تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 51

نام تاپيک: شما چه آنتی ویروسی رو شخصا بیشتر قبول دارید . چرا ؟

پروفشنال FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    shahsavar

پيش فرض

بخصوص برا ی ما ایرانی ها که نود 32 عالی هستش. هم سیستم راحت کار میکنه.هم بخصوص آبدیت او ن فوق العاده هستش

ESET NOD32 Antivirus 4.0.314

با N32UPGenV3x-EN هم که در جاهای مختلف لینکش هستش با یه کلیک میشه کل آبدیت ها رو به یه پوشه کپی کرد و استفاده های زیادی کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستای گلم... ببینید عزیزان نتیجه تحقیقات چند ساله من روی آنتی ویروسها نشون میده که در این عالم چیزی به عنوان بهترین آنتی ویروس وجود نداره... هر کدوم از این انتی ویروسها نقاط قوت و ضعف زیادی دارن و هیچکدوم کامل و بدون نقص نیستن...
    از نظر من و با دلایل مستدل که در پستهای قبلی بعضی از دوستان اشاره کردن سه محصول آویرا پرمیوم سکیوریتی سوئیت- کاسپرسکی اینترنت سکیوریتی- نورتون اینترنت سکیوریتی محصولات عالی و قابل اعتماد هستن... پیشنهاد میکنم به نتایج تستهای معتبرترین مرکز تست آنتی ویروسها در جهان که کمپانی av-comparatives مراجعه کنید...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

براساس نتایج این تستهای کاملا علمی و معتبر آویرا به همراه جی دیتا بالاترین درصد شناسایی ویروسها رو دارن....
    در تستهای مخصوص هوش مصنوعی آویرا با فاصله زیادی پیشتازه به این دلیل که پس از 3 ماه آپدیت نشدن این آنتی ویروس در مواجهه با ویروسهای جدید که پس از آخرین آپدیت به وجود اومدن 74 درصد ویروسهای جدیدو از روی رفتارشون شناسایی میکنه در حالی که نزدیکترین رقیبش در این زمینه 60 درصد رو شناسایی میکنه که مربوط به جی دیتاست...و این درباره نورتون 35 درصده...
    ضمنا آویرا بعنوان سبک ترین آنتی ویروس سال 2009 معرفی شده و سرعت اسکن خوبی هم داره... تنها مشکل آویرا در شناسایی بعضی فایلهای سالم بعنوان ویروس هست که باعث شد آویرا نتونه مثل سال 2008 بعنوان برترین آنتی ویروس دنیا در سال 2009 انتخاب بشه...در مجموع از نظر من آویرا از همه بهتره ولی کاسپرسکی و نورتون هم واقعا عالی هستن..

4. این کاربر از safaeye بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام به همه دوستای گلم... ببینید عزیزان نتیجه تحقیقات چند ساله من روی آنتی ویروسها نشون میده که در این عالم چیزی به عنوان بهترین آنتی ویروس وجود نداره... هر کدوم از این انتی ویروسها نقاط قوت و ضعف زیادی دارن و هیچکدوم کامل و بدون نقص نیستن...
    از نظر من و با دلایل مستدل که در پستهای قبلی بعضی از دوستان اشاره کردن سه محصول آویرا پرمیوم سکیوریتی سوئیت- کاسپرسکی اینترنت سکیوریتی- نورتون اینترنت سکیوریتی محصولات عالی و قابل اعتماد هستن... پیشنهاد میکنم به نتایج تستهای معتبرترین مرکز تست آنتی ویروسها در جهان که کمپانی av-comparatives مراجعه کنید...
    جالبه شما میگین تحقیقات چند ساله خودتون
    ولی اونوقت به مرکز تحقیقاتی av_test
    اشاره میکنید؟
    نظر خودتون چیه ما که همه دلیل اوردیم دلیل شما چیه؟ چه انتی ویروسی؟

اینم نتایج تست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by wordship; 11-04-2010 at 14:17.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

10

اشاره میکنید؟

اینم نتایج تست:
    کد:
    دوست عزیز.. اولا بنده نظر خودمو که به صراحت نوشتم...
    ثانیا مگه اشکالی داره که آدم در حین اینکه خودش عملی تست بگیره به تستهای معتبر دیگه هم استناد کنه.. تستهای من و شما معتبر تره یا تستهای این سازمان؟
    ثالثا من اگر بخوام نتایج تستهامو اینجا بگم باید 24 ساعته اینجا مشغول پست زدن بشم.. ولی نتایجی که من بهش رسیدم با کمی اختلاف در بعضی مسائل جزئی با نتایج تستهای این سازمان مطابقت داره....

7. این کاربر از safaeye بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اشاره میکنید؟

اینم نتایج تست:
    کد:
    نکته بعد اینکه من نتایج تستها رو توسط این سازمان به صورت کلی بررسی کردم نه نتایجی که در لینک شما هست..
    تازه خوشحالم که لینکی که درج کردید تمام صحبتهای منو تائید میکنه بعلاوه اینکه میبینید که در جدیدترین تستی که گرفته شده و شما لینکشو درج کردین آویرا درصد اشتباه در شناسایی فایلهای سالم به جای ویروس رو خیلی بهتر کرده و به حد استاندارد و نرمال رسونده.....

