تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 54

نام تاپيک: یکی هم منو راهنمایی کنه لطفا!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خوب واقعا وقت کافی ندارم تا به استارتر عزیز به انصورت که شایسته هس کمک کنم ( امید وارم درک کنن چون امتحان ها رسیده و من هم خودم کار می کنم) ولی پیشنهاد می کنم اگر قصد خرید دل رو دارن مدل های بالای 1.700 بسیار خوب هستن و من کاملا اونها رو قبول دارم مخصوصا ساخت ایرلند ، مدل های ایسوس و اچی پی(pavalion) و سونی( سری z) و البته در صورت بودجه خوب بدون شک اپل عالی هستند . چند مدل هم از ای بی ام هست که اگر از کاربرای خوب و باسواد اینجا مثل حمید و محمد بپرسین بخوبی راهنمایی می کنند

یا حق
    موفق باشید

داره خودمونی میشه lidaline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز شما اپل رو ندیدید چون قیمت بالایی داره و کمتر کسی قادر به خریدن اون هست ، hp هم فروشش بسیار بالاست و شاید شما کمتر دیدید و اینطور می گید. در هر صورت بستگی داره در کجا باشید ولی در تهران فروش اچ پی که بالاست.
    در مورد خدمات پس از فروش! یه سوال شما واقعا فکر می کنید خدمات پس از فروش به چه معنا برای شما اجرا خواهد شد؟ هیچ می دونید نوسان برق یا اب خوردگی جز گرانتی نمی شه و 80% مشکلات لب تاپ هم از این موارد هست و کمتر مربوط به خود شرکت سازنده هست؟( شاید در 100 تا 1 دونه مشکل فنی داشته باشی که اگر از گرانتی معتبر بخرید مشکلی پیش نمیاد. پس این فکر رو نکنید که اپل ضعیف هست در این مورد( گرانتی).

[آقای Reman
    منظور من از خدمات پس از فروش اصلا و اصلا گارانتی نیست.منظور من از خدمات تنها به خاطر این نیست که وقتی خراب شد ازش استفاده کنم منظورم بیشتر روی ارتقا هست .
    همیشه هم استفاده از برند برتر دنیا خوب نیست چون اینجا به علت برخی مشکلات ساپرت دهی خوبی نمیشه.درضمن اپل تو ایران خیلی خیلی گرون هست میتونید یه سر به سایت آمازون بزنید .که این هم برمیگرده به خیلی چیزها یی که نمیتونم بگم چون ممکنه بحث به بیراهه بره.
    در مورد این هم که میگید hp فروشش زیاده من واقعا شک دارم نمیگم شما اشتباه میگید .. نه اصلا قصدم این نیست من الان خیلی وقته که دنبال لپ تاپ مناسب خودم هستم ولی تو بازار کسی بهم hp پیشنهاد نداد من از سایر محصولات hp به خصوص پرینتر هاش استفاده کردم و واقعا راضی هستم ولی درمورد لپ تاپش هیچی نمیدونم.حتی چند نفر از استفاده کننده هاش بهم گفتن که بیخیال hp بشم .البته ممکنه اونا از مدلهای پایینتر استفاده کرده باشن ولی من الان بیشتر ترجیح میدم که sony یا dell انتخاب کنم فقط به خاطر اینکه چند نفری که ازشون استفاده کردن ایراد نگرفتن.
    ولی باز از توضیحاتتون ممنون

اقای Saman
    باز منو ببخشید به خاطر سوالهام چون سوال دارم:
    لپ تاپ های sony و dell رو کدوم کشورها میسازن و این که کدوم کشور میسازه آیا تفاوتی ایجاد میکنه(حدس خودم اینکه خیلی میکنه)؟ اگه بله کدوم کشور سازنده رو بهتر میدونید؟
    من برای همین مدل که برام انتخاب کردین 1464 چین و لهستان رو دیدم آیا آمریکا هم هست؟
    Last edited by lidaline; 16-04-2010 at 23:52.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

