برای کسی که نیاز داشته باشه واقعا وارد شدن کاری نداره!
ولی واقعا چرا پیلترینگ؟؟؟
این که گفتی یعنی چه؟یعنی جای اون داشت که یکم بیشتر روش فکر بشه
برای کسی که نیاز داشته باشه واقعا وارد شدن کاری نداره!
ولی واقعا چرا پیلترینگ؟؟؟
این که گفتی یعنی چه؟یعنی جای اون داشت که یکم بیشتر روش فکر بشه
منظور اینه که شاید یکم سخت گیری شده باشه...
سایتهای غیر اخلاقی رو باید فیلتر کرد، مخصوصاً چون الان یه نسل خیلی جوون مدرسهای با اینترنت سر و کله میزنن و چون جامعه ما هم طوریه که اکثراً این ظرفیت و این فرهنگ برای دیدن یه نفر از جنس مخالف به بخاطر مسائل به ظاهر اسلا.. در جوونا به وجود نمیاد یا آموزش داده نمیشه کلاً بازدید این سایتها میتونه تأثیرات بدی داشته باشه اونم توی اون سن.
ولی سایتهای سیا-سی که با ظاهر هدف دوم هست اما الان به هدف اول تبدیل شده خوب برای بعضیا ممکنه بد باشه برای یکی مثل من هم که خیلی کاری با سیاسیت ندارم خیلی فرق نمیکنه.
اما اما اما اینکه هر سایتی که بشه بالاخره یه کاری کرد که توش مربوط به سیاست یا جامعه یا نظام بشه رو فیلتر کرد واقعاً بیانصافی و البته کم خردیه؛ سایتهای خبری خارجی یا سایتهای آپلود عکس یا سایتهای اجتماعی و خیلی سایتهای دیگه رو بستن مساوی خاتمه دادن به اینترنته چون بدون این چیزا که کلاً اینترنت اینترنت نمیشه! این کارها فقط باعث میشه کاربرا بیشتر دنبال اینترنت آزاد و رهایی از بند فیل-تر بشن و یجورایی فقط باعث میشه مردم اتوماتیک بار به سمت بیقانونی کشیده بشن (البته چه قانونی!!).
کلاً این جور فیلتر کردن فقط احمقانست و هیچ اسم دیگهای نمیشه روش گذاشت و تنها چیزی که میاره نارضایتی کاربران و مردم هست چیزی که واقعاً تو این ممکلت اهمیتی نداره.
مثلاً بستن سایت GameTrailers خودش از موارد واقعاً مورد تأمل در مورد این نوع فیلترینگ هست!!!
در هر صورت من میگم اگر مثلاً فردا بیدار شدین زدین Yahoo.com دیدین نوشته دسترسی به این سایت ممکن نیست، اصلاً تعجب نکنید؛ چون با این نوع پیشرفت فیلترینگ اصلاً چیز دور از انتظاری نیست و بعد از چند سال شاهد یه شبکه داخلی هستیم تا یه شبکه جهانی.
Last edited by Guts; 13-04-2010 at 22:27.
اصلا چه معنی داره سایتیو فیلتر کنن حالا میخواد غیر اخلاقی باشه میخواد نباشهاز دید شما چه سایتی می تونست فیلتر نباشه..؟
هرکسی تو نت دنبال یه چیزیه نباید اصلا سایتی فیلتر باشه
به کسی ارتباطی نداره که کی میخاد کدوم سایت بره کی................
خوب نیمشه این طوری گفت.. من دلم میخواد تو شهر ل خ ت بیام بیرون ؛ میشه...؟
همه جا یه سری قانون داره..
فیل ِ سایت های غیر اخلاقی الان تو همه کشور ها هست ؛ ولی حرف سر اینه میشه شاید یه بازدید نگری
بعضی از این سایت ها رو آزاد کرد...
همین..
آهااااااااا آفرین چرا نمیشه شدن که میشه لخت بیای ولی به قول شما قانونخوب نیمشه این طوری گفت.. من دلم میخواد تو شهر ل خ ت بیام بیرون ؛ میشه...؟
چیزی که اینجا هست قانونش من در اوردیه
همینه که از همه دنیا جداییم هیچ کس آدم حسابمون نمیکنه
اینو کی گفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فیل ِ سایت های غیر اخلاقی الان تو همه کشور ها هست
عجب!!!!![]()
حالا نه همه کشورها.. خوب خیلی از کشور ها هستن که هنوز شاید نت نداشته باشن...
اما خوب دسته کم همین کشور های پیشرفته و جهان سومی فیلو رعایت می کنن..
به نظر من فیلتر سایتهای غیر اخلاقی خیلی خوبه ولی باید کاری باشه یعنی محتوای سایت رو فیلتر کنن.ولی سایتهای مثل تورنت و سایتهای خبری یه کم غیر منطقیه.
فعلا که ما 180 کشوریم از نظر سرعت..........سرعت ربطی به فیل نداره ولی منظورم اینه که 180 تا کشورحالا نه همه کشورها.. خوب خیلی از کشور ها هستن که هنوز شاید نت نداشته باشن...
نت دارن اونم از ما بهتر و سریعتر پس تقریبا کل دنیا نت دارن.
پیشرفته و جهان سومی؟اما خوب دسته کم همین کشور های پیشرفته و جهان سومی فیلو رعایت می کنن..
خوب مسئله همین جاست فیلتر فقط مختص اونایی هستش که حکومتشون از دین به اصطلاح ا.......... پیروی میکنه
خوب شاید بگین مسئلرو CAC نکنین ولی مشکل همینجاست
اینها واسه اون بچه مدرسه ای و ......... فیل نمیکنن واسه .....................لااله الا لا![]()
دوست من ؛ شما یه ذره از بحث تاپیک خارج شدی..!
حرف سر این بود که اگه شما فک می کنی که سایتی الان فیله و می تونه آزاد شه ؛ معرفی کنی...
نه کمتر
و
نه بیشتر..
دیگه همه می دونن که رد کردن این فیلترا بچه بازیه... مش رحیم بقال سر کوچه ما هم الان پاف با سی
------ استفاده می کنه..
حرف اینجاست که یه سایت خوب می تونه همچنان اوپن باشه برای کاربرای ایرانی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)