کنه در این مورد توافق داریم.
کاملا کاملا موافق ام!![]()
منم همین طور..........................![]()
گل گفتی![]()
باشه شاید شما راست میگید (ولی زیادم بیرا نمیگما). به هر حال هر کسی یه نظری داره دیگه .
حالا دیگه انقدر اسپم بارون نکنید اینجارو .![]()
Last edited by night lord; 21-04-2010 at 18:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)