تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 29 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 282

نام تاپيک: سریال هوش سیاه

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

من نمیدونم چرا همه همش انتقاد میکنند ؟
    یعنی این فیلم نمیتونه حتی یک نکته مثبت داشته باشه ؟
    البته نظر من هم اینه که رو دست ((خواب و بیدار)) نیومده
    دلیل اینکه این چند سال اخیر انتقادها انقدر زیاد شده چون مثل قدیما نیست که مردم فقط تی وی خودمون رو ببینن و سریالهای خارجی رو هم با دوبله و سانسورهای ملی ! الان یه سریال مثل 24 رو دیدیم و ساختار محکم و تجهیزات و احترام به شعور بیننده یا یه سریال پزشکی مثل House M.D یا مثلاً Prison Break و ... که نکته مهم توی همه این سریالها احترام به هوش و شعور بیننده است . اما هنوز صدا و سیمای ما خودشو نتونسته به 20% شخصیت پردازی و فیلنامه و کارگردانی و بازیگری این طور سریالها برسونه . البته پروژه پایین نگه داشتن سطح توقع مردم امری کاملاً عمدی و برنامه ریزی شده است به نظرم ! جالب اینکه روز به روز هم پسرفت داره و نمونه سریالهای خوب ایرانی مربوط به دهه های پیشه . خب چه توقعی میشه داشت ؟ از کدوم نکته مثبت این سریال دفاع کنیم ؟

2. 11 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Vahid.Mob.14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

پيش فرض

اه حالم بهم خورد. این تنها چیزی که نداره هیجانه. از اول تا آخر فقط میخوان نکات آموزنده بریزن تو کله مردم. اینترنت بده. تکثیر سی دی و خریدنش و از این جور کارا بده. پرداخت قبضها با اینترنت. (تازه ایقدم کیف میده)

4. 5 کاربر از Vahid.Mob.14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

عجب سریال چرندی

جالب اینه که از اصطلاحاتی استفاده میکنند که 90% مردم ایران نمیدونن یعنی چی!!!!!!

6. 5 کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ferdfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من فقط قسمت اولش رو دیدم کلی حالمون هم به هم خورد

یه چیزی مثل یه lcd بزرگ بود که تاچ هم بود باهاش کار می کردن این چی بید !!!!

8. این کاربر از ferdfe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

من فقط قسمت اولش رو دیدم کلی حالمون هم به هم خورد

یه چیزی مثل یه lcd بزرگ بود که تاچ هم بود باهاش کار می کردن این چی بید !!!!

منکه این فیلم رو ندیدم ! ... میز مانند بود ؟ ... اگه باشه بنظرم مایکروسافت surface باید باشه که بعیید میدونم !

10. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Vahid.Mob.14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

پيش فرض

آره محصول جدید مایکروسافت بود.
    عمرا ایران این تجهیزات و دم و دستگاه ها و این سیستم الکترونیکی رو داشته باشه.

12. این کاربر از Vahid.Mob.14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خاک تو سر ایرانمون کنن که با این همه تمدل و سابقه ی درخشانش،میاد همچین چرندیاتی میسازه!!!!البته تقصیر هیچکسی جز خودمون نیست!!!!
    من یه بار دیدم فهمیدم هیچی ازش در نمیاد،بازم دوباره سیم انتن رو بریدم(اخه مزاحمه از جلو دیش رد میشه لامصب!) و رفتم سراغ بی بی سی و طپش!!!!فارسی وان یا صدا و سیمای ملی ایران،شعبه ی دوبی هم فک کنم اخرش ما رو کلمبیایی یا کره ا میکنه...
    یه سریال 24 کار کردن که نمی دونم اگر اون رو نداشتن کسی میدید شبکشون رو یا نه!!!!
    البته قدرت سینمای ما نسبت به کلمبیا و کره ی جنوبی خیلی بالاتره!نه؟
    اون فیلم هایی که رفقا بهش اشاره کردن رو دقیقا یادم هست خیلی وقت پیش دیدم وقتی هنوز تی وی رو تحریم نکرده بودم!
    اوان هم مزخرف مطلق بودن!
    به نظر فیلم توی این ژانر رو باید بدن فخیم زاده درست کنه و بس.....بهترین فیلم ها،مال دوران قبل از بالاتر رفتن حجم ایران در حالت مکعب بودش!!

14. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

نقد کامل من از اولین قسمت سریال: (اولین باره که میبینم تو یه قسمت این همه سوتی داده شده!)
    من اولین بار که تبلیغش رو دیدم با خودم گفتم که برای خنده هم شده باید قسمت اولش رو ببینم!
    بگذریم از اینکه از اول تا آخر اپیزود از خنده روده بر شده بودم.میخواستم همون موقع نقدشو بنویسم ولی دسترسی به اینترنت نداشتم و اکثر سوتی ها رو یادم رفته:
    گذشته از اینکه نحوه فیلم برداری رو با لرزش های دوربین و زاویه شات ها رو دقیقاً از روی سریال 24 کپی کردن و حتی لحظه هایی که 3 چهار تصویر کنار هم قرار میگیره و به صورت real time وقایع رو نشون میده رو هم از رو 24 کپی شده.فقط اون تایمره رو کم داره!

1_صحنه ی اول دقیقاً مثل شرکت هیولا ها بود! جایی که هیولاهه سوتی میده و تازه میفهمیم که شبیه سازی بوده!

2_بازی ها و اسکریپتها واقعاً مسخره اس.بازیها به شدت هر چه تمامتر مصنوعیه.انگار دارن از رو کتاب روخوانی میکنن

3_اگه سارقین محترم اینقده پیشرفته بودن و امکانات داشتن، چرا برای کپی یه دونه نقشه از روی موبایل میان طراح رو به صورت تابلو میکشن تا فقط گوشی شو سرقت کنن؟
    میتونستن گوشیشو -- کنن یا حافظشو کش برن یا ...نمیان طرفو تابلو بکشن بندازن یه جایی که ظرف یه ساعت کشف بشه

4_جناب کاراگاه سر صحنه جنایت در کسری از ثانیه تشخیص داد که انگیزه قاتل سرقت گوشی بوده!(انگار هیچ احتمال دیگه ای وجود نداره!)

5_کدوم نابغه ای،اون یه آدم تحصیل کرده ی دانشمند و متخصص نرم افزار میاد نقشه های فوق امنیتی رو بریزه رو پاکت پی سی، اونم رمزنگاری نشده! انگار mp3 ریخته رو گوشی! به راحتی میشه encrypt کرد فایلها رو که ظرف چند سال هم نشه قفلشو شکست!

6_اگه دقیق نگاه کرده باشین صحنه های اولی که دو تا کماندو! داشتن سیستم امنیتی صندوق رو امتحان میکردن،خیلی از پیغام های کامپیوتر ها افکت ادیت شده ی تصویری بود! یعنی عوامل فیلم زحمت نکشیدن یه اپلیکشن ساده 10 کیلوبایتی! تولید کنن که یه اخطار رو به صورت طبیعی رو سیستم نشون بده!

7_جالبه سیستمهای پلیس مک بود!(خواستن کلاس بذارن!)

8_مثل سریال 24 که تو چند اپیزودش فایلها از مکانیزم self destruct (نابودی خود به خود فایلها) استفاده شده بود،تو این سریال هم خواستن تقلید کنن،منتها سوتی دادن که:ایمیل ها از طریق سرور ایمیل خود به خود دیلیت شد! گویا اون شخص به سرور ایمیلش دسترسی داشته و یه اسکریپت مخصوص رو سرور ایمیلش نصب کرده بوده!

9_تو اداره کاراگاهه به دستیارش میگه تمام اطلاعات این سیستم رو واسم در بیار و یارو دقیقاً بعد از 3 ثانیه این کارو میکنه! باز هم خیلی جالبه که طرف که نابغه کامپیوتر و طراح سیستم فوق امنیتی بوده نقشه هاش encrypt نشده بوده! حتی رو سیستمی که اونا رو طراحی کرده!
    احتمال دیگه هم اینه که: رمزگذاری شده بوده، ولی آقایون اونا رو -- کردن! که جالبه! چرا؟ چون اگه از سوپر کامپیوتر هم استفاده میکردن معلوم نیست چندین ماه طول میکشید که بتونن فایل رو -- کنن.(تازه اگه چند سال طول نکشه!)

10_یه گروه از تبهکاران بین المللی که اینقدر خفن هستن،جالبه تا به حال کلمه ای به نام سنگر گرفتن به گوششون نخورده! صحنه ی مبارزه جلوی بانک خیلی خنده دار بود.کاش میشد دوباره ببینم کلی بخندم.10 نفری یه جا جمع شدن پلیسها به اونا تیر اندازی میکنن،اونا هم به پلیسها!کسی هم جایی کاور نمیگیره.(یاد بچگیها افتادم که دقیقاً همینطوری با تفنگ آپ پاش به همدیگه هدف میگرفتیم!)

سوتیها فراوون بود و من هم بیشتر از این یادم نمیاد.
    Last edited by Diego; 22-04-2010 at 14:39.

16. 12 کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Inter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    برزخ بین بهشت و جهنم

پيش فرض

دردمون یکی دوتا نیست که

تازه اون سریال کیمیاگر رو بگو که گند زد به زکریای رازی شاهکاری دیگر از محمدرضا ورزی

بابا این که امتحانش رو با سه تا گندی که قبلا زد ، رد شد دیگه آخه چرا اجازه میدن چپ راست گند بزنه به تاریخ و دانشمندان ایرانی

پارتی هم اینقدر کلفت

من اگه مسئول سریالا بودم نمی ذاشتم حتی تو یه سریال کتک خور بشه چه برسه به کارگردان مجموعه های تاریخی به این مهمی

ای خدا کی این مختارنامه حاضر میشه

18. 5 کاربر از Inter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

لرزش صدای بازیگران و خیلی مشکلات دیگه!
    مثلا به یارو دستور داد بره از رو کارت سوخت بره ادرسش رو بیاره،طرف رفت بیرون و دوباره با یه a4 برگشت که اقا اینم ادرسش!

یا مثلا با 206 پلیسه رو زد و ماموره تا نشست رو زمین بهش شلیک کرد!!!!(تازه دستش ظاهرا از قبل شکسته بود!)
    حالا این چه موقع پخش میشه بشینیم ببینیم یه خورده بخندیم؟

20. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •