Madrid For Ever
جدی میگی؟ خیلی عادی؟ یه نواخت هم شده؟فعلا که آمار بازی های رودر روی رئال و بارسا عکس این رو نشون میده
من نمیدونم این طرفدارای بارسا، اون موقع که مثلا 4تا از ما خوردن، اصلا خبری ازشون نبود! تا ال کلاسکوی بعدی رو بردن، کم کم ظاهر شدن!
خدا رو شکر طرفدارای رئال، چه تو باخت، چه تو برد اینجان!![]()
کم کم طرفدار شدنکم کم ظاهر شدن!![]()
من فکر نمیکنم لحن من مشکلی داشته باشه فکر کنم این شمایید که باید روی گفتارتون کمی کار کنید
مثل این:
برادر من یعنی شما مادرزاد رئالی بودی؟؟؟کم کم طرفدار شدن![]()
جز ابراز تاسف نمیتونم کاری براتون بکنم...البته این افکار برای التیام دردهاتون فکر کنم دوای مناسبی باشه(اگه اینجوره که من حرفی ندارم)...
و اینکه از قدیم گفتن کافر همه را به کیش خود پندارد؛دروغ نگفتن...حتما شما هم تازگیا طرفدار رئال شدی که این حرف رو میزنی؟
و
کسرای عزیز طرفدارای بارسا اینقدر بیکار نیستن که وقتشون رو الکی با بحث های بیهوده با شما تلف کنن.
اصولا کارای مهمتری هم تو زندگی هست واین رو یاد بگیر که فوتبال بخشی از زندگی آدم رو تحت شعاع قرار میده نه کل اون رو.
![]()
Last edited by masud-000000; 20-04-2010 at 11:35.
نه من مادرزاد طرفدار مادرید نبودم!
ولی شما ببین هر جا تو هر فرومی بین طرفدارای رئال رو بارسا بحث میشه اکثر طرفدارای بارسا میان میگن ما که از برد رئال خسته شدیم دقیقا مثل جمله خودت!
حالا حرف من اینه ! تنها کسی که از برد رئال خسته شده کسیه که 2 سال طرفدار بارسا شده چون قبل اون بارسا اکثراً تو قوطی بوده!
مطمئناً توجیه قابل قبولی نیس!کسرای عزیز طرفدارای بارسا اینقدر بیکار نیستن که وقتشون رو الکی با بحث های بیهوده با شما تلف کنن.![]()
شاید ادعای خسته شدن بعضی هواداران بارسلونا از برد رو شما کل و به قصد تحقیر بدونید. اما واقعا خود منم دیگه بعد از این ال کلاسیکوی آخر حس آنچنانی نداشتم. بجای خسته می تونیم بگیم, با وضع فعلی, برد بارسا برابر حریفان دیگر لذت بیشتری برامون داره.
اما ادعای شما در مورد طرفدار 2 ساله بودن بخاطر 4 پیروزی اخیر بارسلونا و توی قوطی بودن بارسا قبل از اون:
الکلاسیکوی 16 سال اخیر - 16 بار پیروزی FC Barcelona با 41 گل زده - 9 بار پیروزی Real Madrid با 25 گل زده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما لطف کن آمارت رو دقیق تر بگو! اگه این 4 بازی آخر رو کنار بزاریم، از سال 200 به اینور، رئال 7 بار برده، بارسا 4 بار!!! اختلاف رو داشتی؟! بقیه بازیاش هم مساوی بوده. پس میبینی همچین که شما میگین نیست...
مادرزادی؟نه، ولی از روزی که یادم میاد، طرفدار رئال بودم! طوری که یادم نمیاد اصلا از کی بود!!!
اما نکته حرف من این نبود دوست عزیز! هرچند یه بعدش این بود که جدیدا خیلیا طرفدار بارسا شدن، اما، حتی خیلی از اون طرفدارای به اصطلاح قدیمی هم، اون روزایی که بارسا میباخت، سرشون رو کرده بودن تو برف ( یا به قول شما، به کارای مهمتر زندگیشون میرسیدن)
اما نمیدونم چرا از وقتی بارسا میبره، این کارای زندگیشون کمتر شده، بیشتر برا بارسا وقت میزارن!!!
دقیقتر از اون؟
انتخاب بازه شما مخصوصا از سر و ته زدن دیگه جای حرفی نمیزاره. حداقل آمار کلی رو مطرح می کردید.
16 سال اخیری که من مثال زدم رو اگر ادامه هم میدادم آمار بیشتر از اون به نفع بارسلونا میشد.
تا جایی که من خبر دارم، اگه آمار کلیه بازی های این دو تیم رو نگاه کنیم، با اختلاف ناچیزی دست رئال هست. بعد اینکه شما میشه بگین چرا 16 سال رو انتخاب کردین؟! من حداقل از شروع سال 2000 گفتم که یه وزنی داشته باشه.
اگه هم تهش رو زدم، چون بحث ما سر همونه! من بدون دلیل سر و تهش رو نزدم دوست عزیز! دارم میگم 4 بازی اخیر بارسا جلوی رئال موفق بوده، حالا خیلی ها اومدن ادای این طرفدارای دو آتیشه رو در میارن!!! والا برین آرشیو رو نگاه کنین، رئال 6 تا خورد من اینجا بودم، تبریک گفتم، 4 تا هم زد بودم و تسلیت گفتم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)