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نکته بعد اینکه من نتایج تستها رو توسط این سازمان به صورت کلی بررسی کردم نه نتایجی که در لینک شما هست..
    تازه خوشحالم که لینکی که درج کردید تمام صحبتهای منو تائید میکنه بعلاوه اینکه میبینید که در جدیدترین تستی که گرفته شده و شما لینکشو درج کردین آویرا درصد اشتباه در شناسایی فایلهای سالم به جای ویروس رو خیلی بهتر کرده و به حد استاندارد و نرمال رسونده.....
    جه جالب
    من میخواستم با این به شما بفهمونم
    که اویرا خیلی غلط تشخیص میده نه اینکه من ایتن سازمتن رو قبول دارم
    مثلا تست 2009 رو اگر از همون سایت بگیری میبینی که
    اویرا 48 تا فایلئ الکی ویروس تشخیص داده کسپر 14 تا
    و میکروسافت هم 2 تا
    ولی باز کسپر سوم شده و اویرا 7 یا 8
    میدونی
    اخه این سازمان دیگه معروف شده هر کی پوله بیشتری بهش بده
    انتی ویروسش بهتره
    مثلا این اویرایه جنابعالی یه سایت معتبر دیگه کلا فیل شده بود
    کسپر اول و دکتر وب دوم بود

به هر حال هر کی نظر خودش رو داره و نظرش هم براش مهمه
    ولی دلیل شما فقط و فقط اون سازمانه هست
    و مطمئن هستم اویرا رو که نصب میکنی به حلت دیفالت میزاری باشه
    ولی هر من کسپر رو با همه تنظیماتش تست و امتحان کردم
    حتی رویه LOW گزاشتم عالی جواب داده
    ولی اویرا فقز به DATABASE خودش میباله
    اگر نه هیچی نداره
    من که تا حالا ندیدم از عمل کرد یه فایل اونو بلوک کنه
    شما میتونی ویروسه جدید جمع اوری کنی
    بعد با اویرا اسکن کنی میبینی نمیشناسه نمیشناسه تا اپدیت شه
    ولی کسپر اینطور نیست
    چون شاید اون فایل تا دو ماهه دیگه هم دستش نرسه
    ولی سیگناتورش قویه و از اون تشخیص میده
    و......
    ممنون از توضیحاتت.

10. 2 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

جه جالب
    من میخواستم با این به شما بفهمونم...
    ممنون wordship جان.

در لابه لای صحبت های شما و عضو جدید:

اینجا واقعا یک نکته مهم هست که دوست دارم هرکی خوند یکم فکر کنه بعد اگه دلش خواست ردکنه.

یکی از معروف ترین تست ها تست av-comparatives هستند. اخرین تستی که انجام شده در مورد سربارگی آنتی ویروس ها کسپرسکی در ورژن 9 خودش یعنی 2010 از نود32 جلو زده یعنی کمتر سرعت سیستم رو میگیره کمتر رم و سی پیو اشغال میکنه و غیره.... !

اما واقعا کسی هست که اینو بپذیره ؟! کسی هست که بعد از تعویض نود32 که وقتی روی سیستم نصب هست اصلا متوجه وجودش نمیشیم بجاش کسپر بریزه بگه به به چقدر سیستمم راحت تر داره کار میکنه !

من این قسمت رو به عنوان مثال گفتم که نه نیاز به تخصص هست نه به روزها تست و .... .

در مورد تست های malware نمی خوام حرفی بزنم چون چند وقته زیاد در موردش حرف زدم حوصلم نمیگیره.

موفق باشید.

12. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یک جای دنج

پيش فرض

من حوصله استفاده از انتی ویروسهای کرک شده رو ندارم و اینکه هر روز دنبال کرک جدید یا شماره سریال بگردم
    برای همین هم سعی میکنم از نسخه های رایگان انتی ویروس ها استفاده کنم چون تفاوتی بین نسخه رایگان با پریمیوم یا سیکورتی نیست
    برای همین انتی ویروس من avast free 5 استفاده میکنم هم رایگانه هم حجم اپدیت هاش کمه هم دیگه مشکل از کار افتادن کرک و دنبال شماره سریال گشتن ندارم راحت هم با امدن نسخه جدید اپگرید میشه جالبه که حجم اپگرید هاش هم به ندرت از دو مگابایت بیشتر شده
    شما هم از یک انتی ویروس رایگان همراه یک فایروال خوب استفاده کنید البته کنار انتی ویروسم
    از سه تا نسخه پرتابل Malwarebytes' Anti-Malware Portable
    spubot search destory portable و super antispawer portable هم استفاده میکنم که برای اسکن دستی هفتگی که معمولا هم هر هفته یک بار به صورت دستی اپدیتشون میکنم تا الان هم دچار ویروس عجیب و غریبی نشدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza_farshid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Shatel Island

پيش فرض

این نتیجه یه تست معتبر از سایت VBulletin
    کد:
    Last edited by alireza_farshid; 12-04-2010 at 10:54. دليل: پست در تاپیک اشتباهی قرار گرفته بود!

15. 2 کاربر از alireza_farshid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •