به نظر من یه Samsung c6900 بگیر، قیمتشم حدود 2.6 هست ولی از همه مدلهایی که دوستان معرفی کردن هم ظاهر خیلی بهتری داره و هم تصویر عالی داره جدیدم هست خیلی و یه هفته نیست وارد بازار شده.
به نظر من یه Samsung c6900 بگیر، قیمتشم حدود 2.6 هست ولی از همه مدلهایی که دوستان معرفی کردن هم ظاهر خیلی بهتری داره و هم تصویر عالی داره جدیدم هست خیلی و یه هفته نیست وارد بازار شده.
حق با شماست ولي معمولا اجناسي كه تازه ميان به بازار يكمقدار گرونتر هستند بايد يكم صبر كرد تا به نرم قيمت برسند
دوستان گل خیلی ممنونم
خوب با این حساب اگر این مدل همون مدل 46C7000WM که سه بعدی هم هست باشه که قطعا" همون رو می گیرم
قیمت سایت سامسونگ این مدل 28.880 $ هستش
به نظر شما همون مدل هس یا فرق میکنه
در قیمت 1450 شک نکنید. هفته پیش بانه بودم 10 تا مغازه به این قیمت میدادن. شاید واسه این دوستمون کرایه حمل هم زدن.پس این قیمت 1.450.000 سونی EX500 46 چی بود که دوستان داده بودند ؟
حامد خان این اسپیکرت چجوریاست؟؟ از نظر کیفیت میتونه با سینمای خانگی رقابت کنه؟؟ کارت صوتی انداختی یا آنبرد استفاده میکنی؟؟ مادربردت 5.1 هست؟؟SPEKER : Logitech X-540 5.1 OS : win7 Ultimate 32-bit
والا این مدل های 3d جدید سونی من رو شدیدا" وسوسه کرده حتی تو برند های ال جی و سامسونگ
فعلا" دو دل شدم
بله کیفیت صداش خیلی خوب هستش ولی من هنوز نتونستم صدای دقیق و کامل رو ازش بگیرم
چون با کارت صدای آنبردم یعنی همون P35-Ds3l که 5کانال hd معمولی که برای شرکت realtek هست ( ورژن 6.0.1.5567 ) با DIRECTX 10.1
صداش برام خیلی خوب و راضی کننده هست و اگر یه کارت صدای خوب و حرفه ای روش نصب کنم که در حد یه سینما خونگی خوب میشه .
البته نه در حد یه سینمای حرفه ای
دوستان عزیز در مورد مدل جدید ال جی 47LX9500
- 3D Ready
- HDTV 1080p
- Full LED + Local Dimming
- TrueMotion 400 Hz
- Contraste dynamique : 10000000:1
- Certifié DLNA
- Fonction NetCast Entertainment Access : pour accéder à du contenu ou des services internet
- Wireless HD 2.0
- HDMI 1.4
- Compatible Wifi Ready (via un adaptateur non fourni)
- 2 ports USB 2.0 (photos, musique et DivX HD)
- Système de commande à distance "Magic Wand"
- Encadrement large de 8.5 mm
- Port CI+
- Smart Energy Saving Plus
نظر ندارند
مشخصات خوبی داره
من الان از شرکت آنلاین پرسیدم گفت معلوم نیست کی بیاد
راستی دوستان در مورد مدل سامسونگ 46C7000 اطلاعاتی به من ندادند
این مدل هم مشخصات خیلی خوبی داره .
موافق ميباشم
---------- Post added at 04:10 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------
من بهت پيشنهاد ميكنم به اين تلوزيون نگاه بندازي.
خيلي چيز رديف و توپيه.
ببين اولين چيزي كه براي تو بايد مهم باشه كيفيت پپنل هست. بعد ر مورد فيلم هاي 3 بعدي و اين چيزا فكر كن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فكر ميكنم در مورد 3d خيلي زوده الان بحث بشه يا بخريد هنوز در مورد اينكه از چه نوع عينكهايي passive يا active استفاده بشه بحث چه برسه به خريدشون چند تا فيلم 3d ميتونيد تو 1 سال اينده گير بياريد؟
بهتر به فكر خريد يك hdtv غير 3d باشيد و هزينه گزافي بابتش پرداخت نكنيد![]()
والا دوستان اگه از فکر 3d بیام بیرون
فکر کنم بر گردم اول سر سونی و بعد سامسونگ بعد ال جی
مدل های دیگه مثل شارپ و ... که اصلا"
میریم اول سر مدل های جدید
سونی میتونم برم از بانه مدل های جدید 46EX رو بگیرم و یا 46X550 رو بخرم و یا در تهران همون مدل 40X450
سامسونگ هم که میتونم برم سر مدل 46B8000 و یا 46B7000
ال جی هم که اول 47SL800 و بعد 42SL900در آخر هم مدل مدل 47LH900 فکر کنم خوب باشه
نظر بچه ها چیه
Last edited by hamedDJboy; 04-05-2010 at 22:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)