[آقای Reman
    منظور من از خدمات پس از فروش اصلا و اصلا گارانتی نیست.منظور من از خدمات تنها به خاطر این نیست که وقتی خراب شد ازش استفاده کنم منظورم بیشتر روی ارتقا هست .
    همیشه هم استفاده از برند برتر دنیا خوب نیست چون اینجا به علت برخی مشکلات ساپرت دهی خوبی نمیشه.درضمن اپل تو ایران خیلی خیلی گرون هست میتونید یه سر به سایت آمازون بزنید .که این هم برمیگرده به خیلی چیزها یی که نمیتونم بگم چون ممکنه بحث به بیراهه بره.
    در مورد این هم که میگید hp فروشش زیاده من واقعا شک دارم نمیگم شما اشتباه میگید .. نه اصلا قصدم این نیست من الان خیلی وقته که دنبال لپ تاپ مناسب خودم هستم ولی تو بازار کسی بهم hp پیشنهاد نداد من از سایر محصولات hp به خصوص پرینتر هاش استفاده کردم و واقعا راضی هستم ولی درمورد لپ تاپش هیچی نمیدونم.حتی چند نفر از استفاده کننده هاش بهم گفتن که بیخیال hp بشم .البته ممکنه اونا از مدلهای پایینتر استفاده کرده باشن ولی من الان بیشتر ترجیح میدم که sony یا dell انتخاب کنم فقط به خاطر اینکه چند نفری که ازشون استفاده کردن ایراد نگرفتن.
    واقعا این نگرانی شما بی مورد هست. اگر بودجه کافی دارید یه مدل معمولی اپل بگیرید.( اگر قصد کار کردن بدون مشکل تا 5 ، 6 سال رو دارید) بله درسته اپل گرونه ولی خوب کیفیت فوق العاده ای هم داره .
    دوست عزیز ،من هم هم عقیده هستم که اپل فوق العاده گرون هس ولی بازم میگم اپل اون اعداد ارقامی که واسه فرکانس هسته مثلا cpu می نویسه واقعا در عمل هم می بینید و مثل سونی یا اچ پی یا ایسوس نیست که بنویسه فرضا 800 هرتز ولی در عمل بخاطر بالا بودن دما و پایین بودن کیفیت قطعات تا 500 هم بالا نره. اوضاع دل های دیزاین چین از این هم خرابتر هست!
    شما می تونید برید در سایت های بین المللی و ببینید که hp فروش زیادی در سطح جهان داره و در بعضی سایتها هم اول هست ( البته چند مدت پیش یکی از کاربرای همین جا بهم ادرس داده بود)

در هر حال تصمیمی بگیرید که بعدا احساس پشیمونی نکنید ، اصلا شاید اچ پی بگیرید و هیچ وقت راضی نباشید چون قبلا یه زمینه منفی دارید و کوچکترین مشکلات شما رو بشدت تحت فشار میزاره.

یه نکته هم اشاره کنم و زحمت رو کم کنم. اصلا به گفته های فروشنده ها در مورد برند ها اعتماد نکنید .

4. این کاربر از Reman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

[آقای Reman

اقای Saman
    باز منو ببخشید به خاطر سوالهام چون سوال دارم:
    لپ تاپ های sony و dell رو کدوم کشورها میسازن و این که کدوم کشور میسازه آیا تفاوتی ایجاد میکنه(حدس خودم اینکه خیلی میکنه)؟ اگه بله کدوم کشور سازنده رو بهتر میدونید؟
    من برای همین مدل که برام انتخاب کردین 1464 چین و لهستان رو دیدم آیا آمریکا هم هست؟
    اول یک چیز بگم خانم لیدا

این دستمون که به شما داره می گه اپل یا Hp بخر عملا داره دروازه مشکلات رو بروی شما باز می کنه !!

ببین دوست من همیشه در لپ تاپ های سونی سری اول که میاد USA بعد میشه چین اینم بگم این USA هم همه چیززش چینی !!

