دوست عزیز شما اپل رو ندیدید چون قیمت بالایی داره و کمتر کسی قادر به خریدن اون هست ، hp هم فروشش بسیار بالاست و شاید شما کمتر دیدید و اینطور می گید. در هر صورت بستگی داره در کجا باشید ولی در تهران فروش اچ پی که بالاست.
در مورد خدمات پس از فروش! یه سوال شما واقعا فکر می کنید خدمات پس از فروش به چه معنا برای شما اجرا خواهد شد؟ هیچ می دونید نوسان برق یا اب خوردگی جز گرانتی نمی شه و 80% مشکلات لب تاپ هم از این موارد هست و کمتر مربوط به خود شرکت سازنده هست؟( شاید در 100 تا 1 دونه مشکل فنی داشته باشی که اگر از گرانتی معتبر بخرید مشکلی پیش نمیاد. پس این فکر رو نکنید که اپل ضعیف هست در این مورد( گرانتی).
بله دوست عزیز . ماشالله شما اطلاعاتت زیاد هست و ما رو در مقابل شما شانسی نیست!
.gif)
دوست عزیز cpu چهار هسته ای داریم تا چهار هسته ای! شما فقط و فقط یه منبع رو به من نشون بدید تا من قانع بشم i3 2.13 قوی تر از p8800 هست تا من قبول کنم که اشتباه می کنم!
ضمنا مشخصه در جریان کار نیستید( البته قصد جسارت ندارم) چون در حالت کل شرکت هایی مثل hp انقدر بازاریابی قوی دارند تا بیان مشکلاتشون رو بصورت عموم معرفی کنن و اونها رو بر طرف کنند. hp بیشترین فروش رو در جهان داره و بالطبع بیشترین خرابی رو خواهد داشت. شما فرض کن از 10000 تا 20 تا خرابی کجا و از 1000 تا 10 تا!!! مثل مقایسه اچ پی به دل مثل همین مثال من هست.
پس این نکته رو مدنظر داشته باش که مشکلات یه قطعه الکترونیکی اون چیزی نیست که شما از دوسستتون بشنوید یا ببینید . من هم می تونم دهها ادرس رو بدم و برید ببینید که دل چقدر مادر برد سوزنده و چقدر دود از گرافیکش در اومده یا همین مدل سونی چقدر مشکل داشته یا اچ پی. بحث ما بحث کل هست .
در مورد وزن هم ایشون باید تصمیم بگیرند دوست عزیز.
کلام اخر، من سهام دار اچ پی نیستم و نه فروشنده اون ، من یه مصرف کننده هستم که کمی هم اطلاعات دارم در این مورد که بازم میگم قصدم فقط کمک هست . هر سوالی بود در خدمتم.
.gif)