در مورد dell بگم دلی که برای استفاده اروپایی هست IRLAND هست اما برای آسیا یا چینه یا لهستان یا مجار اینم بگم که چینی که شما در لپ می بینید درجه A هست و هیچ مشکلی نداره خاطر جمع باشید من لپ تاپم IRLAND زده اما والا بازش کردم همه چیزش چین بود فقط دلمونو به برچسب خوش می کنیم

خاطر جمع باشید که هیچ مشکلی پیش نمیاد

6. این کاربر از saman3230 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما اپل رو ندیدید چون قیمت بالایی داره و کمتر کسی قادر به خریدن اون هست ، hp هم فروشش بسیار بالاست و شاید شما کمتر دیدید و اینطور می گید. در هر صورت بستگی داره در کجا باشید ولی در تهران فروش اچ پی که بالاست.
    در مورد خدمات پس از فروش! یه سوال شما واقعا فکر می کنید خدمات پس از فروش به چه معنا برای شما اجرا خواهد شد؟ هیچ می دونید نوسان برق یا اب خوردگی جز گرانتی نمی شه و 80% مشکلات لب تاپ هم از این موارد هست و کمتر مربوط به خود شرکت سازنده هست؟( شاید در 100 تا 1 دونه مشکل فنی داشته باشی که اگر از گرانتی معتبر بخرید مشکلی پیش نمیاد. پس این فکر رو نکنید که اپل ضعیف هست در این مورد( گرانتی).

بله دوست عزیز . ماشالله شما اطلاعاتت زیاد هست و ما رو در مقابل شما شانسی نیست!
    دوست عزیز cpu چهار هسته ای داریم تا چهار هسته ای! شما فقط و فقط یه منبع رو به من نشون بدید تا من قانع بشم i3 2.13 قوی تر از p8800 هست تا من قبول کنم که اشتباه می کنم!
    ضمنا مشخصه در جریان کار نیستید( البته قصد جسارت ندارم) چون در حالت کل شرکت هایی مثل hp انقدر بازاریابی قوی دارند تا بیان مشکلاتشون رو بصورت عموم معرفی کنن و اونها رو بر طرف کنند. hp بیشترین فروش رو در جهان داره و بالطبع بیشترین خرابی رو خواهد داشت. شما فرض کن از 10000 تا 20 تا خرابی کجا و از 1000 تا 10 تا!!! مثل مقایسه اچ پی به دل مثل همین مثال من هست.
    پس این نکته رو مدنظر داشته باش که مشکلات یه قطعه الکترونیکی اون چیزی نیست که شما از دوسستتون بشنوید یا ببینید . من هم می تونم دهها ادرس رو بدم و برید ببینید که دل چقدر مادر برد سوزنده و چقدر دود از گرافیکش در اومده یا همین مدل سونی چقدر مشکل داشته یا اچ پی. بحث ما بحث کل هست .
    در مورد وزن هم ایشون باید تصمیم بگیرند دوست عزیز.
    کلام اخر، من سهام دار اچ پی نیستم و نه فروشنده اون ، من یه مصرف کننده هستم که کمی هم اطلاعات دارم در این مورد که بازم میگم قصدم فقط کمک هست . هر سوالی بود در خدمتم.
    می گم شماهم یه جمله یاد گرفتیا پرفروش ترین در جهان

ما در ایران زندگی می کنیم پس بهتر سراغ پر فروش ترین در ایران بریم نه جهان در ضمن الا الان باز جهان دست HP نیست در برندی به اسم GEMIX هست اینو بگم که بدونی چون داره از در لپ تاپاش از تکنولوژی SLI بهره می گیره

نیازی به منبع نیست با کمی فکر میشه یه خوبی فهمید که FSB آی کر از سری P و T بیشتره

P و t دو هسته ای اما core i چهار هسته ای

و .....

بازم خواستی بدونی بگو تا بگم برات

اینم از سری mySN پرفروشترین برند دنیا

Last edited by saman3230; 17-04-2010 at 00:27.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

حق با شماست سامان جان. خیلی دوستت دارم! ادم جالبی هستی . مخصوصا اون دروازه مشکلات که خیلی جالب گفتی !

یه چیزی یادم رفت بگم که چین هم قطعات با کیفیت های متفاوت داره ...
    دیدم پست بالا رو دادی فقط خواستم کامل کنم که fsb فقط درگاه هستش و باید پردازش بالایی هم وجود داشته باشه چون نیاز یه مهندس علاوه بر سرعت قابلیت پردازش هم هست.

موفق باشی و بدرود

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

حق با شماست سامان جان. خیلی دوستت دارم! ادم جالبی هستی . مخصوصا اون دروازه مشکلات که خیلی جالب گفتی !

یه چیزی یادم رفت بگم که چین هم قطعات با کیفیت های متفاوت داره ...

موفق باشی و بدرود

من نیازی به تحسین شما ندارم دوست گلم

اما من واقعا می گم چرا آدم به بنده خدا اطلاعات غلط بده که بعد پولشو خرج خریدی لپ تاپ مثل اپل کنه که سیستم عاملش حالاحالا باید باید جون بکنه تا میون ما ایرانیها جا باز کنه یا برای نصب ویندوز روش باید 7 خان رستم رو رد کرد !!

یا HP بگیره که با دمای بالاش میشه روش آبگوشت بار آورد که بعد از مدتی فلورسنت ال سی دیش از بین بره که مجبرو بشی فقط نو تاریکی ئواسه دیدن ال سی دیش ازش استفاده کنی !!

این بنده خدا می خواد پول بده مثل ماها که روز اول با نداشتن اطلاعات کافی لپ تاپ کردن تو پاچمون نشه !!

فکر کنم یه CPU 4 هسته ای به کم کم 4 مگ کش اونم از نوع L3 نیاز درگاهی که شما گفتی رو ارضا کنه مگه نه ؟

در ضمن فکر نمی کنم شرکتی مثل سونی و یا دل بیان جنس درجه 3 (مثل پگوشی چینی ها) بزنن که اعبار خودشون رو زیر سئوال ببرن نه ؟
    Last edited by saman3230; 17-04-2010 at 00:37.

داره خودمونی میشه lidaline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

از همه ممنونم.ایشالا فردا میرم از نزدیک میبینم اگه باز سوالی به ذهنم برسه خدمت میرسم.
    با تشکر

11. این کاربر از lidaline بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست من 4 ساله hp داره و خیلی هم ازش کار میکشه گاهی 2 روز روشن میمونه برای دانلود و تا حالا کوچکترین مشکلی نداشته

دوست دیگریم که لپ تاپ اچ پی شو خودم 1.5 سال پیش براش خریدم خیلی خیلی راضیه و فقط مشکلش زود تموم شدن باتریشه !

برادر خودم هم اچ پی داره سری dv6 و کاملا راضیه ازش

تا حالا منم منفجر شدن و مشکل ال سی دی در اچ پی رو نشنیده بودم با اینکه همیشه تو اخبار لپ تاپ بودم و همچنین چندین ساله تو این فاروم هستم !

سونی خوبه
    دل خوبه
    ایسوس خوبه
    اچ پی هم خوبه

تو همه اینا بد و خوب داره - مشکل دار هستش چه نرم افزاری چه سخت افزاری اما اینطور نیست که ماهیت کلی یه برند رو زیر سوال ببره !! همیشه لپ تاپ های اچ پی محبوب بودن و هستن

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست من 4 ساله hp داره و خیلی هم ازش کار میکشه گاهی 2 روز روشن میمونه برای دانلود و تا حالا کوچکترین مشکلی نداشته

دوست دیگریم که لپ تاپ اچ پی شو خودم 1.5 سال پیش براش خریدم خیلی خیلی راضیه و فقط مشکلش زود تموم شدن باتریشه !

برادر خودم هم اچ پی داره سری dv6 و کاملا راضیه ازش

تا حالا منم منفجر شدن و مشکل ال سی دی در اچ پی رو نشنیده بودم با اینکه همیشه تو اخبار لپ تاپ بودم و همچنین چندین ساله تو این فاروم هستم !

سونی خوبه
    دل خوبه
    ایسوس خوبه
    اچ پی هم خوبه

تو همه اینا بد و خوب داره - مشکل دار هستش چه نرم افزاری چه سخت افزاری اما اینطور نیست که ماهیت کلی یه برند رو زیر سوال ببره !! همیشه لپ تاپ های اچ پی محبوب بودن و هستن
    دوست عزیز سوختن تا انفجار یک چیز خیلی فرق می کنه ها

قرار نیست همه ی لپ تاپ اچ پی که میاد بیرون اینجوری باشه

حالا شما خوش شانس بودید !! دلیل نمیسه که بگم آقا اچ پی خداست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •